Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Divinity II: Flames of Vengeance Duyuruldu

    
 
     Başarılı bir rol yapma oyunu yapabilmek için gerçekten tercrübeli bir yapımcı (Bknz: Bioware) olmak şart. Diğer türlerin aksine, içinde barındırdığı oyun dinamiklerinin birbirleri ile olan uyumluluğunun kusursuzluğu, hikayenin ve karakterlerin sağlamlığı, geçtiği dünyanın nasıl yansıtıldığı gibi detaylar çok önemli bir rol oynar. Divinity serisi ile tanınan Larian Studios, her ne kadar ilk oyun ile başarılı bir çıkış yapmış olsalar da, ikinci oyunları Ego Draconis vasatın üstüne çıkamamıştı.
 
     Bu durumu anlaşılan yapımcılar içlerine sindiremedi ve Divinity dünyasını tekrardan canlandırma niyetindeler. Flames of Vengeance adlı ek paketi ile amaçlarına ulaşmayı planlayan Larian Studios' un oyuncuya sunacakları şöyle:
 
     .Ego Draconis' in teknik olarak tamamen yeniden geliştirilmiş versiyonu ( Riddick: Escape From Butcher Bay' in ek paketi ile gelen versiyonu gibi).
     .Daha önce görmediğiniz yaratıklar, silahlar ve yepyeni görevler.
     .Etkileyici Dragon Knight Efsanesi. 60 saati bulan oynanış süresi ve sunduğu 180 görev ile tatmadığınız bir tecrübe sizi bekliyor.
 
     Kasım ayında PC ve Xbox 360 için piyasada olması beklenen Divinity II: Flames of Vengeance, bakalım yapımcının beklediği etkiyi yaratabilecek mi göreceğiz. Oyun hakkında daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Xbox 360 RPG
Final Fantasy Online Betası İçin Mola Bad Company 2: Ultimate Edition'a Yeni Video

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divine Divinity II: Ego Draconis
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız