Fallout MMO'sunun Betası 2012'de!

Samet Konuksal

 
Interplay, kıyamet sonrasını konu edinen, Fallout baz alınarak yapılan yeni MMORPG'si "Project: V13"ün betasının 2012'de yapılacağını duyurdu.

Project: V13, Kasım 2007'den beri Interplay tarafından geliştirilmekte olan bir MMORPG. Oyunu geliştirmekte olan grubun içerisinde bazı Fallout yapımcıları da bulunmakta. Ayrıca bu projeye 2009 yılında Masthead'de katıldı. Bu sayede Project: V13 Masthead'in 2010 yılında çıkaracağı bir başka MMO oyunu olan Earthrise'nin özel araçlarından yararlanabilecek.

Duyuruyu yorumlayan Interplay CEO'su Herve Caen, "Masthead'in teknolojisi etkileyici ve Project: V13 için mükemmel. Ayrıca Masthead ekibi bizim görüşümüzü ve oyunumuzu satışa sunmak için istekli. Oyunun betası benzersiz özellikleriyle 2012'de sunulacak." dedi.
 
Bunun yanı sıra Masthead Studios başkanı Atanas Atanasov, " Project: V13 birçok yaratıcı ve teknolojik yenilikleri içermektedir. Bunun eşsiz bir deneyim olacağına inanıyoruz. Teknolojimiz her türlü olağanüstü özellik ve Interplay'in dizaynladığı tüm içerikleri yansıtmak için gelişmeye devam edecektir." dedi.
 
Kaynak