Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo Immortal'ın Çin Sürümü Ertelendi

 
 
Blizzard'ın oynaması ücretsiz mobil ve PC oyunu Diablo Immortal'ın tam sürümünün 23 Haziran'da piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak resmi Çin Diablo web sitesinde (analist Daniel Ahmad tarafından bildirildiği üzere) oyunun ertelendiği belirtildi. Sitede "Diablo: Immortal'ın planlanan çıkışının ertelendiğini duyurmaktan dolayı üzgünüz" ifadeleri yer alıyor.
 
Erteleme hakkında geliştirme ekibi şunları bildirdi:" Oyun için bir dizi optimizasyon üzerinde çalışıyoruz. Daha sağlıklı bir oyun deneyimi için daha fazla cihaz desteği, ağ- performans iyileştirmeleri ve daha fazlası için uğraşıyoruz."
 
Blizzard, oyun için yeni bir çıkış tarihi vermedi. Ancak oyunculara özür olarak nadir öğeler vereceğini belirtti. 
 
Diablo Immortal, 2 Haziran'da iOS, Android ve PC için açık beta olarak piyasaya sürüldü. Ancak mikro satın alım özelliğinin (oyun içi öğeleri ücret karşılığı satın alma sistemi) üst seviyede olması nedeniyle kısa sürede olumsuz tepkiler gördü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Diablo Diablo Immortal mobil Diablo oyunu Diablo serisi telefon ios android çıkış tarihi haberler oynanış videoları
Hikaye Macera Oyunu Hazel Sky'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Dragon's Dogma Son 6 Yılın En Yüksek Oyuncu Sayısına Ulaştı

xLordRealx

21.6.2022 04:52:36

0
Olay şu oyun gereğinden fazla P2W olduğu için çok sayıda oyuncu oyunu hükumete şikayet etti hükumet de engel koydu. Gelecek düzenleme de gacha oranlarıyla ilgili olacak. Optimizasyon falan yalan yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo Immortal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız