Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu!

 
Geçtiğimiz hafta Amazon işbirliği kapsamında hayranlara sunulan Fallout dizisi genel anlamda beğenildi ve hala izlenmeye devam ediliyor. İlk sezonun tüm bölümlerini izleyebildiğimiz bu süreçte dizinin serinin etkisi de gitgide büyüyor.
 
Dizi etkisiyle Fallout serisi şaha kalkıyor
 
 
 
GamesIndustry.biz tarafından bildirildiği üzere dizinin etkisiyle beraber seri içerisinde yer alan Fallout 4, geçtiğimiz hafta Avrupa'da en çok satan oyun unvanına ulaşıyor. Oyunun satış sayıları önceki haftaya göre %7.500'den fazla artış gösteriyor ve Avrupa'da zirvede olan bu yapım hem dijital hem de fiziksel bir şekilde satışlarına devam ediyor.
 
Fallout 4'ün satışlarındaki muazzam artış temel olarak Fallout TV dizisinin Amazon Prime Video'da yayınlanmasının ardından geliyor. Ülkemizde 11 Nisan tarihinde yayınlanan ve ilk sezonuyla beraber büyük oranda olumlu yorumlar alan dizi, seriyi daha da popüler hale getiriyor. Açıklanan detaylarla beraber diğer üç Fallout oyunu da Avrupa'da ilk 10'a giriyor. Bu oyunlar arasında Fallout 76, Fallout: New Vegas ve Fallout 3 yer alıyor.
 
Son olarak Fallout dizisinin etkisiyle ücretsiz olarak sunulan mobil oyun Fallout Shelter, günlük kazancını 20 bin dolardan 80 bin dolara yükseltiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Fallout Fallout 4 RPG Aksiyon Açık Dünya PS4 Xbox One PC
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gokuba

21.4.2024 21:01:33

0
Hepsini yaptım ben en kral modları kurdum içinden geçtim, zaten modsuz yapılmaz o, modlarla kasaba inşaası başka bir boyut kazanıyor, hele inşa ettiğin mekanlarda insanların yaşaması ayrı bir keyif.

Johnny Silverhand

21.4.2024 08:19:07

0
oyunlar ve bu oyunların kendilerine özel dizileri çıkınca iş daha da büyüyor. oyun ve dizi sektörü sırtını birbirine yaslarsa daha uzun yıllar boyunca kendilerini izletip/oynattıracaklardır. tlou'da da aynısını gördük, cyberpunk'da da witcher dizisinde de. güzel haberler bunlar.

DarkShadowTwo

20.4.2024 15:38:33

0
New vegas teknik anlamda geri kalmasa en iyi fallout oyunu olurdu, en iyi fallout oyunu demek balon erkisi yaratır elbet ama rpg konusunda en iyi fallouttur kendisi, yiğidi öldür hakkını ver. Oyunda adam gibi koşamıyosun bile, bu kadarda teknik anlamda geri kalma be abi.

BSC Misafiri

20.4.2024 15:37:48

0
Fallout 4 ü cok sevdiyseniz fallout, skyrimden sonra en geniş mod kataloğuna ve dolayısıyla kalitesine sahip oyundur. Oyunu modlayarak oyuna ++100 saatlik ( ve daha fazlası) içerik ekleyebilirsiniz. Yeni hikayeler, yeni şehir inşa etme modları, yeni boss ve yaratıklar, grafik modları ve daha fazlası.

DarkShadowTwo

20.4.2024 15:33:25

0
Modlarla birlikte şehir inşa etme olayı başka bir boyuta ulaşıyor. Mod bataklığına düşmeni öneririm.

gokuba

19.4.2024 08:38:38

0
fallout 4 kendi alanında rakipsiz bir oyundu bana göre, oyunu bitirmekle kalmadım 10 adet sıfırdan kasaba inşaa ettim oyunun farklı yerlerine, bu kasabalara yapılan saldırılar daha kapsamlı olsaydı daha zevkli olurdu.

BSC Misafiri

19.4.2024 01:25:29

0
iyi iyi overrated balon new vegası artttırmamışlar sıkıcı zaten 20 saat oynadım bitiremedim fallout 4ü ise çok zevkliydi bitirmek .pişmanlık olarak goty almamamam oldu özellikle far harbor dlcsine oyunun ana hikayesinden daha iyi deniliyor onu merak ediyorum .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 4
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız