Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma Son 6 Yılın En Yüksek Oyuncu Sayısına Ulaştı

 
 
Geçtiğimiz günlerde Dragon's Dogma yönetmeni Hideaki Itsuno, 10 Years of Dragon's Dogma canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yaptı. Bu etkinlikte Dragon's Dogma serisi hakkında yeni bilgiler verildi ve bunun yanı sıra Dragon's Dogma II'nin şu anda geliştirildiği duyuruldu. Bu gelişmeler üzerine oyuncular Dragon's Dogma'yı yeniden oynamaya karar verdi ve oyun son altı yılın en yüksek oyuncu sayısına ulaştı.
 
Steam DB'ye göre ( Benji-Sales tarafından tespit edildi) ilk olarak Ocak 2016'da piyasaya sürülen Dragon's Dogma, Pazar günü 6.582 kişi ile en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. 
 
Dragon's Dogma yayınlandığı tarihte, Day Z, Hunt: Showdown ve Sea of Thieves gibi en popüler 50 oyunun içerisinde yer aldı.
 
Öte yandan Itsuno, Dragon's Dogma II'yi sürpriz bir şekilde duyurmasıyla beraber hayranlara seride neler olacağına dair ilk bakış sunmuştu. İkinci oyun üzerinde Itsuno ve eski Dragon's Dogma çalışanları Daigo Ikeno ve Kenichi Suzuki yer alıyor. Oyun hakkında gelecekte daha fazla detayın yayınlanacağı belirtiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Dragon's Dogma Dragons Dogma Capcom RPG Aksiyon RPG PS3 Xbox 360 Hiroyuki Kobayashi Hideaki Itsuno
Diablo Immortal'ın Çin Sürümü Ertelendi Evil West için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

23.6.2023 23:13:15

0
Yanıtları çok geç gördüm umarım bir göz atmışsındır oyuna sürekli indirime giriyor 25 tl gibi rakkamlara iniyor hala denemediysen oynanır :)

arnavut_efe

23.6.2023 23:12:06

0
Çünkü aynı firmanın oyunu???? oku çekişinden tut yaratığa tırmanışı koşuşu herşeyi aynı.. adamın elinde mekanik varken neden kullanmasın ayrıca ben monster hunter world den bahsediyorum

alsndnz

23.6.2022 03:17:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe konsolda hala oynanabilecek en iyi rpg oyunlarından birisi bu oyun henüz oynamamışsanız tavsiye ederim, playstationda, xboxta ve nintendo da defalarca alıp bitirdiğim oyun her class ı oynamak ayrı bir keyif veriyor ''monster hunter world'' mekaniklerini bu oyundan almış gibi duruyor zaten. Birde tam olarak hatırlamıyorum kaç level de olduğunu belirli bir levelde mesela mage gidiyorsan kalede skill puanı verdiğimiz npc de class geliştirip ''sorcerer'' olup daha farklı skiller kullanabiliyorsun meteor yağmuru, hortum, deprem vs her class için geçerli bu yazdığım bow başladıysan daha sonra magick bow yada long bow kullanabiliyor yada assasin e dönüşebiliyorsun. Ayrıca oyunu bitirdikten sonra animesini izlemenizide tavsiye ederim hikayedeki boşlukları doldurmak için
Monster hunter niye bu oyundan mekanik araklasin kardesim? Monster hunter dedigin oyun darksoulsa bile ilham olmus seri.

arnavut_efe

20.6.2022 16:32:30

+2
konsolda hala oynanabilecek en iyi rpg oyunlarından birisi bu oyun henüz oynamamışsanız tavsiye ederim, playstationda, xboxta ve nintendo da defalarca alıp bitirdiğim oyun her class ı oynamak ayrı bir keyif veriyor ''monster hunter world'' mekaniklerini bu oyundan almış gibi duruyor zaten. Birde tam olarak hatırlamıyorum kaç level de olduğunu belirli bir levelde mesela mage gidiyorsan kalede skill puanı verdiğimiz npc de class geliştirip ''sorcerer'' olup daha farklı skiller kullanabiliyorsun meteor yağmuru, hortum, deprem vs her class için geçerli bu yazdığım bow başladıysan daha sonra magick bow yada long bow kullanabiliyor yada assasin e dönüşebiliyorsun. Ayrıca oyunu bitirdikten sonra animesini izlemenizide tavsiye ederim hikayedeki boşlukları doldurmak için

RocK__StaR

20.6.2022 15:10:20

+1
Oyunun uzmanısın sanırım ilk oyunun oynanabirliği şu an var mı

Dürüstİnsan

20.6.2022 14:44:19

0
Ben geçen aylarda oynamıştım. İyi bir oyun ama biraz daha geliştirme yapmaları gerek.

arnavut_efe

20.6.2022 14:20:46

0
umarım 2. oyunuda bir okadar güzel olur :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız