Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enslaved'in İlk Yapımcı Günlüğü Yayınlandı


 
     Son olarak bizi Heavenly Sword ile kısa ama destansı bir maceraya iten Ninja Theory'nin yeni oyunu Enslaved: Odyssey to the West'in ilk yapımcı günlüğü videosu yayınlandı.
 
     Oyun için yayınlanan bu ilk yapımcı günlüğü videosunda oyunun hikayesi ve karakterleri üzerinde durulmuş. Oyunda çalışan bir çok önemli ismin katıldığı bu videoda oyunun yapım aşaması ve oyun içi görüntülere de yer verilmiş. Videoda Monkey için vahşi ve oldukça güçlü denilirken, Trip karakteri için ise nazik bir karakter olduğu vurgulanmış.
 
     Videoda ayrıca Heavenly Sword'ta Kral Bohan'ı canlandıran Andy Serkis'in Monkey'e hayat verdiği kısımlara da yer verilmiş. Heavenly Sword'ta kullanılan sistemin daha iyi bir versiyonunu Enslaved'te görebileceğiz. Gollum ile unutulmaz bir performans sergileyen Serkis, aynı başarıyı Heavenly Sword'ta da göstermişti. 

     Oyunun bu ilk yapımcı günlüğü videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. PS3 ve Xbox 360 için yapımı süren Enslaved: Odyssey to the West, 8 Ekim'de çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Enslaved aksiyon macera Namco Bandai Ninja Theory
Rage için DLC Planı Var Toy Story 3, Zirveyi Bırakmaya Niyetli Değil

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Enslaved
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız