Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski Duke Nukem Yapımcısı 3D Realms/Apogee El Değiştirdi


    Duke Nukem serisiyle bir döneme damgasını vuran 3D Realms, Duke Nukem Forever ile birlikte kayıplara karışmıştı. Oyunun yapımının devamını getiremeyen 3D Realms, 2009'da serinin haklarını Gearbox'a satmış ve daha küçük bir stüdyo olarak yoluna devam etme kararı almıştı. Yıllardır kayıplara karışan yapımcı hakkında yeni bir haber ortaya çıktı.
 
    İlk başta bağımsız ve ücretsiz bir Duke Nukem modlamasıyla tanıdığımız Interceptor Entertainment, daha sonra Gearbox tarafından keşfedilmiş ve serinin mobil oyunlarını geliştirmişti. Geçtiğimiz sene Rise of the Triad ile de karşımıza çıkan yapımcı, önemli bir adım attı. Gelen haberlere göre Duke Nukem'in ana oyunlarının yapımcısı 3D Realms ile serinin oyunlarını yan platformlara uyarlayan Apogee Software, Interceptor Entertainment tarafından satın alındı.
 
    Durumu kısaca özetlemek gerekirse, Duke Nukem serisinin eski yapımcısı, yeni yapımcısının çatısı altına girdi. Bakalım ileride bu isimlerden neler göreceğiz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Duke Nukem Forever Duke Gearbox Software 2K Games PC PS3 Xbox 360 3D Realms
Mass Effect Üçlemesi 1080p/60FPS Olarak Yeni Nesle Gelebilir Titanfall'ın Season Pass Açıklamasına Bir Düzeltme

Babblebabble

3.3.2014 00:28:11

0
Yani adam gibi bir Duke Nukem görebilme ihtimalimiz var demektir bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Duke Nukem Forever
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız