Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

99 Yapımı Amerzone: The Explorer's Legacy'nin Remake'i Duyuruldu

 
Microids, sevilen macera oyunu Amerzone - The Explorer's Legacy'nin merakla beklenen yeniden yapımını duyurdu. 1999 yılında çıkış yapmış olan bu yapım, şimdi ise tamamen remake sürümüyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu duyuruyu kutlamak için ekip, aşağıda bulabileceğiniz oyunun ilk oynanış fragmanını paylaşmış durumda.
 
Benoît Sokal tarafından düzenlenen bir remake sürüm
 
 
Ünlü Syberia destanının arkasındaki isim Benoît Sokal tarafından hazırlanan bu yeniden yapım, sürükleyici bir hikaye anlatımına ve çarpıcı görsellere sahip olacak. Bir kez daha maceraya adım atılabileceğimiz yeni sürümde farklı bölgelere doğru ilerleyebilecek ve keşif yolculuğumuzda elbette ilgi çekici detaylarla karşılaşmaya hazırlanacağız.
 
Latin Amerika diyarında geçecek olan bu yeniden yapım geliştirici ekibin belirttiğine göre görsel açıdan üst düzey bir yapıyı bünyesinde barındıracak. Oyunda yenilenmiş bulmaca içerikleri, yeni zorluklar ve daha fazlası yer alacak. Oyuncular, geçmişteki hatalarını düzeltmeye çalışırken bir yandan da ilgi çekici hikayelerle ve karakterlerle etkileşime girebilecek.
 
Amerzone - The Explorer's Legacy remake, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformu için çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Amerzone The Explorer's Legacy
Dragon's Dogma 2 için Karakter Oluşturma Demosu Yayınlandı Tulpar PROTALITY EMEA TURU Büyük Finali'ne Geri Sayım Başladı!

Philipp_Plein

10.3.2024 11:39:32

0
Haberi yapan editör, videoyu da mı izlemedin? Oyun PC, PS5 ve Xbox Series için çıkacak sadece PC değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız