Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FFXIV'ün PS4 ve PC Sürümlerine Karşılaştırma

    Geçtiğimiz aylarda PC ve PlayStation 3 için çıkan Final Fantasy XIV, Nisan 2014'te platformlarının arasına PlayStation 4'ü ekleyecek. Yeni nesilde 1080p ve 30 FPS değerlerinde bir grafik düzeyi sunacak olan Final Fantasy XIV adına beklenen karşılaştırma yapıldı
 
    DualShockers sitesi, geçtiğimiz haftalarda PS4 üzerinden yayınlanan canlı yayını baz alarak Final Fantasy XIV'ün PS4 ve PC sürümlerini karşılaştırdı. Bu karşılaştırmada her iki platformun da 1080p çözünürlükteki değerleri gösteriliyor. PC'nin en yüksek ayarlarından alınan karşılaştırmalarda ayrıntıya indiğimizde PC tarafının üstünlüğü göze çarpıyor.
 
İşte görüntüler;
 
 












Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
Steam Yılbaşı İndirimleri: Dördüncü Gün Listesi Star Citizen Bağışları 35 Milyon Doları Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.12.2013 11:35:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Arkadaşlar halan daha şahsım hakkında sen şöylesin, sen böylesin gibi ithamlarla gelmeyelim lütfen.Sadece soruma cevap istiyorum.Youtube'dan stream edilen videodaki resimden alınma ss ile direk printscreen ile alınan resim aynı kalitede olur mu olmaz mı?
olmaz. şimdi ben sana bir soru sorayım bu forumda ps4 oyun tanıtımları sırasında kullandıkları oyun içinden alınmayan ( ara videolar ) görüntüler, renderlı fotolar üzerinden değerlendirme yapıp yeni nesil konsollar şöyle ezer böyle geçer diye yaygara kopartırken yapılan uyarılara aldırış etmeyip yada çocuk gibi ''aşalayıcı'' giftlerle cevap veren sen ve saz arkadaşların değilmiydiniz? şimdi karşı tarafta size böyle cevap verip sinirinizi bozar işte. Pc gibi neredeyse sınırı olmayan bir platform ile konsolları karşılaştırma gafletine düşerseniz sonunda düşeceğiniz durumda bu olur. bizde konsol kullanıyoruz ama buraya gelipte o buna bin basar öteki iki bin basar tarzında mesajlar atmıyoruz. ne kadar ekmek o kadar köfte ata sözünü hatırlatırım size. 500 dolarlık aletlere tanrı muamelesi yapmayın artık şurda. konsolunuz varsa kırın dizinizi oynayın oyunlarınızı, tadını çıkarın...Kavga değil.

emrahcey

24.12.2013 11:00:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Arkadaşlar halan daha şahsım hakkında sen şöylesin, sen böylesin gibi ithamlarla gelmeyelim lütfen.Sadece soruma cevap istiyorum.Youtube'dan stream edilen videodaki resimden alınma ss ile direk printscreen ile alınan resim aynı kalitede olur mu olmaz mı?
Olmaz, youtube 1080p bile bazen gerçek 1080p vermeyebiliyor. (hatta çoğu zaman) > Şahsi fikrim, böyle bir kalite farkı dahi olsa unutmayalım, Bütün konsolun fiyatını... > GTX 780 amp! edition ekran kartını 1397 tl ye aldım.

GT_55

24.12.2013 09:48:06

0
Arkadaşlar halan daha şahsım hakkında sen şöylesin, sen böylesin gibi ithamlarla gelmeyelim lütfen.Sadece soruma cevap istiyorum.Youtube'dan stream edilen videodaki resimden alınma ss ile direk printscreen ile alınan resim aynı kalitede olur mu olmaz mı?

BSC Misafiri

24.12.2013 08:07:52

0
GT_55 23.12.2013 20:40:08 '' Büyük ihtimal, forumda üyeliği olan ama sırf bizim üzerimize daha fazla tepki çekmek için açılmış fake bir üyelik. '' ----------------------------- öncelikle mesajlarınız çok uzun olduğu için sağdece bu kısmı bu şekilde alıntılıyorum... GT_55 nickli kardeş sen bir insanın sırf sana ( size ) karşı ''fake'' üyelik açtığına inanıyormusun gerçekten? yani o mesajını yazarken buna inandında mı yazdın yoksa şaka falanmı yapıyosun bunu ciddi anlamda merak ettiğimden soruyorum? ben inanarak yazdığına inanmıyorum fakat durumun bu kadar vahim ise şunu sormak istiyorum arkadaşım kusura bakmada sen kendini kim zannediyorsun? mevkin,makamın nedir senin arkadaşım söylede öğrenelim? kim neden senin için böyle bir işe kalkışsın zaman harcasın? arkadaşım iyimisin sen?

TheBladeRunner

23.12.2013 23:39:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Light-Of-God
butun yazdiklarindan kesinlikle bir troll oldugunu ve dunya dan bi haber yasadigini anladim.Ellerine saglik.!!!

adam olun

23.12.2013 23:08:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

bir şeyi atlamışsın konsolda oyunlar pahalı iyice ezikleyin konzolcuları not:pc fanıyım
bir şeyin fanı olmaya gerek yok gerçekleri söylüyoruz

Deswaaa

23.12.2013 23:04:55

-1
konsol akar pc bakar her türlü

paratuzağı

23.12.2013 22:16:40

-1
quote:

Orijinalden alıntı: erken gelen adam bizim miletimizde birşey alınca en iyisi benim aldığımdır, en ucuza ben almışımdır mantığı var. bu oyun görüldüğü gibi grafik olarak basit bir oyun bf4 gibi oyunlarda fark anlaşılır böyle oyunları karşılaştırmak saçmadır. son günlerde gözlemlediğim konsol alanlarda oluşan memnuniyetsizlik, bunun nedenleri konsol fiyatına daha iyi pc alınabiliyor olması ve buna bağlı olarak daha iyi grafiklerde oyun oynatabiliyor olmasıdır. konsol fanlarının üstünlük olarak saydığı diğer faktörleri şu şekilde sıralayalım: a)rahatlık:pc ye de gamepad takıldığını unutmalım b)sorunsuz oluşu:konsollarda da sorunlar oluyor artık bu devirde bebeler bile pc ye sorunsuz oyun yüklebiliyor steam gibi yerler zaten güncellemeyi falan otamatik olarak yapıyor c)ex oyunlar:artık mimariler aynı neden oyun yapımcıları pc ye çıkarmayıp daha az para kazansın ki bu gibi etkenlerden dolayı yeni nesil konsol alanlar duyduğu pişmanlıktan ötürü çevreye saldırmaya başladılar bunada açıkça belirtmek gururlarına dokunduğundan gerçek olmayan şeylerin arkasına saklanıyorlar
bir şeyi atlamışsın konsolda oyunlar pahalı iyice ezikleyin konzolcuları not:pc fanıyım

GT_55

23.12.2013 20:40:08

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Light-Of-God Bu iki arkadaş TROLL heralde sırf yorum yapmak için üyelik açtım arkadaşlar kuyruk acınızmı var nezaman biryerde PC Yükselişe geçse siz o konuya giriyor ve PS4 daha iyi diyip karşılaştırmalar'a yorum yapıyorsunuz PS4 verdiğiniz para kuyruk acısımı yarattı sizde anlamakta güçlük çekiyorum GT_55 ve TheBladeRunner her konuda neredeyse her konuda PC aşalıyorsunuz konsolu övüyorsunuz siz trollmüsünüz Xbox one hesaplarından birimisiniz tartışma yaratmak istiyorsanız 1 konuda tartışın kaçtane konu altında tartıştığınızdan haberdar bile değilsinizdir.İnsanların fikirlerine saygı duyun herkezin bir fikri vardır ve bunu burada paylaşıyor beğenirsin yada beğenmessin orada -1 +1 butonları var illa tartışma çıkarmak zorunda değilsiniz tartışmalar boyut değiştirip hakarete dönüşüyor bilmiyorum farkındamısınız.BSC ekibindenmisiniz siz tartışma çıkarıp Hitmi arttırıyorsunuz anlayamıyorum.Çoğu yorum BSC ekibi tarfındanda silinmekte anlayamıyorum yapılan tartışmada anlam bile yokki bir anlamı olsa tartışın fakat kaplamaların kalite detayına bakıcak olsaydık biz Rogue Legacy gibi oyunları oynamazdık yeni nesilin bu grafik merakı nereden geldiğini anlamıyorum 1400TL + 200TL aldığınız oyunlar sizi üzüyor ise PS4 almayın arkadaşlar her konu altında Killzone Grafikleri muhteşem tüm oyunlardan daha iyi FFXIV PS4 ile PC arasında fark yok diyerek amaçsız tartışmalara girmeyin emin olun eğer geliştiriciler PC'ye önem verse konsol diye birşey olmazdı herkez PC alırdı ve PC platformu tek olurdu PS4 hesaplı diyen arkadaşlar belki yurt dışından 130 140TL alabiliyorsunuz oyunları fakat sadece oyunla da bitmiyor TV gerekli 1080P ve nereden baksanız 1600TL aşşağıda bir tv görmedim tabi ikinci el 800 900TL alan gördüm fakat o tvlerde Ölü pixeller vardı ve verilen para çoktan boşa gitmişti.1400TL + 10 Oyun [140TL hesaplandı] 1400TL'de oyunlar TV' 1600 TV der isek 4400TL gibi birşey çıkıyor bumu hesaplı.Kendinizi kandırmayın bence bir konudada Steam pahalıya geliyo diyen arkadaş vardı steam pc platform'unun bir nimeti ve çoğu zaman birden fazla oyunu 1$ 5$ gibi komik fiyatlara alınabiliyor iken PC'de 30TL alabileceğiniz bir oyun PS4 veya PS3'te 100TL TKS ederek kaar'a geçenleride gördüm fakat takas etmek içinde birilerini tanıman gerekir tanımıyorsan güvenmiyorsan PS her halükarda pahalıdır.Konumuza dönücek olursak bu arkadaşların yorumlarına cevap dahi verilmemesi taraftarıyım bu arkadaşlar forumda tartışmak kavga çıkarmak ve bundan zevk alan arkadaşlar.
Büyük ihtimal, forumda üyeliği olan ama sırf bizim üzerimize daha fazla tepki çekmek için açılmış fake bir üyelik.Ama sırf bu yüzden üyelik alan varsa cidden ruhsal problemleri var demektir.Biz burada kimsenin şahsına, ailesine hakaret etmedik.Adı üstünde forum olduğu için tarışıyoruz.Herkes benim görüşüme katılacak diye bir şey yok.Başkasının görüşünüde kabul edecek değilim.Karşıt görüş bildirince hemen troll damgası yiyoruz.İlk önce troll'ün kelime anlamını öğrenin ondan sonra bu tanımlamayı kullanın. Hiçbir yorumumda ps4 çok daha iyi grafik veriyor veyahut çok daha güçlüdür gibi imalarda bulunmadım.Pc herhakularda güçlüdür.Sınırı yok.Sanki ps4 her pc'den güçlüdür demişim gibi yorumlamayalım lütfen.Olayı çarpıtmayalım.Benim burada eleştirdiğim konu, youtube'dan stream edilen videodan alınan görüntü ile direk printscreen ekrandan alınan görüntünün karşılaştırılmasıdır.Tekrar soruyorum, sizce sağlılımıdır bu karşılaştırma.Bakın ps4, ya da pc daha iyidir demiyorum.Karşılaştırmanın ne kadar doğru olup olamayacağını sooruyorum.Eğer aksini idda edecek bir resim ve video varsa buyrun gösterin.Yoksa susun.Trollsün, şöylesin, böylesin demeyle ancak kendinizi küçük düşürürsünüz. Fazla uzatmıyorum, yok ps4'e 1400 tl verdim, oyunlara 200 tl verdim muhabbetlerine girmiyorum, onlar ayrı konu, ama resimle alıntı yaptığın yerde vatandaşın tahrik dolu mesajını es geçip, bizim yorumumuzu gösteriyorsun.Tarafını belli ediyorsun böyle yapınca. Son olarak forum kuralları çerçevesinde istediğimi yazarım.İsteyen kabul eder, isteyen kabul etmez.Çok da umrumda değil.Ama kimse bana burada yazamazsın, trollsün diyemez.Diyen varsa bir zahmet aynaya baksın kendisini görsün.

adam olun

23.12.2013 20:29:10

0
bizim miletimizde birşey alınca en iyisi benim aldığımdır, en ucuza ben almışımdır mantığı var. bu oyun görüldüğü gibi grafik olarak basit bir oyun bf4 gibi oyunlarda fark anlaşılır böyle oyunları karşılaştırmak saçmadır. son günlerde gözlemlediğim konsol alanlarda oluşan memnuniyetsizlik, bunun nedenleri konsol fiyatına daha iyi pc alınabiliyor olması ve buna bağlı olarak daha iyi grafiklerde oyun oynatabiliyor olmasıdır. konsol fanlarının üstünlük olarak saydığı diğer faktörleri şu şekilde sıralayalım: a)rahatlık:pc ye de gamepad takıldığını unutmalım b)sorunsuz oluşu:konsollarda da sorunlar oluyor artık bu devirde bebeler bile pc ye sorunsuz oyun yüklebiliyor steam gibi yerler zaten güncellemeyi falan otamatik olarak yapıyor c)ex oyunlar:artık mimariler aynı neden oyun yapımcıları pc ye çıkarmayıp daha az para kazansın ki bu gibi etkenlerden dolayı yeni nesil konsol alanlar duyduğu pişmanlıktan ötürü çevreye saldırmaya başladılar bunada açıkça belirtmek gururlarına dokunduğundan gerçek olmayan şeylerin arkasına saklanıyorlar

Light-Of-God

23.12.2013 19:45:48

+4
Bu iki arkadaş TROLL heralde sırf yorum yapmak için üyelik açtım arkadaşlar kuyruk acınızmı var nezaman biryerde PC Yükselişe geçse siz o konuya giriyor ve PS4 daha iyi diyip karşılaştırmalar'a yorum yapıyorsunuz PS4 verdiğiniz para kuyruk acısımı yarattı sizde anlamakta güçlük çekiyorum GT_55 ve TheBladeRunner her konuda neredeyse her konuda PC aşalıyorsunuz konsolu övüyorsunuz siz trollmüsünüz Xbox one hesaplarından birimisiniz tartışma yaratmak istiyorsanız 1 konuda tartışın kaçtane konu altında tartıştığınızdan haberdar bile değilsinizdir.İnsanların fikirlerine saygı duyun herkezin bir fikri vardır ve bunu burada paylaşıyor beğenirsin yada beğenmessin orada -1 +1 butonları var illa tartışma çıkarmak zorunda değilsiniz tartışmalar boyut değiştirip hakarete dönüşüyor bilmiyorum farkındamısınız.BSC ekibindenmisiniz siz tartışma çıkarıp Hitmi arttırıyorsunuz anlayamıyorum.Çoğu yorum BSC ekibi tarfındanda silinmekte anlayamıyorum yapılan tartışmada anlam bile yokki bir anlamı olsa tartışın fakat kaplamaların kalite detayına bakıcak olsaydık biz Rogue Legacy gibi oyunları oynamazdık yeni nesilin bu grafik merakı nereden geldiğini anlamıyorum 1400TL + 200TL aldığınız oyunlar sizi üzüyor ise PS4 almayın arkadaşlar her konu altında Killzone Grafikleri muhteşem tüm oyunlardan daha iyi FFXIV PS4 ile PC arasında fark yok diyerek amaçsız tartışmalara girmeyin emin olun eğer geliştiriciler PC'ye önem verse konsol diye birşey olmazdı herkez PC alırdı ve PC platformu tek olurdu PS4 hesaplı diyen arkadaşlar belki yurt dışından 130 140TL alabiliyorsunuz oyunları fakat sadece oyunla da bitmiyor TV gerekli 1080P ve nereden baksanız 1600TL aşşağıda bir tv görmedim tabi ikinci el 800 900TL alan gördüm fakat o tvlerde Ölü pixeller vardı ve verilen para çoktan boşa gitmişti.1400TL + 10 Oyun [140TL hesaplandı] 1400TL'de oyunlar TV' 1600 TV der isek 4400TL gibi birşey çıkıyor bumu hesaplı.Kendinizi kandırmayın bence bir konudada Steam pahalıya geliyo diyen arkadaş vardı steam pc platform'unun bir nimeti ve çoğu zaman birden fazla oyunu 1$ 5$ gibi komik fiyatlara alınabiliyor iken PC'de 30TL alabileceğiniz bir oyun PS4 veya PS3'te 100TL TKS ederek kaar'a geçenleride gördüm fakat takas etmek içinde birilerini tanıman gerekir tanımıyorsan güvenmiyorsan PS her halükarda pahalıdır.Konumuza dönücek olursak bu arkadaşların yorumlarına cevap dahi verilmemesi taraftarıyım bu arkadaşlar forumda tartışmak kavga çıkarmak ve bundan zevk alan arkadaşlar.

Hoid

23.12.2013 18:48:54

-2
Adam belgeleriyle gelmiş lam Ben PS4 ü satmasaydım valal bende koyardım resmini

betadragon

23.12.2013 18:48:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Yav he he.İşin içinden çıkamayınca hemen hakaret dolu sözler.

Ps4'te var.
http://imageshack.us/a/img841/4852/i8ic.jpg
İyi bir pc'mizde.
http://imageshack.us/a/img690/5786/dsc0165ei.jpg

Neyin ne olduğunu kendi gözlerimiz ile görerek yazıyoruz.Sizin gibi tek tabanca, tek platform takılmıyoruz.
Söylediğim şeyler mantıklı.Aksini idda edebiliyorsanız hakarete varmadan, buyrun söyleyin.Youtube'tan alınan resim ile direk printscreen alınan görüntüler karşılaştırılıp, şu şu daha iyi deniliyor.İtirazımız ona.Burada mevzu pc ya da, ps4 güçlüdür değil.Resimlerin aynı kaynaktan alınmaması.Ama görüyorum ki, diyecek lafınız olmayınca işi hakaret boyutuna taşıyorsunuz.
Attığın fotolardan pc fotoğrafı 800x600 ps4 3264x2448 gelde karşılaştır

JasonBrody94

23.12.2013 18:45:04

0
Allahım herfin attı fotoya bak ya ikisi arasında grafik farkı yok sadece biri bulanık foto biri düz foto ya kardeşim akıl var mantık var ne pc si ya topla bakayım ps4 ün sisteminin aynısını pc kaça alıyosun herifler uygun fiyata süper konsol satıyo az kıyın şu paranıza olum pişman olmıcaksınız ne karşılaştırması ya üff aralarında fark yok hala grafik derdin desiniz ama size şunu söyliyim çok istiyosnanız ps4 ün exc.lerinin grafiklerine hiç bi pc yetişemez

TheBladeRunner

23.12.2013 18:34:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
Hocam elli kere dedim sana bu pc fanattikleri ile ugrasilmaz.Bunlara ne soylesen pc daha iyi derler.Tomb Raider konsollarda daha iyi olucak diyor oyunun yapimcsi bunlar adamlara hadi lan sen mi diyolar,daha ne laf anlatmaya calisiyosun:PS4 versiyonunu live stream den direk alinma oteki direk render li pc screen shot olmasina ragmen goruntuyu inceleyen adamlar arada nerdeyse hic bir farkin olmadigini soyluyorlar am burdakiler neyse boyver.

freshmind

23.12.2013 18:07:31

0
Klasik Samet Konuksal vizyonu ... Videodan çekilen resimi karşılaştırma görüntüsü olarak sunanların haberini yap yada kendin yap sun ... Sonra bunun neresi karşılaştırma diye ortalığı hır götürsün. Yazık...

BSC Misafiri

23.12.2013 18:05:22

0
tabi ki PS4 hem hesaplı hem daha işlevsel. hala daha pc hede hödö diyorlar ya allah akıl fikir versin bu zatlara....

BSC Misafiri

23.12.2013 18:05:02

+1
İnanamıyorum.Biri (PS4) riplenmiş videodan alınan screenshot diğeri direk oyun içi screenshot.Ne kadar sağlıklı bir yorum yapılabilir?

GT_55

23.12.2013 16:57:51

0
Yav he he.İşin içinden çıkamayınca hemen hakaret dolu sözler. Ps4'te var. http://imageshack.us/a/img841/4852/i8ic.jpg İyi bir pc'mizde. http://imageshack.us/a/img690/5786/dsc0165ei.jpg Neyin ne olduğunu kendi gözlerimiz ile görerek yazıyoruz.Sizin gibi tek tabanca, tek platform takılmıyoruz. Söylediğim şeyler mantıklı.Aksini idda edebiliyorsanız hakarete varmadan, buyrun söyleyin.Youtube'tan alınan resim ile direk printscreen alınan görüntüler karşılaştırılıp, şu şu daha iyi deniliyor.İtirazımız ona.Burada mevzu pc ya da, ps4 güçlüdür değil.Resimlerin aynı kaynaktan alınmaması.Ama görüyorum ki, diyecek lafınız olmayınca işi hakaret boyutuna taşıyorsunuz.

jeofoking

23.12.2013 16:47:43

0
ne kadar gereksiz insan var gereksiz şeylerle uğraşan Allah akıl fikir versin

Dovahkiin

23.12.2013 16:11:06

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

aynen mantığı kapan uyanıyor.. bu habere tavsiye üzerine geldik sazanı bolmuş. hakketten ööle ciddeye almış alıntı yapmış üstüne yorum yapmış Mesala ben konsolda 4x AA sevim bilin mi? nerden bilcen ama yerimiz dar olduğundan 2m beriye ittiriom koltuğu zorunlu 2x AA bu sebepten salonu geniş ev arıyorum
O kadar saçma yorum yapıp ölümüne savunan var ki ironiyi hesaba bile katmıyorum artık. Bkz: @GT_55 kendi dediğine inanıyor bence trolllemek falan da değil amacı. Yine de kötü düşünmek istemiyorum katarakt falan vardır belki yazık.

Cihathalitt

23.12.2013 15:41:20

-2
sene olacak 2014 hala aynı kıyaslama. yahu anlayın artık kral belli.

OldGamers86

23.12.2013 15:28:55

0
Konsol seven donanımı için almıyor ki bu ekran görüntüleri sahipleri için önemli olsun.Elbette yüksek meblalar ödenen donanımların verdiği görüntü daha güzel olacaktır..

BSC Misafiri

23.12.2013 14:50:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: GT_55

Karşılaştırmaya bak çay demle.Biri direk ekran görüntüsü, diğeri videodan alınma.Ne kadar sağlıklı bir karşılaştırma bu.Sırf tartışma çıksın diye açılmış konu...
Ps4 görüntüsünü aldım.Photoshopda, sadece kontrast yaptım.Karşılaştırmanın ne kadar yanlış olduğunun kanıtıdır bu.Bir anda ps4 versiyonunda gölgeler, kaplamalar değişti.Pc versiyonu ile aynı oldu.Hatta daha iyi görünüyor.
Pc

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın

Ps4

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın


Kontrastlı Ps4 görüntüsü.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın

cahil gördüm de bu kadarını görmedim. renk değiştirerek ayrıntıyı detaylandırabileceğini sanıyor fakirim benim. al bak aşağıdaki resme hangisi daha detaylı sen söyle, yüreğin el veriyorsa tabi. çöp bir alete 1400 tl verdikten sonra bu kadar ısrarcı olman normal yani.

ps4 pcden daha iyi oldu demiş bide hahayt

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
asıl cahil varsa o da sensin.youtube videosu ile direk ekrandan alınmış görüntüyü karşılaştrırıp, şu iyi bu iyi diyecek kadar cahilsin.hasedinizden çatlıyorsunuz.

GT_55

23.12.2013 13:54:54

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri cahil gördüm de bu kadarını görmedim. renk değiştirerek ayrıntıyı detaylandırabileceğini sanıyor fakirim benim. al bak aşağıdaki resme hangisi daha detaylı sen söyle, yüreğin el veriyorsa tabi. çöp bir alete 1400 tl verdikten sonra bu kadar ısrarcı olman normal yani. ps4 pcden daha iyi oldu demiş bide hahayt
Youtube videosu ile direk ekran görüntüsünü karşılaştıracak kadar cahil biri bana, cahilsin diyor.Sizin gibi pc fanboylarına acıyorum.Hasedinizden çatlayacaksınız.

BSC Misafiri

23.12.2013 13:49:15

0
pc daha iyi görünüyor o kesin. ancak bu pc yi kaç liraya toplarız birde ona bakalım:)

BSC Misafiri

23.12.2013 13:21:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Karşılaştırmaya bak çay demle.Biri direk ekran görüntüsü, diğeri videodan alınma.Ne kadar sağlıklı bir karşılaştırma bu.Sırf tartışma çıksın diye açılmış konu...
Ps4 görüntüsünü aldım.Photoshopda, sadece kontrast yaptım.Karşılaştırmanın ne kadar yanlış olduğunun kanıtıdır bu.Bir anda ps4 versiyonunda gölgeler, kaplamalar değişti.Pc versiyonu ile aynı oldu.Hatta daha iyi görünüyor.
Pc

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın

Ps4

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın


Kontrastlı Ps4 görüntüsü.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
cahil gördüm de bu kadarını görmedim. renk değiştirerek ayrıntıyı detaylandırabileceğini sanıyor fakirim benim. al bak aşağıdaki resme hangisi daha detaylı sen söyle, yüreğin el veriyorsa tabi. çöp bir alete 1400 tl verdikten sonra bu kadar ısrarcı olman normal yani. ps4 pcden daha iyi oldu demiş bide hahayt

Hoid

23.12.2013 13:15:07

-1
PS4 daha iyi diyenler olmuş J. Jonah Jameson sen ne diyorsun buna .

BlackBeasT

23.12.2013 13:10:22

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Pc deki kaplamalar ps4 versiyonuna bildiğin tur bindirmiş bunu aşmak için ne yapacaksın tv de? :)))
Öncelikle bilmeyen kaldıysa belirtiyim PC'de oyun oynarım konu içinde yazdığım ilk mesajım geyuxdur 2m koltuğu geri it 2x AA felam konsolda sweetfx için TV ekran ayarları ile oyna, anlamayan varsa işin şaka kısmı.. şaka nan şaka, dalga yapınca sazan çok vuruyormuş

a.memo

23.12.2013 13:00:16

0
şunu söylemek isterim ... hem ps3 hem pc kullanıcısı olarak konsoluda pcyide seviyorum... ikisindede oyun oynamak ayrı bir zevk bence...(biliyorum burda ps4 konuşuluyo ama oda konsol buda :D)... bu oyun aynı gözükse bile ikisinde de şunu bi göz önüne alın... fiyattan bahsedin demiş arkadaşlar tamam bahsediyorum... konsol tabiki pcden daha ucuz ve güzel bir performansla oyun oynuyorsun yıllarca... ama konsol daha ucuzda oyun aldıkça bu aradaki fark kapanıp konsol pcyi belkide 2ye 3 e katlıyo... Misal ps4 te 200 tl olan bf4 pcde 100 tl yarı yarıya fiyat farkı var aynı şey birçok oyunda geçerli... Birde üstünden 3-4 sene bile geçse ps3te bir oyun 40 -50 tl iken pcde 10-20 tl max... ben ps3 e god of war 3 ü red ded redemptionu falan 4-5 ay önce 60 tlye aldım üstünden kaç sene geçmesine rağmen...Dediğim gibi ben hem konsol hem pc kullanıcısıyım yani şimdi çıkıp pc fanboyu diye saçma sapan yorumlar yapmayın... Ancak konsolun en büyük avantajı exc. oyunlardır tabi ki... Ve son olarak konsollar herzaman pc ile aradaki fiyat farkını oyunlarla kapatıyor zaten :D

BSC Misafiri

23.12.2013 12:45:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 Fiyat karşılaştırması da olması gerekiyor bence böyle haberlerde
arkadaş doğru söylemiş ben de pc var ama ps4 bana tur bindirir hangi pc kimin pcsi kaç paralık pc ,zaten ps4 ün sabit bir sistemi var herkeste aynı ps4 var ama 3D MARKta rekor kırmak için toplanan bir pc yapıyor adamlar tüm pcciler kendi malı gibi savunuyor ilginç :)

GT_55

23.12.2013 12:17:24

-4
Karşılaştırmaya bak çay demle.Biri direk ekran görüntüsü, diğeri videodan alınma.Ne kadar sağlıklı bir karşılaştırma bu.Sırf tartışma çıksın diye açılmış konu... Ps4 görüntüsünü aldım.Photoshopda, sadece kontrast yaptım.Karşılaştırmanın ne kadar yanlış olduğunun kanıtıdır bu.Bir anda ps4 versiyonunda gölgeler, kaplamalar değişti.Pc versiyonu ile aynı oldu.Hatta daha iyi görünüyor. Pc
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ps4
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Kontrastlı Ps4 görüntüsü.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

23.12.2013 11:30:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner Haberin orjinalini okudum bundan iki gun evvel. Ps4 versiyonu ektan goruntukeri live stream uzerinde ki oynanis videosundan alinmis ki sitede de zaten buna ragmen pc max ayarlardakinden hic bir farki olmadigi vurgulaniyor. Pc ustunlugu nerde?
çevir kazı yanmasın :))) Pc üstünlüğünün nerede olduğunu anlamak için bir çift değil tek göz bile yeterli.

BSC Misafiri

23.12.2013 11:30:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT İşi bilen için sorun mu ? konsolda AA isteruk diosan 2m beriye git oldu sana 2xAA yetmedi mi 4m beriye git...Gölgeler mi yetersiz aç TV menü/Ekran; Kontrast ve ışık ayarlarını yap, AF de isterük diye mi tutturdun yine TV menü/Ekran; Renk ve dolgunluğu ayarla ,kafana göre keskinliğide ver, her şeyi devletden beklemeyin,

Şimdi yukarıda resimlere yine bak mavi filtre'den başka hiç bir fark yok..PS4 ver. ise TV görüntü sıcaklığı Warm olduğundan daha mat duruyor.
Pc deki kaplamalar ps4 versiyonuna bildiğin tur bindirmiş bunu aşmak için ne yapacaksın tv de? :)))

BSC Misafiri

23.12.2013 11:30:12

-1
Pc farkını koymuş gene...

michael01

23.12.2013 10:52:19

0
Fiyat karşılaştırması da olması gerekiyor bence böyle haberlerde

pcrex

23.12.2013 10:49:57

0
arada ciddi bir fark yok. pc az farkla önde. olsun o kadarı da bunun için tartışmaya değmez.

rambocuk

23.12.2013 10:49:18

-1
Grafik olarak herzaman pc üstündür ama akıcılık ve oynanabilirlik konsolun işidir tercih meselesi bunlar

BSC Misafiri

23.12.2013 09:17:53

-2
eh artık konsol pc ye yaklassın be yazıktır walla ki yinede cogu oyun az farkla pc önde ee ne anladım ben bu konsoldan pc 2 seneye kalmadan yine farkı acıcak txaa olsun konsol guzelde bi pc deil konsol az para verip oyun icin ama cok param gitsin pc olsun

BSC Misafiri

23.12.2013 09:17:50

-2
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis mmo oyunlarini sevmem daha yeni port edilmis ne diyelim sevinsin pc ciler :D garipler.
birde hangi sistemde oynadilar onu yazalardi bari :D sistemi olan var yetmeyen var.
bir inci noktasi var elbett konsol sistemi bu pc´nin yapa bildiklerini illaki yapar
yapimciya kalmis sonuc olarak:) isletim sistemine mi diyim yoksa yazilimsal programlama mi diyim . valla ne bakiyosun bilmiyorum :D
sen ne diyon değişik :)

BlackBeasT

23.12.2013 08:33:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yeni konsol çıkaranlar salak zaten. Herkes koltuğu geriye ittirse, kontrast açsa bütün grafik yetersizliği çözülüyor. Ne gerek var yeni cihaza değil mi?
aynen mantığı kapan uyanıyor.. bu habere tavsiye üzerine geldik sazanı bolmuş. hakketten ööle ciddeye almış alıntı yapmış üstüne yorum yapmış Mesala ben konsolda 4x AA sevim bilin mi? nerden bilcen ama yerimiz dar olduğundan 2m beriye ittiriom koltuğu zorunlu 2x AA bu sebepten salonu geniş ev arıyorum

Bowser Zeki

23.12.2013 08:32:52

0
Siz tartışın grafiklerle biz 3ds ve Wii U (üvey evlat muamelesi gören konsol) ile mutluyuz :D

Dovahkiin

23.12.2013 08:10:06

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT İşi bilen için sorun mu ? konsolda AA isteruk diosan 2m beriye git oldu sana 2xAA yetmedi mi 4m beriye git...Gölgeler mi yetersiz aç TV menü/Ekran; Kontrast ve ışık ayarlarını yap, AF de isterük diye mi tutturdun yine TV menü/Ekran; Renk ve dolgunluğu ayarla ,kafana göre keskinliğide ver, her şeyi devletden beklemeyin,

Şimdi yukarıda resimlere yine bak mavi filtre'den başka hiç bir fark yok..PS4 ver. ise TV görüntü sıcaklığı Warm olduğundan daha mat duruyor.
Yeni konsol çıkaranlar salak zaten. Herkes koltuğu geriye ittirse, kontrast açsa bütün grafik yetersizliği çözülüyor. Ne gerek var yeni cihaza değil mi?

BlackBeasT

23.12.2013 06:22:47

+3
İşi bilen için sorun mu ? konsolda AA isteruk diosan 2m beriye git oldu sana 2xAA yetmedi mi 4m beriye git...Gölgeler mi yetersiz aç TV menü/Ekran; Kontrast ve ışık ayarlarını yap, AF de isterük diye mi tutturdun yine TV menü/Ekran; Renk ve dolgunluğu ayarla ,kafana göre keskinliğide ver, her şeyi devletden beklemeyin, Şimdi yukarıda resimlere yine bak mavi filtre'den başka hiç bir fark yok..PS4 ver. ise TV görüntü sıcaklığı Warm olduğundan daha mat duruyor.

TheBladeRunner

23.12.2013 05:50:52

0
Haberin orjinalini okudum bundan iki gun evvel. Ps4 versiyonu ektan goruntukeri live stream uzerinde ki oynanis videosundan alinmis ki sitede de zaten buna ragmen pc max ayarlardakinden hic bir farki olmadigi vurgulaniyor. Pc ustunlugu nerde?

mementopolis

23.12.2013 02:46:53

0
mmo oyunlarini sevmem daha yeni port edilmis ne diyelim sevinsin pc ciler :D garipler. birde hangi sistemde oynadilar onu yazalardi bari :D sistemi olan var yetmeyen var. bir inci noktasi var elbett konsol sistemi bu pc´nin yapa bildiklerini illaki yapar yapimciya kalmis sonuc olarak:) isletim sistemine mi diyim yoksa yazilimsal programlama mi diyim . valla ne bakiyosun bilmiyorum :D

konuşantahta

23.12.2013 01:47:48

0
Arkadaşlar ps4 ü pc yi geçsin diye yapmadılar ki. Pcde değilde konsolda oynamayı sevenler alsın oynasın diye yaptılar. Pc tabiki iyi olacak, bir sene belki karşılaştırma yapılır. 1 sene sonra karşılaştırma dahi yapılamaz. Exc. Oyunlar hariç tabi :D

Garrus

23.12.2013 01:34:58

0
Yine biz kazanmışız :D

Quirah

23.12.2013 01:19:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yahu tabiki PC daha net görünecek. PC'de normal ekran görüntüsü yayınlamışlar, PS4'te ise videodan almışlar görüntüyü. Square Enix açıkladı zaten PS4 sürümü PC sürümünün en yüksek ayarlardaki hali olacak diye. Karşılaştırma yapmak yanlış. İkisi de ekran görüntüsü olsaydı karşılaştırılırdı, ama PS4'te videodan almışlar doğrudan. PC'ciler de fırsattan istifade sallamışlar.
Videonun orjinal hali burada: http://www.youtube.com/watch?v=f-SnM9-y3Fo 1080p çözünürlükte izleyebilirsiniz. Yayın zaten direkt olarak oyun üzerinden yapılıyor, önceden kaydedilmiş bir video üzerinden yapılmıyor.

BSC Misafiri

23.12.2013 01:05:39

-3
Bence senin gözlerinde sorun var. Öncelikle PS4 sürümü henüz çıkmadı, hala geliştiriliyor. Ayrıca netlik sorunundan daha büyük sorun olur mu? Resmen çözünürlük düşüyor. Renk paleti kötü oluyor. PC fanatikliği gözünüzü kör etmiş sizin. Square Enix'in PS4'te PC'deki en yüksek ayarlardaki haline benzeyecek sözüne mi inanayım, PC fanatiği birisine mi? Geliştiricilerden daha mı iyi biliyorsunuz?

BSC Misafiri

23.12.2013 01:01:03

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yahu tabiki PC daha net görünecek. PC'de normal ekran görüntüsü yayınlamışlar, PS4'te ise videodan almışlar görüntüyü. Square Enix açıkladı zaten PS4 sürümü PC sürümünün en yüksek ayarlardaki hali olacak diye.

Karşılaştırma yapmak yanlış. İkisi de ekran görüntüsü olsaydı karşılaştırılırdı, ama PS4'te videodan almışlar doğrudan. PC'ciler de fırsattan istifade sallamışlar.
bunun videoyla ne ilgisi varki? ilk görüntüdeki tahtalara bak mesela. hangisi daha ayrıntılı? videodan alınan görüntünün tek dezavantajı renklerdeki cansızlık olur. ayrıntıya bir katkısı olmaz. hani gözleri sağlıklı olan bi insan bunu savunmaya bile kalkışmaz o derece.

BSC Misafiri

23.12.2013 01:00:50

0
Yav bu değil de keşke final fantasy XV de pc'ye gelse yav :(

Danny Santos

23.12.2013 01:00:04

0
Videodan karsilastirma olur mu haha. Ben evde kz sf oynarken ki grafikler suana kadar izlediğim tanıtım videolarindan bir hayli iyi duruyor. Hatta note 2 telefonla fotoğraf cekiyorum ama o netligi telefon bile veremiyor.

BSC Misafiri

23.12.2013 00:55:58

-8
Yahu tabiki PC daha net görünecek. PC'de normal ekran görüntüsü yayınlamışlar, PS4'te ise videodan almışlar görüntüyü. Square Enix açıkladı zaten PS4 sürümü PC sürümünün en yüksek ayarlardaki hali olacak diye. Karşılaştırma yapmak yanlış. İkisi de ekran görüntüsü olsaydı karşılaştırılırdı, ama PS4'te videodan almışlar doğrudan. PC'ciler de fırsattan istifade sallamışlar.

Toshiromifune53

23.12.2013 00:41:59

+4
Pc net daha iyi gözüküyor.

BSC Misafiri

23.12.2013 00:41:50

-1
next gene bak next gene. hem 30 fps, hem pcdeki medium grafikler. yazık la

ps4

23.12.2013 00:40:21

+5
Best Pc Ne"diyelim Belliydi zira
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız