Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games #FreeFortnite Kupası'nı Duyurdu, 23 Ağustos'ta Yapılacak

 
Epic Games ile Apple arasında savaş devam ederken Fortnite için 23 Ağustos'ta gerçekleştirilecek #FreeFortnite Kupası duyuruldu.
 
"Bu birkaç gün, Fortnite topluluğunun beraber oynayabileceği son günler. Apple, Fortnite'ı App Store'dan engelleyerek oyuncuların iOS cihazlarda oyunu yeni sürümlere güncellemesinin önüne geçti. Herkes 27 Ağustos'ta çıkacak olan 2. Bölüm: 4. Sezon'a dalarken, oyunu iOS cihazlardan oynayan oyuncular 2. Bölüm: 3. Sezon'da arkada kalacak."
 
"Tüm platformlardaki arkadaşlarınızla 23 Ağustos Cuma günü yapılacak olan #FreeFortnite Kupası'nda bir Azmin Zaferi daha kazanarak görevi kutlayın. Yeni Sert Kodaman kıyafeti, oyuncu ekipmanları ve eşsiz giysilerin de dahil olduğu, daha önce hiç olmadığı kadar fazla ödül kazanma şansı yakalamak için oyuna dalın."
 
Oyun içindeki Rekabet sekmesine giderek etkinliğin bölgenizde ne zaman başladığını görebilirsiniz ve zamanı geldiğinde #FreeFortnite Kupası oyun modunu seçerek turnuvaya katılabilirsiniz. Dört saat boyunca, yarışmaya uygun oyuncular #FreeFortnite Kupası'nda ödüller kazanma fırsatı yakalayacak. Tekli oyuncu olarak en fazla 12 maç boyunca rekabet edebileceksiniz.
 
Puanlamalar şu şekilde:
 
Etkin Zaman - Battle Royale adasında geçirdiğin her 3 dakika için 1 puan.
Avlamalar - Avlama başına 1 puan
Azmin Zaferi - Her Azmin Zaferi için 10 Puan  
 
Tüm bölgeler içinde 10 puan toplayan oyuncular Sert Kodaman kıyafeti kazanacak.
Tüm bölgeler içinde en fazla puanı toplayan oyuncular (küresel olarak 20.000) #FreeFortnite ayarlanabilir şapkasını kazanacak. Evinize kargolanacak.
 
 
 
 
Ek olarak 1.200 adet oyuncu ekipmanı dağıtılacak. Küresel olarak ilk 1.200 elma yiyici arasında yerinizi alarak şu ödüllerden birini kazanabileceksiniz.

Alienware Gaming Laptop
Samsung Galaxy Tab S7
OnePlus 8 - Telefonda 90 FPS
PlayStation 4 Pro
Xbox One X
Nintendo Switch
 
Uygunluk ve kazanma yolları hakkında ayrıntılı bilgi için #FreeFortnite Kupası kurallarına göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Henry Cavill, The Witcher Setinden Fotoğraf Paylaştı Lucifer'ın 5. Sezonu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

21.8.2020 17:56:03

0
Pc platformunda yayımcı oyununu ister epic, steam vblerinde yayınlar ister gogda yayinlar isterse de kendi launcherinda yayinlar. İosda app store dışında bir alternatifi yok.

BSC Misafiri

21.8.2020 17:29:07

0
Beter olsun. Epic games mağazasına şöyle bir şecenek koysun o zaman isteyen yayıncılar burdan ödeme alsın yüzde 12 kesilmesin. Kendisinin yaptığı saçmalık bu. Asıl kendisi zorba Apple Google laf atmasın oyunları kendi platformuna yayınlatıp steam e yayınlatmamak zorbalığın başıdır dönsün de kendine baksın

BSC Misafiri

21.8.2020 15:40:14

0
Yapma şöyle şeyler işte yangına körükle gidiyorsun ortada kalacaksın malak gibi Apple ile Google ile savaşa girme Çinli abilerinde kurtaramaz seni zorlama.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız