Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma, Bu Videolarla Sizi Etkileyecek

 
    Capcom, ilk defa el atacağı Aksiyon/RPG dalına sağlam bir ayak basacak gibi görünüyor. Çünkü Dragon’s Dogma için yayınlanan yeni videolar ve bilgiler bunun aksini göstermiyor.
 
    Tek kişilik bir oyun olarak piyasaya çıkacak olan oyunda bulunan sosyal ağ özelliği ile birlikte oyuncular, birbirlerine destek verecekler. Bunu "Pawn" sistemi olarak adlandıran Capcom, her oyuncunun yanındaki yapay zeka partnerini başka oyuncularla paylaşma imkanını sunacak.
 
    Dragon's Dogma'da yanınızda gezdireceğiniz Pawn'lar yani AI partnerleriniz sizden bir şeyler öğrenebilecekler ve ayrıca onların da yeteneklerini geliştirebileceksiniz. Onları diğer oyuncularla paylaşma kısmına gelirsek, bir pawn'ınızı başka bir oyuncu ile paylaştığınızda, sizin pawn'ınız başka bir oyuncunun dünyasına girecek ve o oyuncuya yardımcı olacak. Görevini yerine getirip sizin dünyanıza döndüğünde bu görevde kazandığı tecrübeleri sizinle paylaşacak. Ayrıca yeni nesneler ve hazinelerle size dönebilirler.

     Beğenileceğini ve oyuna artı puan katacağını düşündüğüm bu Pawn sistemini anlatan yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Hemen altında ise bir ejder ile olan savaşın oynanış videosu bulunuyor. Savaş interaktifliği de sizi kendisine hayran bırakabilir. 



Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon's Dogma Dragons Dogma oynanış videosu gameplay Capcom RPG Aksiyon RPG PS3 Xbox 360 Hiroyuki Kobayashi Hideaki Itsuno
Japonya Haftalık Konsol/Oyun Satış Rakamları Portal Silahına Steampunk Etkisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedTurkei

8.3.2012 22:32:21

0
skyrimin başarısını anlamakta zorluk çekiyorum evet oyuna kötü diyemem iyi bir örnek rpg tarzına, arkasına aldığı büyük lobi faliyetleri sonucu çok fazla abartılan vasat dövüş sistemine kontroller çok saçma girmiyorum bile(bu benim subjektif fikirlerim) Büyücü sını adına vasat asa kullanmadan avcunda sarı kırmızı renklerlerle büyü yapıyor vasat ötesi, Bir DAO değil.. Su oyuna bakıyorum videoları bile dehşet verici boslarla dolu,, Kıytırık ejderhalar yok bildiğin etli butlu ejderha.. Witcherin hakkının yendiğini, düşünüyorum.. Skyrim bir rpg fanı olarak benden geçer not almaz 1rog1 warriorla biitirmişler aslında class filan yok oyunda

RolanD1999

8.3.2012 18:12:00

0
Ejderha savaşını Skyrim'den daha çok beğendim

söny

8.3.2012 16:44:25

0
Oyundan önce gelen dlc lerle hayran oldugum firma iyi hoş çok iyi oyunlar cıkartıyo son günlerde paraya tapıyolar resmen

BSC Misafiri

8.3.2012 16:32:00

0
Oyundaki bossları görünce aklıma dark souls geldi umarım onun kadar kaliteli bir yapım olur.

vergosa

8.3.2012 16:19:09

0
skyrimi fazlasıyla andırıyor ama kesınlıkle bır skyrım olamaz

BSC Misafiri

8.3.2012 16:11:55

0
Yapay zekayı iyi yaparlarsa çok iyi bir oyun geliyormuş gibi duruyor.Özellikle oyunun atmosferi çok hoşuma gitti...

Frost Troll

8.3.2012 14:40:28

0
yakında kostüm DLC'si duyururlar.

Xaerk

8.3.2012 14:37:04

0
Capcom'u görünce kapadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız