Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 4 İçin Season Pass Duyuruldu


    DLC'lerle arası iyi olan firmalardan Bethesda, şimdiye kadarki oyunlarında oyuncular tarafından fazla tepki görmeyen ve iyi içerik sunan DLC'lerle karşımıza çıkmıştı. Firma aynı yöntemi Fallout 4'te de uygulayacağını açıkladı.
 
    Belirtilenlere göre Fallout 4'ün çıkışıyla beraber 30 dolarlık bir Season Pass da satışa sunulacak. Season Pass ile beraber oyuncular, toplam fiyatı 40 doların üstünü bulan DLC'lere erişim sağlayabilecekler. Season Pass içerikleri konusunda Bethesda tarafından gelen açıklamada, "Hala oyun üzerinde çalışmalarımız sürdüğü için DLC'lerin ne olacağı konusunda hiçbir fikrimiz yok. Bu konuyla ilgili paylaşımlar önümüzdeki senenin başında gelecek." cümleleri yerini aldı.
 
Tüm bunların haricinde oyunun ücretsiz mod desteği ve DLC'lerle destekleneceği belirtildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
The Witcher 3'ün Bütçesi Açıklandı Blade & Soul'un Kapalı Beta Dönemi Ekim Sonunda Başlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

10.9.2015 13:23:04

0
Instant Gaming, Kinguin gibi yerlerden oyunu 120 TL'ye mal ediyorsunuz. Aral fiyatlarıyla gelmeyin. Ayrıca Bethesda DLC'leri her daim dolu dolu gelir, verdiği paranın hakkını verir.

Master_Evil

10.9.2015 12:02:21

0
fallout'un dlcsi dolu gelir

Boone

10.9.2015 07:44:17

0
Bethesda yı EA ile karıştıranlar var. Adamların önceki oyundaki DLC leri dopdolu ve ana hikayeden tamamen bağımsız Bambaşka bir oyun gibi oluyordu. Yani almamanızda olur tarzında DLC ler bunlar. Bu kadar abartmayın.

StrangerLovely

10.9.2015 00:37:48

0
[quote

Ya kardeşim bu kadar şikayetçiysen DLC istemiyorsan oynayacaksan ana oyunu oynarsın gerisine karışmazsın niye bu kadar laf niye? Adamlar maliyeti karşılamak veya daha fazla kar için DLC çıkarıyorlar.Ki bu gayet normal bunlar Global şirketler ve amaçları daha fazla kar. Normal bir birey olarak bakarsan açgözlülük ama şirketlerin amaçları daha çok kazanmaktır. Bethesda'nın DLC'lerini ayrı bir yere koyarım çünkü hepsi çok kalitelidir özen gösterilmiştir. Adam'ların içeriği kısması diye bir şey yok. Adamlar oyunda neler olacağını söyler sonra DLC'de neler olduğunu söyler. Yani oyuna ne koydularsa oyunda o vardır. Yani oyundan kısmak diye birşey yok. Ha oyunda olması gereken birşey DLC'de varsa o içeriği kısıp DLC'de satmak diyemezsin çünkü adam o oyunda olacak demez. O oyunun eksiklikleridir. Bu da kişiden kişiye değişebilir. Türkiye fiyatlarını bu işe karıştırman bence saçma çünkü ne Bethesda ne EA ne Activision ne de başka şirketler Türk fiyatıyla hareket etmez. Bu görev Türkiye'deki görevli şirketlerdir ama bu fiyatların onlar ve Devlet yüzünden olduğundan bu şirketlere bir eleştirin TR fiyatları ile ilgili olmamalı. Onu Aral'a falan söyleyeceksin. Al işte yine şirket yardakçısı bir arkadaş. Bak kardeşim ben o oyuna onlarca lira para veriyorum ki o oyunu oynayayım. Dediğim gibi şirketler kar etmek istiyorsa ona göre ayarlasınlar para durumlarını kimse adamları oyun yapın diye zorlamıyor. Ayrıca niye kişisel bakmayayım bu olaya, bu oyunun satılacağı kişi benim ibm gibi sadece şirketlere satış yapmıyorlar bana satıyorlar e o zaman durumu kişisel düşünme hakkım var. Hem Bethesda isterse dünyanın en iyi Dlc'sini yapsın isterse de oyun çıktıktan sonra yapsın, bu Dlc ana oyuna mı çıkıyor, evet e o zaman oyundan kısılmış demektir. Şöyle diyeyim Driveclub bir yarış oyunu ancak oldukça kısıtlı bir araç listesi vardı ama sonradan gelen Dlc'lerle neredeyse iki katına falan çıkmıştır. Şimdi bunu diyince ne düşünüyorsun? "Adamlar oyun çıktıktan sonra yapmış yani içerikten çalma yok" diyorsun değil mi? Ama kardeşim yarış oyununa yeni arabaları parayla satmak da neyin nesidir? Sanki bir uçak simulatoru oynuyoruz da ekstra araba veriyorlar lütfedip. İşte aynısı Fallout veya diğer oyunlar için de geçerli, hikayesi için oynanan bi oyuna yeni hikayeleri parayla satmak neyin politikasıdır, onu geç etik midir? Ayrıca fiyatları düşünürken tabii ki Türk liras'nı ve Türkiye'deki fiyatları göz önüne alacağım (çok büyük ve uluslararası şirkette çalışmadığı sürece) herkes maaşını Türk lirası olarak alıyor, Japonya'da yaşasaydık fiyatları Japon yenine göre yapacaktım, Ingiltere'de olsak pound'a göre ama ben Türkiye'de yaşıyorum oralarda değil o yüzden yorumum da burasyı kapsıyor.

Phyrodex

9.9.2015 23:37:12

-1
Tamam işte siz de diyorsunuz "400-500 saatlik 'oyuna' 150 lira vermeye korkmayın." Şu an oyun Steam'de 179, Psn'de 209, Xbox Live'da da 211 lira. Oyundan kesilecek kısma vereceğin miktar 40 dolar, onu da hen 3'le çarparak 120 Lira'ya denk olduğunu görüyorum. Mağazaların Season Pass'ı işgüzarlık yapmayıp 120 Lira'dan satacağını varsayarak yeni fiyatları hesaplıyorum; Steam'de 299, Psn'de 329, Xbox Live'da da 331 Türk lirası oluyor. Evet görüldüğü gibi tüm oyunu oldukça makul bir fiyata oynayabiliyoruz. Tabi sizi bilmem ama benim bu "soygundan" hiç "gözüm korkmadı"(!) Ya kardeşim bu kadar şikayetçiysen DLC istemiyorsan oynayacaksan ana oyunu oynarsın gerisine karışmazsın niye bu kadar laf niye? Adamlar maliyeti karşılamak veya daha fazla kar için DLC çıkarıyorlar.Ki bu gayet normal bunlar Global şirketler ve amaçları daha fazla kar. Normal bir birey olarak bakarsan açgözlülük ama şirketlerin amaçları daha çok kazanmaktır. Bethesda'nın DLC'lerini ayrı bir yere koyarım çünkü hepsi çok kalitelidir özen gösterilmiştir. Adam'ların içeriği kısması diye bir şey yok. Adamlar oyunda neler olacağını söyler sonra DLC'de neler olduğunu söyler. Yani oyuna ne koydularsa oyunda o vardır. Yani oyundan kısmak diye birşey yok. Ha oyunda olması gereken birşey DLC'de varsa o içeriği kısıp DLC'de satmak diyemezsin çünkü adam o oyunda olacak demez. O oyunun eksiklikleridir. Bu da kişiden kişiye değişebilir. Türkiye fiyatlarını bu işe karıştırman bence saçma çünkü ne Bethesda ne EA ne Activision ne de başka şirketler Türk fiyatıyla hareket etmez. Bu görev Türkiye'deki görevli şirketlerdir ama bu fiyatların onlar ve Devlet yüzünden olduğundan bu şirketlere bir eleştirin TR fiyatları ile ilgili olmamalı. Onu Aral'a falan söyleyeceksin.

Nicolae

9.9.2015 21:15:09

0
Skyrim DLC'leri yada New Vegas'ın DLC'leri gibi olacaksa Season Pass'in parasını hakedeceğini düşünüyorum. Bazı şirketler gibi 1 senaryo DLC'si 3-5 kıyafet/kılıç DLC'si koymuyorlar en azından.

Aeschyli

9.9.2015 21:03:36

+1
Milyon dolarlar kazanan şirketlere aç muamelesi yapıyonuz. DLC satmayan şirketler nasıl ayakta kalıyor madem. Bırakın bu numaraları bunların hepsi oyuncuyu sömürmek için.

tayfun34_4

9.9.2015 19:16:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Arkadaş içeriğini bilmediğin DLC için nasıl 40 dolar üstü ücret istersin ki ?
İşte 10 numara yorum Çıkmasa şaşardık zaten dimi şaşardık sizi paragöz firmalar ne oldu aylık ücret istiyordunuz elder scrolls online ,şimdi daha,, güzel mi ,almaya değer mi ,ne olduğunu bilmediğiz oyun içeriklerine bizden satın almamızı istiyorsunuz PEs artık Pes 2016 geldi.

StrangerLovely

9.9.2015 19:14:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Ben endüstri analizi yaptım, AAA oyunlar benim için para tuzağı, sürekli tekrarlayan innovation ruhundan uzak yapımlar dolayısıyla bethasda'nın ne durumda olduğu umrumda değil ama bugün 2 saatlik bir filme 20 lira ödüyorsanız 400-500 saatlik içeriğe 100-150 lira ödemek gözünüzü korkutmasın
Tamam işte siz de diyorsunuz "400-500 saatlik 'oyuna' 150 lira vermeye korkmayın." Şu an oyun Steam'de 179, Psn'de 209, Xbox Live'da da 211 lira. Oyundan kesilecek kısma vereceğin miktar 40 dolar, onu da hen 3'le çarparak 120 Lira'ya denk olduğunu görüyorum. Mağazaların Season Pass'ı işgüzarlık yapmayıp 120 Lira'dan satacağını varsayarak yeni fiyatları hesaplıyorum; Steam'de 299, Psn'de 329, Xbox Live'da da 331 Türk lirası oluyor. Evet görüldüğü gibi tüm oyunu oldukça makul bir fiyata oynayabiliyoruz. Tabi sizi bilmem ama benim bu "soygundan" hiç "gözüm korkmadı"(!)

There goes your life

9.9.2015 18:57:09

-2
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

Nasıl yapmasınlar nedir kardeşim ya! Biz bu adamları yaşatmak için minpara veriyoruz? Bizim görevimiz bu şirketleri ayakta tutup "ama bak para harcıyolar ben de daha fazla vereyim o zaman" demek mi? Burada bir müşteri-satıcı ilişkisi var ben paramı veririm hakkımı alır geçerim arkadaş o şirket yaptığı oyunun satışlarıyla giderlerini kapatamıyorsa ona göre bütçe ayarlayıp plan yapsın, ayağını yorganına göre uzatsın yok beceremiyorsa da yapmasın bıraksın bu işleri sonra gelip benim para verip aldığım şeyin 3 ay önceden içeriğini kırpıp daha sonra parayla tekrar satma planı yapmasın. Yav sanki babamın şirketi mi bu adamlar, ben zevk almak için oyunlara para veriyorum adamların şirketini koruyup kollamak için değil. Ha siz bu durumdan memnunsanız bir şey demiyorum sadece üzülüyorum.
Ben endüstri analizi yaptım, AAA oyunlar benim için para tuzağı, sürekli tekrarlayan innovation ruhundan uzak yapımlar dolayısıyla bethasda'nın ne durumda olduğu umrumda değil ama bugün 2 saatlik bir filme 20 lira ödüyorsanız 400-500 saatlik içeriğe 100-150 lira ödemek gözünüzü korkutmasın

Keras

9.9.2015 18:45:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: StrangerLovely Ya Bethesda yapma şunu işte yapma! <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s20.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s20.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s20.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s20.gif" align="middle" border="0" alt=""> İstersen dünyanın en iyi Dlc'si gelsin yapma şunu ya hiç mi müşteriye saygı yok yazıktır ayıptır.
Kardeş adamlar ana oyunu yaptı ama ekstralar üzerinde aylarca çalışmaya devam edecekler. Sen ekstralar ana oyunla birlikte gelsin istersen 1-2 sene bekleyip GOTY edition satın alabilirsin. Kimseye saygısızlık yok.

StrangerLovely

9.9.2015 18:44:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Nasıl yapmasınlar AAA oyunların artık geliştirme maliyeti 100 milyon dolardan aşşağı inmiyor buna rağmen son 5 yıldır satış rakamlarında kayda değer bir gelişim yok. Bu firmalarda her sene büyümesi ve karlılığını artırması gereken kuruluşlar. Bir taraftan f2p oyunlar tek bir çıkış ile 10 sene boyunca sürekli gelir elde edebiliyorken bizimkilerinde ağzı sulanıyor tabii
Nasıl yapmasınlar nedir kardeşim ya! Biz bu adamları yaşatmak için minpara veriyoruz? Bizim görevimiz bu şirketleri ayakta tutup "ama bak para harcıyolar ben de daha fazla vereyim o zaman" demek mi? Burada bir müşteri-satıcı ilişkisi var ben paramı veririm hakkımı alır geçerim arkadaş o şirket yaptığı oyunun satışlarıyla giderlerini kapatamıyorsa ona göre bütçe ayarlayıp plan yapsın, ayağını yorganına göre uzatsın yok beceremiyorsa da yapmasın bıraksın bu işleri sonra gelip benim para verip aldığım şeyin 3 ay önceden içeriğini kırpıp daha sonra parayla tekrar satma planı yapmasın. Yav sanki babamın şirketi mi bu adamlar, ben zevk almak için oyunlara para veriyorum adamların şirketini koruyup kollamak için değil. Ha siz bu durumdan memnunsanız bir şey demiyorum sadece üzülüyorum.

Phyrodex

9.9.2015 18:34:20

+1
quote:

Orjinalden alıntı: There goes your life
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Ya Bethesda yapma şunu işte yapma! İstersen dünyanın en iyi Dlc'si gelsin yapma şunu ya hiç mi müşteriye saygı yok yazıktır ayıptır.
Nasıl yapmasınlar AAA oyunların artık geliştirme maliyeti 100 milyon dolardan aşşağı inmiyor buna rağmen son 5 yıldır satış rakamlarında kayda değer bir gelişim yok. Bu firmalarda her sene büyümesi ve karlılığını artırması gereken kuruluşlar. Bir taraftan f2p oyunlar tek bir çıkış ile 10 sene boyunca sürekli gelir elde edebiliyorken bizimkilerinde ağzı sulanıyor tabii
Haklısın oyun fiyatları aynı iken oyun geliştirme fiyatları çok çok arttı. Firmalar için DLC'ler şart oldu. Ben bunu gayet normal karşılıyorum. Ama yok namlu skini 5 $ yok şu adamın kıyafeti 10$ gibi DLC'leri de asla almam. Halbuki Bethesda oyunlarındaki DLC'lerin her biri resmen ayrı oyun olur. Her biri oyuna yeni hikayeler haritalar ve daha birçok içerik ekler yani fiyatını hakeder. Yani hemen DLC'ye laf edilmemeli. EA ve Activision'dakiler gibi boş DLC'lere tepki gösterilmeli.

freshmind

9.9.2015 18:15:55

+1
Arkadaş içeriğini bilmediğin DLC için nasıl 40 dolar üstü ücret istersin ki ?

There goes your life

9.9.2015 18:06:43

-3
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Ya Bethesda yapma şunu işte yapma! İstersen dünyanın en iyi Dlc'si gelsin yapma şunu ya hiç mi müşteriye saygı yok yazıktır ayıptır.
Nasıl yapmasınlar AAA oyunların artık geliştirme maliyeti 100 milyon dolardan aşşağı inmiyor buna rağmen son 5 yıldır satış rakamlarında kayda değer bir gelişim yok. Bu firmalarda her sene büyümesi ve karlılığını artırması gereken kuruluşlar. Bir taraftan f2p oyunlar tek bir çıkış ile 10 sene boyunca sürekli gelir elde edebiliyorken bizimkilerinde ağzı sulanıyor tabii

StrangerLovely

9.9.2015 17:44:03

-3
Ya Bethesda yapma şunu işte yapma! İstersen dünyanın en iyi Dlc'si gelsin yapma şunu ya hiç mi müşteriye saygı yok yazıktır ayıptır.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız