Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Everspace 2 Kickstarter Kampanyası Başarıya Ulaştı

 
Rockfish Games, geçtiğimiz ayın başlarında başlatılan Everspace 2'nin Kickstarter kampanyasının başarıyla sonuçlandığını duyurdu. Toplamda 7,979 kişiden €503,478 fon topladılar.
 
Geliştirici ekip oyunun Kickstarter sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, oyunculara teşekkür etti ve bu destek sayesinde Everspace 2'yi istedikleri gibi yapabileceklerini ve önemli özellikleri ve içerikleri kesmek zorunda kalmayacaklarını belirtti.
 
Kickstarter kampanyasının başarıyla sonuçlanmasıyla birlikte daha önce söz verilen oyun sonuna yeni zorluklar getirecek The Ancient's Rift bölgesi oyuna eklenecek. 
 
Derin keşif, tonlarca loot ve klasik rol yapma unsurlarıyla birlikte açık dünya uzay shooter oyunu Everspace 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Planlanan Steam erken erişim tarihi Eylül 2020 ve tam sürüm çıkış tarihi 2021 sonu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Everspace 2 Rockfish Games rpg strateji simülasyon
Hideo Kojima Death Stranding'i Yaparken "Bağlanma" Temasının Oyunu Nasıl Şekillendirdiğini Anlatıyor Death Stranding'in Çıkış Tarihi Aslında 3 Yıl Önce Açıklanmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Everspace 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız