Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma II Duyuruldu

 
 
Dragon's Dogma yönetmeni Hideaki Itsuno, ev sahipliği yaptığı 10 Years of Dragon's Dogma canlı yayın etkinliği esnasında Dragon's Dogma II'nin şu anda geliştirildiğini duyurdu. 2. oyun Capcom'un RE ENGINE motoru kullanılarak geliştiriliyor. Hangi platformlara geleceği ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Dragon's Dogma yönetmeni Hideaki Itsuno, nihayet Dragon's Dogma II'nin artık geliştirildiğini duyurdu. Merakla beklenen açıklama, Dragon's Dogma'nın geçmişine göz atıldığı canlı yayın etkinliği sırasında geldi. Beklenen devam oyunu için yeni bir logo da yayınlandı.
 
Itsuno, Dragon's Dogma oyununa giriş atmadan önce birçok oyun geliştirdi. 1990'lı yıllarda Capcom'da Street Fighter dövüş oyunuyla yola koyulan Itsuno, arcade ve aksiyon oyunları üzerinden uzun yıllar tutkuyla çalıştı. 2000 yılına gelindiğinde Itsuno, Capcom'un arcade bölümü için birden fazla oyun yayınladı ve sonunda rol yapma oyunu Dragon's Dogma için ilk konsept çalışmalarına başladı. Ancak Itsuno'ya bu süreçte Devil May Cry 2, Devil May Cry 3 ve Devil May Cry 4'ün geliştirilmesi görevi verildi. Dragon's Dogma bu süre zarfında sadece konsept olarak kaldı.
 
Devil May Cry oyunlarının yapımını tamamladıktan sonra Itsuno, sonunda tutku projesine geri döndü. Savaşa farklı yaklaşımı ve düşman çeşitliliği sayesinde Dragon's Dogma diğer oyunlardan ayrıldı ve öne çıktı.
 
Itsuno, Dragon's Dogma II'yi sürpriz bir şekilde duyurmasıyla beraber hayranlara seride neler olacağına dair ilk bakış sundu. İkinci oyun üzerinde Itsuno ve eski Dragon's Dogma çalışanları Daigo Ikeno ve Kenichi Suzuki yer alıyor. Oyun hakkında gelecekte daha fazla detayın yayınlanacağı belirtiliyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon's Dogma Dragons Dogma Capcom RPG Aksiyon RPG PS3 Xbox 360 Hiroyuki Kobayashi Hideaki Itsuno
Final Fantasy VII Remake Intergrade Artık Steam'de Final Fantasy VII Rebirth PS5 Konsolları için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

18.6.2022 10:09:16

0
co-op olacak mi artik oyunda onu soylesinler. 4 kisi oynuyosun 3 tanesi bot. Mesela great swordda adami ziplatma hareketi var botu alip ziplatsan ne oluyor ? Oyun bariz co-op oynansin diye tasarlanmis dragons dogma onlinedan belli zaten.

speederly

17.6.2022 22:38:55

0
İşte günün mutlu haberi. Teşekkürler capcom.

arnavut_efe

17.6.2022 13:41:06

+1
İşte bu 10 numara haber aldığım her konsolda her platformda oynadım oyunu gerçekten çok iyi 2. oyununun gelmesi beni mutlu etti
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız