Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, yeni spor oyunu Super Mega Baseball 4'ü 2 Haziran'da yayınlayacak

 
Metalhead Software tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan beyzbol, spor, simülasyon oyunu Super Mega Baseball 4, 2 Haziran tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Beyzbol serisinin yeni oyunu olacak olan bu 4. oyunla beraber çok daha üst düzey bir spor deneyimi elde edebilecek, yeni oyuncuları kontrol edebilecek ve yeni animasyonlarla beraber bu oyunda rakipleri alt etmeye çalışacağız. Tabii ki beyzbol sporu her oyuncuya hitap etmeyen bir yapıyı bizlere aktarıyor. Dolayısıyla bu spora ilgi görenler ve bu tarz oyunlardan hoşlananlar bu yapımı öncelikle göz atabilir ve oynayabilir.
Serinin yeni oyunu daha önceki oyunlarda yer alan temeli daha da geliştiriyor ve yükseltiyor.
 
Oyunda 200'den fazla oyuncu bulunacak 
 
Oyun içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre 200'den fazla oyuncu yer alıyor ve bu oyuncuları istediğimiz gibi alabiliyor, çeşitli sahalara inebiliyor ve rakip oyuncuları alt edebiliyoruz. Bir de oyun içerisinde farklı farklı sahalar bulunuyor ve bu sahalar içerisinde her birinin farklı teması yer alıyor ve bu sahalarda rakipleri alt etmeye çalışıyoruz. Ayrıca rakip takım içerisinde yer alan oyunculara çok dikkatle bakıyor ve onların atışlarına özen gösterebiliyoruz.
 
 
 
Beyzbol serisinin en yeni oyunu içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi yüzlerce yeni oyuncu yer alıyor ve bu oyuncularla beraber çeşitli müsabakalara atılabiliyoruz. Oyun içerisine yine her oyuncunun kendine ait tarzı yapısı ve stili bulunuyor. Dolayısıyla oyun içerisinde bu oyuncuları seçerken bunları da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Oyun içerisinde bu karakterleri seçtikten sonra çeşitli müsabakalara atılıyor, beyzbol sporu içerisinde ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyor ve müsabakalardan galip ayrılmaya başlıyoruz. Oyunda farklı bir başlangıç yaparak seriyi ilerletebiliyor ve galibiyet serisine ulaştıktan sonra daha fazla ödülün ve yeniliğin kilidini açabiliyoruz.
 
Yeni animasyonlar ve mekanikler 
 
Yeni oynanışla ve yeni animasyonlarla beraber karşımıza çıkacak olan bu yeni beyzbol oyununda arcade yapısı simülasyon unsurları ile birleşiyor ve bizlere farklı bir tarzı sunmayı hedefliyor. Bu oyun içerisinde daha çok çizgi tarz bir sanat stili benimsemiş durumda ve renkte grafikler de bu yapım içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla oyun içerisinde renkli bir atmosfer, renkli karakter kadrosu ve renkli bir müsabaka süreci bizleri bekliyor olacak. Oyunda yine çeşitli kombinasyonlar yapabiliyor, farklı beyzbol sopaları seçebiliyor veya topları belli oranda özelleştirebiliyoruz.
 
Her atışın hızını ayarlayabiliyorsunuz 
 
 
 
Beyzbol sporu oyunu içerisinde elbette detaylı simülasyon unsurları bizleri bekliyor. Oyun içerisinde bir topun bize atılışını izleyebiliyor ve o topa hangi güçle vurabileceğimizi ayarlayabiliyor ve topun gidişatına yön verebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde ayrıntılı simülasyon unsurları bizleri bekliyor. Burada ayrıntılı unsurlarla beraber yer alıyor, bu detaylara çok dikkat ediyor ve her bir atışımız aslında burada çok önem arz ediyor. Çünkü en ufak bir kayma yaptığımız zaman bu bizim puan kaybetmemize sebep oluyor ve bu da tabii ki müsabakalardaki galibiyetimizi ve galibiyet serimizi etkiliyor diyebilirim.
 
Serinin yeni oyunu içerisinde elbette yeni oynanış dinamikleri, yeni görsel iyileştirmeler ve oyun içi detaylar eklenmiş durumda. Ek içeriklerle beraber karşınıza çıkacak olan bu yapım içerisinde bu özel kombinasyonları deneyimleyebiliyor ve özel kombinasyonlar arasında ise topa vurabiliyor, topu atabiliyor, daha uzağa fırlatabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Oyun içerisinde elbette beyzbol sporunun gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyor ve bu sporu severler için en iyi ve en üst düzey bir deneyim bizlere aktarılmaya çalışılıyor. 
 
Oyunda farklı farklı modlar yer alıyor 
 
 
 
Super Mega Baseball 4 içerisinde diğer yandan farklı modlar da yer alıyor ve bu modlar içerisinde farklı farklı deneyimler bizleri bekliyor. Serinin önceki oyunlarında yer alan modların daha gelişmiş sürümleri bizlere aktarılıyor. Daha ayrıntılı bir oyun deneyiminin bizlere aktarıldığı bu yapım içerisinde turnuvalara katılacağımız çeşitli modlar, oyun içerisinde usta olmamızı sağlayacak antrenman modları ve daha fazlası yer alıyor. Elbette turnuva modui çerisinde çeşitli müsabakalara katılıyor, puanları almaya çalışıyor ve sıralama listelerinde en üst sırada olmaya çalışıyoruz. Ne kadar çok müsabaka kazanırsak ve ne kadar çok galibiyet seriniz olursa o kadar çok puanımız oluyor ve listelerde en üst sırada yer alarak bu turnuvalarda birinci olabiliyor ve böylece çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyoruz.
 
Farklı stadyumlarla mücadele ediyoruz 
 
Oyun içerisinde diğer taraftan yukarıda da bahsettiğim gibi farklı farklı stadyumlar ve sahalar yer alıyor. Bu stadyumların her birinin kendine ait teması, yapısı ve dinamikleri bulunuyor. Dolayısıyla 6 farklı stadyumla beraber farklı bir deneyim elde etmeye çalışıyor ve burada kendimize ait olan kombinasyonları açığa çıkarmaya başlıyoruz. Öte yandan oyun içerisinde hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir yapı bizleri bekliyor. Dilersek bu oyunu tek oyunculu bir şekilde yapay zekaya karşı oynayabiliyor dilersek de çok oyunculu bir mod içerisine girerek diğer oyuncularla beraber kapışabiliyoruz. 
 
Hem tek oyunculu hem de çevrimiçi çok oyunculu olarak oynayabiliyorsunuz 
 
 
 
Elbette bu tarz oyunlar tek oyunculudan ziyade çok oyunculu mod içerisinde rekabete girdiğimiz sürece daha da zevkli hale gelebiliyor. Çünkü tek oyunculu mod içerisinde kendimizi sürekli olarak geliştirebiliyor, çeşitli turnuvalara katılabiliyor ve burada usta olmaya çalışıyoruz. Usta olduğumuzu kanıtlamak için de çok oyunculu mod içerisine girerek kendimizi diğer oyuncuları karşı kanıtlamak daha da eğlenceli ve zevkli olabiliyor. Haliyle çok oyunculu ve çevrimiçi mod bu tarz oyunlarda çok daha zevkli hale gelebiliyor ve üst sıralara tırmanmak için büyük bir rekabet içerisine girmeye başlıyoruz. Rekabet içerisine girdiğimiz zaman da elbette kendimize ait bir hedef belirliyor ve bu hedef doğrultusunda oyunu daha çok oynamaya başlıyor ve bu kapsamda oyunu dinamiklerini daha hızlı bir şekilde öğrenebiliyoruz.
 
Çapraz oyun desteği bulunuyor 
 
Oyun içerisinde yine diğer taraftan çapraz oyun desteği yer alıyor yani eğer PC platformundan bu oyunu oynuyorsanız konsol oyuncuları ile beraber karşılaşabiliyor ve onlarla çeşitli mücadelelere atılabiliyorsunuz. Oyun yine 2 Haziran tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve bu kapsamda erken erişim sürümünü elde etmek için standart paketten ziyade diğer pakete almanız gerekiyor. Ballpark adlı sürümü alırsanız oyuna 3 gün erkenden erişebiliyor ve diğer oyunculardan daha önce bu oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Yine bu sürümü sipariş ederseniz farklı farklı stadyumlara daha önceden erişebiliyor ve ücretsiz bir şekilde bu stadyumların sahibi olabiliyorsunuz ve böylece bu stadyumlarda hem kapışabiliyor hem de mücadelelere atılabiliyorsunuz.
 
 
 
Super Mega Baseball 4 içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi çeşitli modlar yer alıyor ve bu modlarla beraber oyunda farklı farklı deneyimler elde edebiliyoruz. Ooyun içerisinde yer alan Pennant Race adlı mod çevrimiçi rekabetçi bir mod olarak karşımıza çıkıyor. Bu moda oynamak için oyun denetleyicisine yani bir kola sahip olmamız gerekiyor. Bu mod ne yazık ki klavye ve fareyle oynanmıyor. Dolayısıyla çapraz oyun desteği ile beraber karşımıza çıkacak olan bu oyunda rekabetçi bir deneyim elde etmek istiyorsak bir oyun denetleyicisine sahip olmamız gerekiyor. 
 
Oyunu şu anda Steam sayfası açık durumda ve ön sipariş de verilebiliyor. Oyunun standart sürüm fiyatı 999 Türk Lirası yukarıda bahsettiğim Ballpark sürümü ise 1199 Türk Lirasından satışta.
 
Derin bakış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mega Baseball 4 spor oyunu beyzbol Super Mega Baseball oyun
Gerçekçi araç sürme simülasyonu CityDriver yakında geliyor: İşte tüm detaylar Xbox Game Pass'e Mayıs ayı sonlarında gelecek oyunlar açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mega Baseball 3 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız