Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy Online Betası İçin Mola

 
 
 
     Hiromichi Tanaka' in yapımcılığını yürüttüğü Square Enix' in son 'fantazisi' Final Fantasy XIV Online, 31 Ağustos itibari ile Open Beta (herkese açık beta testi) konumuna geçecekti. Hepimizi heyecanlandıran bu durum ne yazık ki kısa sürdü. Yapımcıların beta sitelerinde yaptıkları açıklamaya göre, bazı önemli oyun hatalarının giderilmesi için açık beta testi geçici bir tarihe ertelendi.
 
     World of Warcraft' ın hala başı çektiği devasa online türüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Final Fantasy XIV, serinin takipçilerinin yanında, bu dünyaya uzak olan oyuncuları da kendisine çekmeyi planlıyor. Bir 'WoW klonu' olmaktan ileri gideceğine inancımız sürüyor, umarım yanılmam. Eylül'ün son haftası PC ve PS 3 (Xbox 360 versiyonu şu an için durduruldu) platformlarında piyasada olması planlanan oyunun aylık ücret bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rpg mmorpg square enix pc ps3 final fantasy 14 xbox360
K.O.S. The Secret Operations Genişliyor Divinity II: Flames of Vengeance Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız