Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Team Rumble Twitch'te Haftalık 12 Kişi Tarafından İzleniyor

 
 
Activision tarafından yayınlanan çevrimiçi çok oyunculu oyun Crash Team Rumble için işler yolunda görünmüyor. Yeni bir hamleyle beraber çocukluğumuzun ikonik karakteri Ejderha Sypro ekleniyor ve bununla beraber oyuna yeni bir heyecan getirilmesi hedefleniyor.
 
Oyunun ilgi çekici olması hedefleniyor
 
 
 
Oyunun All Fired Up olarak adlandırılacak üçüncü sezonu 7 Aralık'ta başlıyor ve oynanabilir karakter olarak Spyro'yu içeriyor. Bu sezonla beraber önceki sezonlarda olduğu gibi battle pass içeriği, içerikler, kozmetikler, mücadeleler ve daha fazlası oyunculara sunulmayı bekliyor.
 
Haziran ayında piyasaya sürülen Crash Team Rumble, dört oyuncudan oluşan iki takımın mücadelesini konu alıyor. Oyunda takımlar Wumpa Meyvesi'ni toplamaya çalışıyor ve en fazla toplayan takım kazanıyor. 
 
Diğer taraftan Crash Bandicoot serisinin çok oyunculu bir yan oyunu olan bu yapım Twitcht'e haftalık olarak 12 kişi tarafından izleniyor. Twitch Tracker tarafından sağlanan verilere göre oyun ilk çıkışıyla beraber haftalık 316 izleyiciye ulaştı ancak geldiğimiz noktada bu sayı 12'ye kadar indi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Crash Team Rumble
Dragon's Dogma 2 Çıkış Tarihi Sızdırıldı! The Walking Dead: Destinies Oynanış Videoları Dalga Konusu Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.11.2023 23:27:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD Ben daha az bekliyordum, onlarda yayın yapanların yan hesapları, eşi, dostu, botudur :D Hali hazırda Crash Bash gibi bir oyun varken rekabetçi böyle saçma bir oyun yapmaları komik.
kesinlikle katılıyorum :D salak salak işler bunlar. yakında 5.oyun duyursu gelir. öyle veya its about time belli bir kaliteye sahipti, daha da ileri taşırsa (xbox exc. da olabilir) süper olur

xXBerkanXxD

19.11.2023 17:55:00

0
Ben daha az bekliyordum, onlarda yayın yapanların yan hesapları, eşi, dostu, botudur :D Hali hazırda Crash Bash gibi bir oyun varken rekabetçi böyle saçma bir oyun yapmaları komik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız