Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in 448 TL'lik Ücretsiz 3 Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in geçen haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere geçtiğimiz Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda eşli aksiyon oyunu Blazing Sails'i, Q.U.B.E. 10th Anniversary'i ve Q.U.B.E. 2 Deluxe Edition'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 19 Ekim Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Diğer yandan 19 Ekim'de Epic Games, Eternal Threads ve The Evil Within oyunlarını ücretsiz olarak verecek. 
 
Blazing Sails
 
 
 
Hızlı bir PvP korsan oyunu olan Blazing Sails'te hayatta kalmak için savaşmak zorunda kalıyorsun. Oyunda benzersiz korsanını ve gemini oluşturabiliyor ve diğer oyuncularla birlik olarak gemini komuta edebiliyorsunuz. Kara ve deniz savaşlarına atılabildiğiniz yapımda düşman mürettebatları alt ederken farklı oyun modlarını, haritaları, silahları ve gemi türlerini keşfedebiliyorsunuz.
 
 
Q.U.B.E. ULTIMATE BUNDLE 
 
 
 
QUBE 10. Yıl Dönümü sürümünde on yıllık orijinal yapımın yeni versiyonu yer alıyor. Bu sürüm içerisinde iyileştirilmiş görseller, yeniden tasarlanmış ve düzenlenmiş edilmiş oyun bölümleri, ödüllü ve kafa yoran birinci şahıs bulmacalar yer alıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Açık Dünya Hayatta Kalma Korku Oyunu Project: MIST Duyuruldu Cities: Skylines 2 için PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız