Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma 2 Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

 
 
Capcom tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2'nin çıkış tarihi sızdırıldı. Geldiğimiz noktada oyunun ESRB sayfası yayına alındı ve oyunun çıkış tarihi burada ortaya çıktı. ESRB'ye göre Dragon's Dogma 2, 22 Mart 2024'te yayınlanacak.
 
Yayına alınan oyun sayfası kısa süre içerisinde kaldırıldı 
 
 
 
Çıkış tarihinin bulunduğu bu sayfayı tahmin edebileceğiniz gibi Capcom hızlı bir şekilde kaldırdı. Neyse ki Wario64 adlı bir kullanıcı sayfa kaybolmadan önce bir ekran görüntüsü aldı. Bu ekran görüntüsünü aşağıda görebilirsiniz. Şu anda listeyi göremesek de içerdiği çıkış tarihi büyük olasılıkla doğru olarak kabul ediliyor. Capcom'un bu duruma bu kadar hızlı tepki vermesi de işleri karıştırıyor.
 
 
 
Öte yandan Capcom'un 28 Kasım'da Dragon's Dogma 2 için bir canlı yayın etkinliği düzenleyeceğini de belirtmekte fayda var. Bu etkinlik sırasında Capcom daha fazla oynanış videosu ve detayı bizlere sunmayı hedefliyor. Tahmin edilene göre bu etkinlik sırasında oyunun çıkış tarihi de açıklanacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
Call of Duty: Modern Warfare 3 için Kasım Güncellemesi Yayınlandı Crash Team Rumble Twitch'te Haftalık 12 Kişi Tarafından İzleniyor

Funder

19.11.2023 18:06:13

0
Özellikle sony exc hayranı olanların başını kumdan kaldırıp oynaması gereken bir oyun. Vuruş hissi, animasyon kalitesi hat safhada. Sony olsa bundaki oynanış çeşitliliğini 4-5 oyuna gömer ve her birine 70 dolar ister.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız