Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fanları MicroVolts'u Seviyor

Resmi piyasaya çıkış büyük bir başarıya ulaştı

     Rock Hippo Productions Ltd, hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un resmi piyasaya çıkışının büyük bir başarıya ulaştığını duyurmaktan memnuniyet duyar.

     Eğlenceli oyunun oyuncu tabanı her geçen gün genişliyor ve oyuncuların karakterleri Naomi’nin çörek Elbisesi ya da Knox’ın İskelet Ceketi gibi yeni çıkan çoğu eşyayı elde etmeye başladı bile. Mimic roketatar ve DareDev mitralyöz silahı gibi yeni silahlar da fanların en sevdiği unsurlar arasında. Ve tüm bu ilgi çekici öğeler, oynanabilir haritalara en son eklenen Stüdyo’daki savaşta değerlendiriliyor. Rock Hippo, bu başarıyı kutlamak için Resmi Piyasaya Çıkış Duvar Kağıdını fanlarıyla paylaşıyor.

     Yeni eklenen Klan Özelliği de, şimdiden yaratılan 1000 klanın gösterdiği gibi, oyuncular arasında çok popüler. MicroVoltsçular Klan Salonu’nda, klanlarını yaratıp yönetebiliyor, diğer popüler klanlara üyelik talep edebiliyor ya da elit üyeleri kendi saflarına katabiliyor. Son olarak, oyuncular, MicroWorld’de hakimiyet elde etmek ve klan işlevselliğindeki bazı başka güncellemelerle beraber bu Cuma günü yeniden çıkacak olan Klan Sıralaması’ndaki kıdemlerini arttırmak için diğer klanlarla rekabet ediyor.

     Web ve Oyun İçi Dükkanı da, bu özelliğin sağladığı özel eşyalara erişim kazanan oyuncuların yoğun ilgisiyle karşılandı. Rock Hippo, büyüyen MicroVolts topluluğunu daha iyi desteklemek için, ödeme seçeneklerini ve daha fazla ülkedeki varlığını genişletmeyi planlıyor.

     18 Haziran Cumartesi günü, savaş hünerlerini göstermek ve bazı ödüller kazanmak isteyen tüm oyuncular için, “Free the Hippo: Free for All Tournament” (“Hippo’yu Serbest Bırak: Herkes için Ücretsiz Turnuva”) gerçekleştirilecek. Bu ödüller arasında 135k’ya kadar Micro Puan ve Hippo In Style kostüm seti bulunuyor.

     Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılın: www.MicroVolts.com/

     Web sitesi düzenli olarak güncelleniyor ve oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.
 
                                                                                                         Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Mass Effect 3'te Co-op Modu mu Olacak? Sims 3 Town Life ile Şehrin Görünümünü Değiştirin

55SuperSpy55

16.6.2011 22:06:46

+1
Bilgi için teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız