Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Rebirth için Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı

 
 
Oyun sektöründeki medya kuruluşları, aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy VII Rebirth için yeni oynanış içeriklerini yayınladı. Bu içeriklerle beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğu ve bizlere neler sunacağı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
Yeni bir macera geliyor
 
 
 
Final Fantasy VII Rebirth oyunu bizlere yeni bir macerayı getiriyor. Oyunda Cloud ve arkadaşları distopik şehir Midgar'dan kaçtıktan sonra gezegen boyunca büyük bir yolculuğa çıkıyor. Canlı ve uçsuz bucaksız bir dünyada yeni maceralara atılacağınız oyunda Chocobo ile sağda solda koşabiliyor ve ilgi çekici ortamları keşfedebiliyorsunuz. 
 
Oyun içerisinde oyuncuları ödüllendirici birçok içerik bulunuyor. Yan içerik ve mini oyunlarla elde edeceğiniz bu ödüllerle dünyayı dolaşabiliyor ve Final Fantasy VII dünyasının derinliklerine dalabiliyorsunuz.
 
Final Fantasy VII Rebirth'te yeni eklenen karakterler de dahil olmak üzere yoldaşlarınızla beraber stratejik düşünebiliyor ve aksiyon içerisine girebiliyorsunuz. Takım tabanlı kombinasyonları ortaya çıkaracağınız oyunda karakterler arası ilişkilerinizi de derinleştirebiliyorsunuz. 
 
Final Fantasy VII Rebirth, 29 Şubat 2024'te PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
İşte oynanış videoları
 
- Bahamut 
 
 
 
 
- Dengeki Online
 
 
 
 
 
- Famitsu
 
 
 
- GameSpot
 
 
 
- IGN
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Zenginden Alıp Fakire Verebileceğiniz Gangs of Sherwood Geliyor: Tüm Detaylar Warhaven, Playstation 5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor

BSC Misafiri

21.9.2023 15:21:23

0
2024 yılının galibi şimdiden belli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII Rebirth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız