Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma'dan Yaklaşık 2 Saatlik Video


     Capcom'un son dönemde en çok önem verdiği oyunların başında Dragon's Dogma geliyor. Firmanın mali olarakta oldukça yüklendiği oyun için şimdiye dek birçok video ile karşılaştık. Fakat hiçbiri bu kadar uzun olmamıştı. Çünkü Dragon's Dogma'nın bu yeni videosu yaklaşık 2 saat uzunluğunda.
 
      Oyunun videosu tanışma faslından sonra karakter yaratma ekranı ile açılışını yapıyor. Karakter yaratma ekranında yüz detaylarından vücut detaylarına kadar farklı özelliklere yer verilmiş. oyun başladığında ise büyük bir ejderhanın bir köye saldırdığını görüyoruz. Kaçan askerlerden birinden düşen kılıcı eline alan karakterimiz ejderhaya karşı tek başına saldırıya geçiyor. Burada tıpkı Shadow of the Colossus'ta olduğu gibi karşılaştığımız bazı yaratıkların üzerine çıkabileceğimizi anlıyoruz.
 
     Kısa bir saldırı sonrası karakterimiz aldığı darbe ile bayılıyor. işte hikayenin ilginç kısmı da burada başlıyor. Çünkü ejderha karakterimizi öldürmek yerine konuşmaya başlıyor ve karakterimizin kalbini sökerek büyü benzeri birşey yapıyor. Daha sonra ise oyunun diğer elementlerini görmeye başlıyoruz. Serbest dolaşım, satın alma ve tabi ki farklı dövüş dinamiklerine de yer verilmiş. Bu uzun videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon's Dogma Dragons Dogma Capcom RPG Aksiyon RPG PS3 Xbox 360 Hiroyuki Kobayashi Hideaki Itsuno
Last of Us'tan Yeni Ekran Görüntüleri Back to the Future'un İlk Bölümü iPad'e Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.2.2012 14:21:20

0
Grafikler fifa world cup 2002'yi andırıyor.

BSC Misafiri

14.2.2012 13:50:16

0
Capcom bu oyuna büyük önem veriyor. Umarım başarılı olur ama demosu çıkarsa deneme şansımız olur. Tabi bide PC'ye çıksa...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız