Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest Champions Mobil Cihazlar için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Koei Tecmo, iOS ve Android cihazlar için aksiyon taktik dövüş odaklı rol yapma oyunu Dragon Quest Champions'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Dragon Quest Champions'ın kapalı beta testi 6-13 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Başvurular 29 Ocak'a kadar buradan yapılabilecek. Bu kapalı beta testi için yalnızca 20.000 kullanıcı kabul edilecek (10.000 iOS kullanıcısı - 10.000 Android kullanıcısı). 
 
Dragon Quest serisinin ilk oyunu 1986'da yayınlandı
 
 
 
Dragon Quest, ilk olarak Armor Project tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan bir rol yapma oyun serisi olarak karşımıza çıkıyor. 1986'da yayınlanan ilk oyunuyla, 11 ana oyununun yanı sıra çok sayıda yan oyunu bulunuyor. Ana seride yer alan hemen hemen her oyunla ilgili çok sayıda manga, anime ve roman uyarlaması yer alıyor.  
 
Bu yeni Dragon Quest Champions oyunu ise tek başımıza oynayabileceğimiz yakın dövüş odaklı bir rol yapma deneyimi sunacak. Seride yer alan orijinal savaş sistemini kullanan bu yapımda gerçek bir kahraman olmak için büyük bir mücadeleye atılacağız. Oyun içerisinde çeşitli düşman türleri yer alacak ve bunları alt etmek temel amacımız olacak. 
 
Dragon Quest Champions duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon Quest Champions
Aksiyon Platform Oyunu Elderand'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Hogwarts Legacy Yeni Sinematik Fragman: Düşmanlar, Büyüler ve Daha Fazlası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız