Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve'un Yeni Karakteri Canavarların Özelliklerini Taşıyor


      4'e 1 oynanışı benimseyen başarılı multiplayer oyunu Evolve için yeni bir karakter yayınlandı. Yayınlanan yeni bir DLC ile hunter sınıfına Kala adlı bir karakter dahil oluyor.
 
      Canavarların DNA'larını kendi DNAlarıyla birleştiren biolog Kala'nın canavarların sahip olduğu özelliklere benzer özellikleri bulunuyor. Karakterimizin kullanabileceği özellikler şöyle: 
 
 Siren Füzeleri: Kraken teknolojisinin geliştirilmesiyle üretilen bu hava füzeleri düşmanları havadan avlıyor. Füzeler yere yerleştirilince daha güçlü ama daha yavaş oluyor. 
 Teleport Pad: Wraith teknolojisi ile geliştirilen bu ışınlanma padleri takım arkadaşlarınızın haritanın bir ucundan diğer ucuna gitmesine yardım ediyor.
 Zırh Düşürücü: Goliath'ın zırh teknolojisi ile üretilen bu düşürücü canavarların zırhını geçici bir süreliğine ortadan kaldıran bir ışın yayıyor. 
 
        Kala için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun Ultimate Edition sürümüne sahip olan oyuncuların bu karaktere ücretsiz erişebileceğine belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Terraria ve Pixel Piracy Yapımcıları Yeni Bir RPG Oyunu için Bir Araya Geliyor Dark Souls III'den Yeni Ekran Görüntüleri ve Sanatsal Çalışmalar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-E851F29FD

28.1.2016 19:41:30

0
4'e 1 oynanışı benimseyen ''BAŞARILI'' multiplayer oyunu Evolve için ....... Şu haberlere kendi yorumlarınızı katmayın size kalsın düşünceleriniz. Haberi yapın geçin kardeşim ne diye cilalayıp duruyorsunuz. Bir değil beş değil kaç kere söyledik ama şu huyunuzu bir terketmediniz

RealArek

28.1.2016 15:10:56

0
Bu oyun sayesinde ilk defa 2 tane season pass olan bi oyun gördüm bari artık dlc çıkarmayı bırakıp hepsin bir paketde toplayıp ucuza satın oyunun yarısı dlclerde resmen zaten oynuyan çok az kişi var ön siparişle alan aklıma.

Patren

28.1.2016 15:06:22

0
bu oyun öldü artık uğraşmasınlar daha

Tiny Titan

28.1.2016 13:20:31

0
Var mı hala bu çöpü oynayan?

Tiny Titan

28.1.2016 13:19:31

+2
Var mı hala bu çöpü oynayan?

jiraiiya

28.1.2016 13:08:53

+3
Başarılı multiplayer oyunu mu? Bu oyunun ruhuna fatiha okunalı yıl oldu nerdeyse, oynayanda kaldı mı acaba merak ettim, elinde kalıp satamayanlar oynuodur herhalde

jiraiiya

28.1.2016 13:07:54

0
Başarılı multiplayer oyunu mu? Bu oyunun ruhuna fatiha okunalı yıl oldu nerdeyse, oynayanda kaldı mı acaba merak ettim, elinde kalıp satamayanlar oynuodur herhalde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız