Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Duke Nukem Oyunu Geliyor!


    2010 senesinde Duke Nukem markasının haklarını satın alan Gearbox, 3D Realms'in 10 seneden beri geliştirmeye çalıştığı Duke Nukem Forever'ı da satın alarak oyuncuların karşısına çıkarmış, sonucunda seriyi oldukça kötü bir şekilde geri döndürmüştü. Görünüşe göre firma seriyi kötü halde bırakmak istemiyor. Zira Gearbox, Duke Nukem'in devamı için yardım istiyor.
 
    Konuyla ilgili açıklamalar yapan Gearbox'un patronu Randy Pitchford, "Duke Nukem'i insanlar sadece Duke Nukem Forever'ı görebilsin diye değil, markanın geleceğini şekillendirmek için satın aldık. Yeni bir Duke Nukem projesi için konsept çalışmaları hazırladık fakat ortada bir sorun bulunuyor. Gearbox olarak oldukça yoğun bir dönemdeyiz. Dolayısıyla şimdilerde doğru yapımcıyı bulmak için çalışıyoruz." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Duke Nukem Forever Duke Gearbox Software 2K Games PC PS3 Xbox 360 3D Realms
"The Last of Us'ın Naughty Dog'un İsmini Lekeleyeceğini Düşündük" Just Cause 3'ten 7 Dakikalık Bir Video Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

diverapo

18.7.2015 05:30:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Ulan o kadar yazıda gözüne omu takildi.Mobilden hizlica yazdim orada bahsedilen anlamiyip böyle uyuz uyuz cevaplar veriyorsan senin ya sorunlarin var yada çocuksun.
İster mobilden yaz ister başka bir yerden. Oyunun adını dört defa aynı şekilde yanlış yazıyorsan bunu ya bilerek yapıyorsundur yada oyunla pek bir alakan yoktur. Kimse yorumlarından feyz almak zorunda değil. Yani istediği yerden istediği şeyi gözüne takabilir. Küçücük bir eleştiri karşısında "ulan" diye başlayan bir cümleyle birini uyuzlukla, çocuklukla, kafası almamakla, sorunlu olmakla suçlamak, kendi yorumunun da ne kadar dikkate alınması gerektiğinin ölçüsüdür.

BSC Misafiri

17.7.2015 00:59:36

0
düdük nük bu arada gearbox Duke Nukem Forever'ı geliştirmedi sadece tamamladı

BSC Misafiri

16.7.2015 03:01:34

0
Duke nukem'in kendisinden gelsin : my balls your face........

BSC Misafiri

16.7.2015 03:01:26

0
2030'da çıkar.

Devoin

16.7.2015 01:20:36

+1
2023

SenJi

15.7.2015 22:48:25

-2
quote:

Orijinalden alıntı: rohcuboy

Kardeş ısrarla yanlış yazmışsın.Nuke Dukem değil,Duke Nukem hayır insan sevdiği serinin adını bilmez mi ya?
Ulan o kadar yazıda gözüne omu takildi.Mobilden hizlica yazdim orada bahsedilen anlamiyip böyle uyuz uyuz cevaplar veriyorsan senin ya sorunlarin var yada çocuksun.

rohcuboy

15.7.2015 22:13:44

+3
quote:

Orjinalden alıntı: SenJi Bu adamlar oyun endistrosinin dolandırıcıların.Sega bunlara yok yüksek miktarda para vermişti Alien Coloniel Marines için.Ama bu adamlar o parayla gidip Borderlands yapmışlardı.Aliens oyununu alpha aşamasında bıraktilar.Sırf Sega yetkilileri ve oyuncuları kaldırabilmek içinde script bir video hazırlayıp oynanış videosu diye sundular.Hatta sırf gear of war oyununu yüksek fiyata satmak için Sony ile gorusme haberleri yayıldı Microsofta zorla oyunu uçuk fiyata almasını saağladir.Şimdide bu adamlara ne Sony nede herhangi bir firma güvenmiyor.Artık 2k da eli mahkum Borderlands yüzünden destekliyor.Bu adamların tekil yaptığı herşeyden ellerine yüzlerine bulaştı.En son Nuke Dukem yaptılar millet Nule Dukem serisinden soğudu.Açıkcasi Nuke Dukem sevdiğim bir seriydi umarım artık adam olurlar ve doğru düzgün şu oyunu yaparlar.Açıkçası adamların demek istediği bağış yapın ama güvenmiyor insan.Bu adamlar Nuke Dukem cileri kandırıp alır parayı başka bursiye harcar sonrada Aliens oyununda yaptığını yapabilir.
Kardeş ısrarla yanlış yazmışsın.Nuke Dukem değil,Duke Nukem hayır insan sevdiği serinin adını bilmez mi ya?

silverygt

15.7.2015 20:25:01

0
Ps1 de o striptizciye yarim saat para attigimi hatirliyorum :D eski havasini yakalarsa ne iyi olur

SenJi

15.7.2015 17:58:15

0
Bu adamlar oyun endistrosinin dolandırıcıların.Sega bunlara yok yüksek miktarda para vermişti Alien Coloniel Marines için.Ama bu adamlar o parayla gidip Borderlands yapmışlardı.Aliens oyununu alpha aşamasında bıraktilar.Sırf Sega yetkilileri ve oyuncuları kaldırabilmek içinde script bir video hazırlayıp oynanış videosu diye sundular.Hatta sırf gear of war oyununu yüksek fiyata satmak için Sony ile gorusme haberleri yayıldı Microsofta zorla oyunu uçuk fiyata almasını saağladir.Şimdide bu adamlara ne Sony nede herhangi bir firma güvenmiyor.Artık 2k da eli mahkum Borderlands yüzünden destekliyor.Bu adamların tekil yaptığı herşeyden ellerine yüzlerine bulaştı.En son Nuke Dukem yaptılar millet Nule Dukem serisinden soğudu.Açıkcasi Nuke Dukem sevdiğim bir seriydi umarım artık adam olurlar ve doğru düzgün şu oyunu yaparlar.Açıkçası adamların demek istediği bağış yapın ama güvenmiyor insan.Bu adamlar Nuke Dukem cileri kandırıp alır parayı başka bursiye harcar sonrada Aliens oyununda yaptığını yapabilir.

parlak patates

15.7.2015 17:57:59

+1
15 yıl sonra yorum atarım zira oyunun çıkmasına bu kadar bir süre var -.-

Fuusrodah

15.7.2015 17:38:20

0
12 Yıllık beklentiden sonra çıkan ürün (Dük Nükem Forevır) ortada Beklenti sıfır, buyursun gelsin

aterikasedi

15.7.2015 17:22:55

-3
Duke Nukem ölmez vatan bölünmez.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Duke Nukem Forever
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız