Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma 2 için Karakter Oluşturma Demosu Yayınlandı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya aksiyon rol yapma devam oyunu Dragon's Dogma 2 için karakter oluşturma ve depolama demosu yayınlanmış durumda. Steam platformu üzerinden yayınlanan bu demoyu dilediğiniz şekilde indirebilir ve ücretsiz olarak bir bakış atabilirsiniz.
 
Dragon's Dogma 2 yakında geliyor 
 
 
 
Steam sayfasına giderek doğrudan yeşil renk ile beraber görebileceğiniz üzere "indir" butonuna tıklayarak bu demoya erişebilirsiniz. Pek çok kullanıcı bu demonun standart bir yapıyı bünyesinde barındıracağını tahmin ediyordu. Ancak geldiğimiz noktada bunun yerine bir karakter oluşturma sisteminin demosuna erişim sağlayabiliyoruz. Bu kısımda elbette karakter oluşturma ekranının detaylarını bir göz atabiliyoruz.
 
Bildiğiniz üzere Kasım 2023 tarihinde geliştirici ekip oyunun resmi PC gereksinimlerini paylaşmıştı. Bu PC özellikleri elbette biraz yüksek görünüyordu. Aynı zamanda konsol sürümünde oyun 30 FPS sabit olarak çalışacak.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Dragon's Dogma 2, 22 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun çıkışı ile beraber DLSS 3 Frame Generation'ı destekleyecek. Böylece RTX40 serisi GPU sahipleri, 60 fps'nin üzerinde kare hızları elde edebilecek şekilde performansını artırabilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
Konsol Oyuncuları İsyanda: Ghost of Tsushima PC'yi Satın Almayın! 99 Yapımı Amerzone: The Explorer's Legacy'nin Remake'i Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız