Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Rebirth için tarih veirldi: İşte çıkış aralığı

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy VII Rebirth için yeni bir çıkış aralığı duyuruldu. Oyunun 2024 yılının başlarında PlayStation 5 için çıkacağı doğrulandı. 
 
Oyun hakkında çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
Final Fantasy VII Rebirth, rol yapma türüne yeni bir bakış getiren ve hikayesini üç farklı oyunda anlatan Final Fantasy VII Remake serisinin ikinci bölümü olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun hakkında yapımcı Yoshinori Kitase şunları aktarıyor:
 
"Final Fantasy VII Rebirth'ü gelecek yılın başlarında dünyanın dört bir yanındaki oyunculara sunacağımız için gururluyuz. Bu heyecan verici hikayenin bir sonraki bölümünde, hem yeni hem de geri dönüş yapan Cloud ve arkadaşları ile yeni bir maceraya atılacaksınız. Böyle bir içerikle beraber Final Fantasy VII'ye aşina olmayanlar bile hikayenin tadını çıkarabilecek. Bu yıl içinde daha fazla ayrıntıyı sizlere paylaşmayı bekliyoruz." 
 
Oyun daha önce 2023 yılının kış aylarında çıkış yapması tahmin ediliyordu şimdi ise 2024 yılının başlarında çıkış yapacağı resmi olarak onaylandı. 
 
Summer Game Fest 2023 fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Final Fantasy VII Rebirth çıkış tarihi
Beklenen devam oyunu Marvel’s Spider-Man 2 çıkış tarihi açıklandı: İşte fiyatı Yeni co-op hayatta kalma Yüzüklerin Efendisi oyunu ertelendi: İşte yeni detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII Rebirth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız