Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Interplay: Fallout 6'yı Biz Yapabiliriz

Bethesda ve Interplay arasında savaş mahkemede 1 yıl içinde sonuca bağlanacak gibi görünüyor

     Fallout serisinin haklarını alan Bethesda, Fallout MMO konusunda Interplay ile anlaşmazlığa düşmüştü. Fallout Online'ı yapmak için gereken haklara sahip olduğunu açıklayan Interplay ile oyunun bütün haklarını elinde bulundurduğunu iddia eden Bethesda arasındaki anlaşmazlık karşılıklı açıklamalarla devam ediyor.
 
    Interplay başkanı Eric Caen'in açıklamasına göre Fallout 6, Interplay tarafından geliştirilebilir. Bunun için başkanın dayanağı da yapılan anlaşmalar.
 
     Eric Caen, "Fallout IP'sinin haklarını belli bir miktar para ve Fallout MMO karşılığında Bethesda'ya sattık. Eğer oyunu yapmamızı engellerlerse ve satış sözleşmesi (mahkeme tarafından) iptal edilirse, Bethesda'nın sadece 1 Fallout yapma hakkı  kalır, Fallout 5. " sözleriyle Fallout 6'yı kendilerini yapabileceğini söyledi.
 
      İlk lisans anlaşmasının 3 oyun ve indirilebilir içeriklerini kapsadığını söyleyen Caen, Bethesda'nın zaten Fallout 3 ve New Vegas'ı yaptığını ve Bethesda'nın orijinal anlaşmaya göre artık sadece Fallout 5'i yapabileceğini söyledi. Tabi bu durum mahkemenin lisans satışını iptal etmesiyle mümkün olabilir.
 
      2009'un başından beri yoğun olarak çalıştıklarını ve Fallout MMO'yu büyüttüklerini söyleyen Caen, devam eden dava nedeniyle çok fazla şey açıklayamadıklarını belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Fallout MMO Project V13 PC Interplay
İngilizce God Eater Burst Demosu Olmayacak Culture Brain de 3DS Oyunları Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Online
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız