Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout MMO'sunun Betası 2012'de!

 
Interplay, kıyamet sonrasını konu edinen, Fallout baz alınarak yapılan yeni MMORPG'si "Project: V13"ün betasının 2012'de yapılacağını duyurdu.

Project: V13, Kasım 2007'den beri Interplay tarafından geliştirilmekte olan bir MMORPG. Oyunu geliştirmekte olan grubun içerisinde bazı Fallout yapımcıları da bulunmakta. Ayrıca bu projeye 2009 yılında Masthead'de katıldı. Bu sayede Project: V13 Masthead'in 2010 yılında çıkaracağı bir başka MMO oyunu olan Earthrise'nin özel araçlarından yararlanabilecek.

Duyuruyu yorumlayan Interplay CEO'su Herve Caen, "Masthead'in teknolojisi etkileyici ve Project: V13 için mükemmel. Ayrıca Masthead ekibi bizim görüşümüzü ve oyunumuzu satışa sunmak için istekli. Oyunun betası benzersiz özellikleriyle 2012'de sunulacak." dedi.
 
Bunun yanı sıra Masthead Studios başkanı Atanas Atanasov, " Project: V13 birçok yaratıcı ve teknolojik yenilikleri içermektedir. Bunun eşsiz bir deneyim olacağına inanıyoruz. Teknolojimiz her türlü olağanüstü özellik ve Interplay'in dizaynladığı tüm içerikleri yansıtmak için gelişmeye devam edecektir." dedi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fallout MMO Project V13 PC Interplay
Akmerkez'de Wii Turnuvası Heavy Rain'den Mükemmel Bir Dinamik Tema

BSC Misafiri

26.11.2013 17:53:45

0
Hello! keeedad interesting keeedad site! I'm really like it! Very, very keeedad good!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Online
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız