Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dimension Force Şimdi Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyununda

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla, yeni core booster seti Dimension Force'un Avrupa ve Okyanusya'da Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) için piyasaya çıktığını duyurdu.
 
Dimension Force Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun (TCG) yepyeni core booster seti.Bu 100 kartlık set, çok sayıda yeni temanın yanı sıra eski stratejilere eklemlenecek yepyeni kartlar içeriyor. Yu-Gi-Oh! ARC-V hayranları, sizler için bu sette yepyeni "Performapal" kartları ve ilk Ritual Pendulum Monster olan yeni bir "Odd-Eyes" canavarı bulunuyor! Diğer Zombi canavarlarını ve hatta kendisini Mezarlıktan Special Summon edebilen yeni "Kırmızı Gözlü" Zombie Synchro Monster ise eski stratejileri yeniden gözden geçirmek için mükemmel bir fırsat sunuyor!
 
 
 
Dimension Force, deste oluşturma olanaklarını sonuna kadar zorlamaya hazır dinamik kartlarla dolu! İşte sette sizi bekleyen yeniliklerden birkaçı:
 
- Pendulum stratejilerini yepyeni bir boyuta taşımaya hazır yeni bir Link Canavarı! Ayrıca Pendulum tabanlı herhangi bir stratejiye coşku verecek farklı kartlar
- Rakibin effect’lerinden etkilenmeyen ve aralarında karşı tarafın Yaşam Puanı düştükçe daha yıkıcı saldırılar gerçekleştirebilen 11. Seviye Psychic Synchro Monster da bulunan Güçlü Synchro Canavarları
- Yepyeni “Predaplant” ve “Starving Venom” kartlarıyla Fusion Summon yaparak rakibinizin yaratıklarını yok etmeye hazır mısınız?
- Return of the Duelist, Storm of Ragnarok, The Grand Creators setlerinde tanıtılan temalar için daha fazla kart
- Battle of Chaos’ta tanıtılan World Premiere temasının yeni kartları
- Ve çok daha fazlası
 
Dimension Force booster seti toplam 100 yeni karttan oluşuyor: 50 Common, 26 Süper Rare, 14 Ultra Rare ve 10 Secret Rare! 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
Sıra Tabanlı Strateji Oyunu The Hand of Merlin, 14 Haziran'da Tam Sürüm Olarak Geliyor Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS KC Grand Tournament 2022 Detayları Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız