Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deus Ex: Mankind Divided PS4 Üzerinde 1080p, Xbox One Üzerinde 900p Çalışıyor

 
   Deus Ex: Mankind Divided nihayet bugün itibarıyla PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapıyor ve Eurogamer'ın teknik analiz kısmı Digital Foundry oyunun ilk bakışıyla birlikte frame rate testini de gerçekleştirdi.
 
   İlk olarak oyunun PlayStation 4 üzerinde 1080p, Xbox One üzerinde ise 900p çalıştığını belirtelim. Frame rate kısmında da iki konsolda 30fps çalışan Deus Ex: Mankind Divided oyun içinde oldukça akıcı bir performans sağlıyor. Ancak yapılan testte de göreceğiniz üzere sadece kamera ile oyunu kontrol ettiğimiz açılış sahnesinde iki konsolda da frame düşmeleri yaşanabiliyor. 
 
   Bir diğer test edilen kısım ise öldükten sonra yükleme ekranının ne kadar sürdüğü ile ilgili. Burada da PlayStation 4'ün 28 saniye Xbox One'ın ise 41 saniyede oyunu yüklediğini görüyoruz. 
 
   Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex Deus Ex Universe Eidos Montreal Square Enix PC PS4 Xbox One Mankind divided
PlayStation 4 Slim Kutu Açma Videosu PayPal Türkiye'ye Geri Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

23.9.2016 19:20:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Scorpio dan sonra da en ezik sizin konsollariniz olacak. Simdiden giydir,giydirecegini 1 sene sonra.....
Sonunda banlanmışsın ama yine de yazayım. İki konsola da sahip değilim ama bak kendin de diyorsun "bir sene sonra" Bir sene sonra adamlar güçsüz konsol mu çıkaracak yani? Tabiki de daha güçlü olması gerekiyor. Güçsüz konsol çıkarmasınlar zaman geçtikçe gelişen teknoloji durumunda bir zahmet. Bilmem anlıyor musun?

Babblebabble

26.8.2016 03:55:55

0
970 ile High-Ultra kar©¥ş©¥k gayet performans yerinde oynuyorum bir s©¥k©¥nt©¥ yok.Performans sorunundan söz edenlerin 980ti'sini, 1080'ini 16 çekirdekli özel devlet bilgisayar©¥ gpu'su zannedip 8x-16x MSAA açanlar olduğunu gördüm genellikle, onlar©¥ kendi haline b©¥rakabiliriz.Oyunun gameplay olarak bi sorunu yok klasik Deus Ex, fakat arayüze acilen el at©¥lmas©¥ laz©¥m.Inventory'de itemlere sağ t©¥k yapmaya çal©¥şmak beni bunaltt©¥.Böyle ufak tefek bir şeyi Square Enix'e yak©¥şt©¥ramad©¥m hiç.Mouse h©¥zland©¥rma s©¥k©¥nt©¥s©¥ var, yüksek dpi l©¥ mouse yeterli değil eğer mouse'unuza ayar çekebileceğiniz arayüzü, driver'©¥ yoksa x7 gibi geçmiş olsun.Varsa eğer DPI'©¥ 3600'e, raporlama h©¥z©¥n©¥ 250 ms'ye, alan taramay©¥ da 2000/2000'e al©¥rsan©¥z kapal©¥ gibi oluyor Edit : Windows 10 tabletimden ne zaman forumunuza yazsam karakterler boyle cikiyor.Baska sitelerde problem yok, haberiniz olsun.

Redunay

24.8.2016 19:22:34

0
PS2 bile Xbox 1 ve Gamecube karşısında bu kadar ezilmemişti.

Andrew21

24.8.2016 01:55:53

0
anlaşıldı bu da oynanmaz one'da.

2K

24.8.2016 01:42:52

0
Konsolcular yükleme süresi için birbirini yerken PC de 5 saniye sürüyor yükleme süresi.

Venomstr

23.8.2016 20:56:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

insanı konsola tapmakla yaftalayan sen değil misin terbiyesizce değil mi bu? konsol müsvettesi diyorsan alırsın o konsolu atarsın dışarı. sana müsvette dedirten bir konsol kendini sana açtırtabiliyorsa o kadar da müsvette değilmiş demektir. bizleri sizleri bilemem sen özel oyunu için oynuyorsundur diğer adam live kalitesi için onuyordur başkası indirme hızı için xbox seçmiştir vb bunlar örnek herkesi kendin gibi sanamazsın. ps4 ü tebrik ediyorum ama o kadar da exc oyunu yok ki insanlar exc lerin başında vakit geçireceğine forumda haber kovalıyor.tekrar söylüyorum herkes farklıdır xbox exc ler pc ye de çıksın ps4 e de çıksın üzülmem sevinirim ama bu durumu anlayabilir misiniz bilmiyorum herkes her oyunu oynasın ne var bunda. kendinizi özel mi hissediyorsunuz exc oynarken veya bende olsun başkasında olmasın duygusu mu ağır basıyor ben de bunu anlayamam. benim derdim yıllarca bu forumu bsc yi takip eden insanlar , eskiden haber altındaki yorumları okuyup bilgilenirdik şimdi her taraf trollerin fanboyların gereksiz yazılarıyla dolu, 20 yıldan fazla oyun mu oynuyorsun çok mu bilgilisin çok mu saygınsın o zaman doğru düzgün bir şeyler yaz da okuyalım , biz yazan değil okuyan insanlarız benim gibi bir sürü insan olduğunu düşünüyorum bu forumda. yaftalamadan incitmeden biraz nazik olmaya çalışarak müsfetteydi tapmaydı şu kadar bu kadar serverdı diye dalga geçmeden diğer oyuncuları da düşünerek yazamaz mısın? benim fifa 98 im ilk oyunum kutulu duruyor mega drive 2 yi kendi biriktirdiğim parayla aldım ben.ben de eskiyim bu ortamın bu kadar bozulması hiç mi canını sıkmıyor da daha da nefret içeren dalga geçen kaba saba yazıyorsun. yaz bildiğini okuyalım öğrenelim bizim gibi insanları sinir etmeye ne hakkın var? 5 seneden fazladır üyeyim ondan önce misafirdim.600 mesajım yok daha tartışmaya falan girmem okurum geçerim ama bu sene bu forum bu bsc çok bozuldu ön ayak oluyorsunuz bu duruma farkında değilsiniz, ps ana konusunda xbox ı övüyorlar diye sinir oluyorsunuz gold unu al git diyorsunuz , siz bu konsola neler yazıyorsunuz bırakın isteyen istediğiyle oynasın eğlensin.xbox alan adam bu çözünürlüğü bilmem neyi bilmiyor mu sizce?her neyse saygılar.kırdıysam özür dilerim.
Yav bırak... Nerede mesajını görsem Playstation'a saldırıp laf atıyorsun. Bir de gelmişsin PLAYSTATION Exc'leri ile XBOX Exc'lerini kıyaslıyorsun. XBOX'ta Exc oyun mu var? Oyundan anlayan biri zaten böyle saçma sapan kıyaslama işine girmez. XBOX oyunlarının ezik olduğunu bilir.

İdrak İstimlak

23.8.2016 20:49:44

+1
İnternet ortamında, arkadaş sohbetlerinde her türlü muhabbetimizi de yaparız, her türlü bilgiyi de paylaşırız. Ancak bir şeyin yanlış olduğunu defalarca ortaya koymanıza rağmen karşınızdaki kişi size hala aynısını söylemeye arsızca devam eder, mesajlarına anlamsız gülücükler koyarsa ona hak ettiği tarzda cevap verirsiniz. En azından benim bakış açım bu... İkincisi bugüne kadar hiç kimseye zevklerinden, beğenilerinden dolayı tek kelime eleştiri yapmamışımdır, yaptığım da varsa özelimde affına sığınarak samimiyetimin belli bir noktaya geldiği dostlara yapmışımdır. Benim karşı çıktığım mesele bir insanın bir şeyi sevmesi değil, sevdiği şeyi yüceltmesi, anlamsız şeyler ortaya sürüp, manasız şeyler savunması. Yani kısacası anlayacağınız forumu bu hale getiren ben değilim, zamanında çok güzel paylaşımlar yaptık ama kusura bakmayın forum ortamlarında bu tip güzel şeylere maalesef yer yok, bu kabul edemeseniz de bir gerçek. Adam çıkıyor Uncharted 4 gibi bir oyuna olmadık yerlerden çamur atıyor. Beğenmeme hakkı elbette var ama grafiklerine, aksiyonuna laf atıp, ardından Sea of Thieves'in GOTY olacağını ilan etmek kusura bakmayın ama çok saçma bir düşünce oluyor. Ben işte bu tip üyelere, anlayacağı dilden cevap veriyorum. Ve evet konsolların kesinlikle özel oyunları olmalı, niye biliyor musunuz, kendimi özel hissedeyim diye değil. 300-400 dolar gibi komik bir fiyata aldığınız donanımın gücünü sonuna kadar sömürüp, 1500-2000 dolarlık PC'lerde bile yaşayamayacağınız deneyimleri size yaşatma ihtimali olduğu için. Özel oyunlar işte bu yüzden önemli, tek bir platforma geliştirilen oyunlar mevcut platformun gücünü sonuna kadar sömürüp, ortaya cidden güzel şeyler çıkartabiliyor. Bu kadar eski oyuncuysanız, bir çok örneği şimdi siz bu satırları okurken aklınıza geliyordur. İşte o aklınıza gelen oyunların hatırına özel oyunlar olsun diyorum. Böyle düşünürken, MS gibi bir firma çıkıp bu anlayışı yok edecek işlere girdiğinde bir oyuncu olarak tabiiki küplere binersiniz, benim de yaşadığım bu... Bakın mesajınızda özür dilemişsiniz, ciddiyetiniz ve sonradan mesajınızda kullanmış olduğunuz üsluba uygun olarak bu şekilde size nasıl düşündüğümü açıkladım. Bunları kabul edebilirsiniz de, etmeyebilirsiniz de, hatta kabul edip hala sevdiğiniz oyunların hatırına ki bunlar geriye kalan bir kaç özel oyundur, hani şu niçin önemli olduğunu açıkladığım özel oyunlar. Ona da kimsenin bir eleştiri yapamaya hakkı yok. Tekrardan iyi eğlenceler, zevkli oyunlar...

sawolverine

23.8.2016 20:34:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Terbiyesizce ne yazmisim foruma, bir ornekle aciklasaydin daha iyi olurdu. Nicin konsol musvettesi diyorum, onu da aciklayayim. Bizler 20 yildan fazla suredir konsollarda ozel oyunlari icin oyun oynuyoruz. Ancak konsol taklidi yapan Xbox One in kac tane exc oyunu kaldi. Kalanlar da zaten konsola mecburen gelecek olan para basilarak sureli ozel yapilmis oyunlar. Geriye kalan bir iki yapim ve kimse bunlarin PC ye gelmeyecegini garanti edemiyor. İşte bu yuzden Xbox One konsol taklidi yapan bir cihaz. Taklit kotu olursa ona bizim burada musvette derler. Acin bakin TDK ya musvette kelimesinin anlami ne?
insanı konsola tapmakla yaftalayan sen değil misin terbiyesizce değil mi bu? konsol müsvettesi diyorsan alırsın o konsolu atarsın dışarı. sana müsvette dedirten bir konsol kendini sana açtırtabiliyorsa o kadar da müsvette değilmiş demektir. bizleri sizleri bilemem sen özel oyunu için oynuyorsundur diğer adam live kalitesi için onuyordur başkası indirme hızı için xbox seçmiştir vb bunlar örnek herkesi kendin gibi sanamazsın. ps4 ü tebrik ediyorum ama o kadar da exc oyunu yok ki insanlar exc lerin başında vakit geçireceğine forumda haber kovalıyor.tekrar söylüyorum herkes farklıdır xbox exc ler pc ye de çıksın ps4 e de çıksın üzülmem sevinirim ama bu durumu anlayabilir misiniz bilmiyorum herkes her oyunu oynasın ne var bunda. kendinizi özel mi hissediyorsunuz exc oynarken veya bende olsun başkasında olmasın duygusu mu ağır basıyor ben de bunu anlayamam. benim derdim yıllarca bu forumu bsc yi takip eden insanlar , eskiden haber altındaki yorumları okuyup bilgilenirdik şimdi her taraf trollerin fanboyların gereksiz yazılarıyla dolu, 20 yıldan fazla oyun mu oynuyorsun çok mu bilgilisin çok mu saygınsın o zaman doğru düzgün bir şeyler yaz da okuyalım , biz yazan değil okuyan insanlarız benim gibi bir sürü insan olduğunu düşünüyorum bu forumda. yaftalamadan incitmeden biraz nazik olmaya çalışarak müsfetteydi tapmaydı şu kadar bu kadar serverdı diye dalga geçmeden diğer oyuncuları da düşünerek yazamaz mısın? benim fifa 98 im ilk oyunum kutulu duruyor mega drive 2 yi kendi biriktirdiğim parayla aldım ben.ben de eskiyim bu ortamın bu kadar bozulması hiç mi canını sıkmıyor da daha da nefret içeren dalga geçen kaba saba yazıyorsun. yaz bildiğini okuyalım öğrenelim bizim gibi insanları sinir etmeye ne hakkın var? 5 seneden fazladır üyeyim ondan önce misafirdim.600 mesajım yok daha tartışmaya falan girmem okurum geçerim ama bu sene bu forum bu bsc çok bozuldu ön ayak oluyorsunuz bu duruma farkında değilsiniz, ps ana konusunda xbox ı övüyorlar diye sinir oluyorsunuz gold unu al git diyorsunuz , siz bu konsola neler yazıyorsunuz bırakın isteyen istediğiyle oynasın eğlensin.xbox alan adam bu çözünürlüğü bilmem neyi bilmiyor mu sizce?her neyse saygılar.kırdıysam özür dilerim.

mehmetalpertr

23.8.2016 20:26:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: powersmachine54 Hala 900p balon one,ve Microsoft'u savunan eskhioyuncu umudunu Scorpio'ya bağlamış.Microsoft'un elinde exculesive oyun neredeyse kalmadı,Scorpio bir nevi orta segment bir pc'den farkı kalmayacak,çünkü pc teknolojisinin sürekli geliştiğini biliyoruz.Bu yüzden Scorpio bir pc'den farksız ve exculesive oyunu dahi olmayan steam machine gibi bir şey olacağınından 20 milyon ancak satabileceğini tahmin ediyorum.Ve Sony exculesive oyun konusunda Microsoft'tan bin kat daha iyi olduğunu düşünürsek Scorpio bir balondan ibaret olacağını öngörüyorum. Sony Scorpio'dan 2,3 yıl sonra ps5 10,12 teraflop gücünde çok feci güçlü konsolu duyurduğunda Scorpio güç konusunda çok geride yine kalacak.Kısaca exculesive olmayan Scorpio bir balondan gibi Microsoft'un elinde feci batlayacak,ve konsol piyasasından ileride çekileceğini tahmin ediyorum.
Red Ring Of Death hataydı düzelttiler dedi adam... Türkçe oyun umrumda değil dedi. Exclusive oyunlara da önemli değll dedi. PS2 devrinde Mem Card lar pahalıydı dedi ( Sanki biz o devri yaşamadık :P ) PS3 olması gerektiğinden pahalıdyı dedi. Sebeplerini açıkladım. Bluray dedim yeni teknoloji dedim. Pahalı mühendislik dedim. Sallamadı. Ama bilmediği birşey var. Sony Xbox One ve Xbox Scorpio ( çıktığı zaman ) her satılan konsoldan para alacak. Neden mi ? Blıuray sürücüsünün ve disklerinin tellif hakkı Sony'de.. İşte böyle bir firmadan bahsediyoruz. Ama bırakın herşeye verilecek bir cevabı var. Peki deyin geçin. Dipnot: Bahsettiğim kişi kim olduğunu gayet iyi biliyordur eminim. )

İdrak İstimlak

23.8.2016 20:21:46

0
Ya az önce mesajını telefondan yüzelsel okuyup geçmiştim ama şimdi PC'den bakınca cidden çok facia bir yorum olmuş cevabın... Öncelikle benim mesajlarımla yaşı küçük Xbox alabilme ihtimali olanları kandırdığı mı düşünüyorsun. Mesajından anladığım kadarı ile bunun gerçek olabilme ihtimali seni bayağı bir kahrediyor. Ve ne enteresan ki beni terbiyesizlikle suçlarken kendin plastik parçası dediğin bu cihazlara sonradan yüklediğin anlamla öyle bir yüceltiyorsun ki, "plastik parçasına" ki bu senin deyimin, konsol müsvettesi dediğim için beni insan müsvettesi olmakla itham ediyorsun. Ne kadar ironik değil mi, birini hakaret etmediği halde, terbiyesizce kelimeler kullanmadığı halde, bunları yapmakla itham edip, kendinin bu tarz terbiyesizce kelimeler kullanman... Cidden şaka gibi olmuş, bir de şu bilimsel yorum yapıyor dediğin kısıma çok güldüm. Sana konsolunla mutluluklar, iyi oyunlar dilerim...

GT_55

23.8.2016 20:21:18

+1
Yaa bu esramlar, cloudgiller vardı. Ne oldu onlara.

powersmachine54

23.8.2016 20:15:57

+2
Hala 900p balon one,ve Microsoft'u savunan eskhioyuncu umudunu Scorpio'ya bağlamış.Microsoft'un elinde exculesive oyun neredeyse kalmadı,Scorpio bir nevi orta segment bir pc'den farkı kalmayacak,çünkü pc teknolojisinin sürekli geliştiğini biliyoruz.Bu yüzden Scorpio bir pc'den farksız ve exculesive oyunu dahi olmayan steam machine gibi bir şey olacağınından 20 milyon ancak satabileceğini tahmin ediyorum.Ve Sony exculesive oyun konusunda Microsoft'tan bin kat daha iyi olduğunu düşünürsek Scorpio bir balondan ibaret olacağını öngörüyorum. Sony Scorpio'dan 2,3 yıl sonra ps5 10,12 teraflop gücünde çok feci güçlü konsolu duyurduğunda Scorpio güç konusunda çok geride yine kalacak.Kısaca exculesive olmayan Scorpio bir balondan gibi Microsoft'un elinde feci batlayacak,ve konsol piyasasından ileride çekileceğini tahmin ediyorum.

İdrak İstimlak

23.8.2016 20:06:15

+3
Terbiyesizce ne yazmisim foruma, bir ornekle aciklasaydin daha iyi olurdu. Nicin konsol musvettesi diyorum, onu da aciklayayim. Bizler 20 yildan fazla suredir konsollarda ozel oyunlari icin oyun oynuyoruz. Ancak konsol taklidi yapan Xbox One in kac tane exc oyunu kaldi. Kalanlar da zaten konsola mecburen gelecek olan para basilarak sureli ozel yapilmis oyunlar. Geriye kalan bir iki yapim ve kimse bunlarin PC ye gelmeyecegini garanti edemiyor. İşte bu yuzden Xbox One konsol taklidi yapan bir cihaz. Taklit kotu olursa ona bizim burada musvette derler. Acin bakin TDK ya musvette kelimesinin anlami ne?

Persona_Non_Grata

23.8.2016 20:06:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

lan lı manlı konuşup sonra editleme imkanı da sunmuş forum ki değiştirebiliyorsun mesajı. seninle niye muhatap olayım seni bilen biliyor zaten.bir üst versiyonunu alıntıladım.
Evet bak öğrenmeye başlıyorsun forumu, aferin.

sawolverine

23.8.2016 19:58:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Sana ne ? Ne istersem onu yazarım bu foruma. Yazdıklarımın silinmesi gerektiğini düşünuyorsan şikayet edersin. Yazdıklarımı görmek istemiyorsan bloklar geçersin. Forum sana bu imkanları sunmuş. O yüzden boş konuşupta beni alıntılama.
lan lı manlı konuşup sonra editleme imkanı da sunmuş forum ki değiştirebiliyorsun mesajı. seninle niye muhatap olayım seni bilen biliyor zaten.bir üst versiyonunu alıntıladım.

BSC Misafiri

23.8.2016 19:45:53

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Scorpio dan sonra da en ezik sizin konsollariniz olacak. Simdiden giydir,giydirecegini 1 sene sonra.....
Allah razı olsun SCORPİODAN 6 teraflops geliyor,Bu demektirki ps5 devrinde konsollar en az 10 teraflops olacak yaşasın rekabett...

Persona_Non_Grata

23.8.2016 19:42:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

taptığınız konsol diye terbiyesizce cevaplar yazan sensin , kendi hayal dünyasında dahi olarak yaşarken millete aklını başına topla diyen sensin. sen sonyboylara ne cevap yazıyorsun da benim samimiyetimi sorguluyorsun.yok konsol müsveddesiymiş yok 300k server mış. sen bunları yazınca mı samimi oluyorsun. saçma sapan şeyler yazan ps fanlarına cevap mı yazıyorsun yoksa inş canım yaa diye post mu kasıyorsun , bu kabalıklarınla bu sinir eden ağızlarınla çoluk çocuğu psboy yaparak çok şey elde ediyorsundur zaten xbox almasınlar daha iyi. sen uyan biraz bunlar oyun konsolu , oynayanlar eğlenmek için oynuyor ben 720 p de eğlenebiliyorsam başkaları da eğlenebilir . oyun haberi okumaya giriyoruz biri ezik konsol der biri konsol müsvettesi der , pixel sevici insan müsveddeleri konsolun asıl amacının eğlendirmek stres attırmak olduğunu nereden anlasın? ''xbox one: şamarlara doymayan yüzyılın en ezik konsolu'' yazan adamla aynı sayılır biraz daha iyi ve daha bilimsel cümleler kurabilen versiyonu sadece.
Sana ne ? Ne istersem onu yazarım bu foruma. Yazdıklarımın silinmesi gerektiğini düşünuyorsan şikayet edersin. Yazdıklarımı görmek istemiyorsan bloklar geçersin. Forum sana bu imkanları sunmuş. O yüzden boş konuşupta beni alıntılama.

Wayward Son

23.8.2016 19:41:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Doğrusu bu: PC Fanları

sawolverine

23.8.2016 19:38:09

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Su yazdiklarini sacma sapan seyler yazan xboy lara da yazsaydin samimiyetine inanirdim. Bu halin ile pek gercekci durmuyorsun...
taptığınız konsol diye terbiyesizce cevaplar yazan sensin , kendi hayal dünyasında dahi olarak yaşarken millete aklını başına topla diyen sensin. sen sonyboylara ne cevap yazıyorsun da benim samimiyetimi sorguluyorsun.yok konsol müsveddesiymiş yok 300k server mış. sen bunları yazınca mı samimi oluyorsun. saçma sapan şeyler yazan ps fanlarına cevap mı yazıyorsun yoksa inş canım yaa diye post mu kasıyorsun , bu kabalıklarınla bu sinir eden ağızlarınla çoluk çocuğu psboy yaparak çok şey elde ediyorsundur zaten xbox almasınlar daha iyi. sen uyan biraz bunlar oyun konsolu , oynayanlar eğlenmek için oynuyor ben 720 p de eğlenebiliyorsam başkaları da eğlenebilir . oyun haberi okumaya giriyoruz biri ezik konsol der biri konsol müsvettesi der , pixel sevici insan müsveddeleri konsolun asıl amacının eğlendirmek stres attırmak olduğunu nereden anlasın? ''xbox one: şamarlara doymayan yüzyılın en ezik konsolu'' yazan adamla aynı sayılır biraz daha iyi ve daha bilimsel cümleler kurabilen versiyonu sadece.

Arthur_Morgan

23.8.2016 19:13:12

+1
ne hirsizlik ne hack ne de hile gordum sizin anca kendinizi avutma cabalari bunlar deus ex oyununda ne hilesi butun single oyunlarimi ultra ayar full hd 60 fps oynuyorum hadi yallah

İdrak İstimlak

23.8.2016 19:12:46

+1
Su yazdiklarini sacma sapan seyler yazan xboy lara da yazsaydin samimiyetine inanirdim. Bu halin ile pek gercekci durmuyorsun...

mementopolis

23.8.2016 18:54:45

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Xbox fanları
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
PS fanları
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
PC Fanlari :

sawolverine

23.8.2016 18:52:39

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Hadi çözünürlük vakalarına alıştıkta, kardeşim o yükleme süresi nedir yahu? Nerede MS'un müthiş yazılım mühendisleri, çözsünler bu sorunu da, 300K server falan boşa mı, yatmasın, çalıştırsınlar...
Atlayın her habere hemen. bir de güncelleme haberi geliyor 300k server çözünürlük haberi geliyor 300k server yazıyorsun ben projeksiyonda 720p oynuyorum zevk aldıktan sonra pixel fetişistliği yapmanın ne anlamı var adı üstünde oyun yani. Köpekbalığı gibi sitenin üzerine çöktünüz haber okutturmuyorsunuz artık . Millete akıllı olun anlayın artık diye yazacağına önce kendine bir bak. Ps4 ün en büyük sorunu sizin gibi fanboylara sahip olması

Wayward Son

23.8.2016 18:38:28

0
Xbox fanları
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
PS fanları
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

İdrak İstimlak

23.8.2016 18:35:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Scorpio dan sonra da en ezik sizin konsollariniz olacak. Simdiden giydir,giydirecegini 1 sene sonra.....
Ay hadi canim insallah yaaa

Chirrut Imwe

23.8.2016 18:19:04

0
Scorpio dan sonra da en ezik sizin konsollariniz olacak. Simdiden giydir,giydirecegini 1 sene sonra.....

BSC Misafiri

23.8.2016 17:58:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Yükleme sorunu MS'un mu? Bi yamayla cözülür. Bloodborne ilk ciktiginda 1dkk falandi. JC3'ün PS4 versiyonu 15dkk sürüyordu
Olum zorlama iştee bu konsol ps4'ten güçsüz daha neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum..Bide takmışsın bi scorpio davasına diyosun hele bi çıksın bak ne olacak..Bizde biliyoruz güçlü bir konsol geldiğini ama biz şuanda yaşıyoruz ve şuan kaybeden konsol XBOX.. Ney bu muhaha yazıları falan yakışıyormu sana çocukmusun..

Project Scorpio

23.8.2016 17:17:40

+4
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bir yamayla güncelleme yaparken oyun oynamayı çözemeyen firmadan mı bahsediyorsun? Kabul et veya etme, bu neslin en gereksiz cihazı bu konsol müsvettesi Xbox One'dır. Sen daha bir buçuk sene Scorpio hülyalarına dalıp, tatlı tatlı hayaller kurarken, PS4 ve PS Neo sahipleri çatır çatır daha iyi imkanlarla oyun oynamaya devam edecekler.
En gereksız konsolda live dan çıkmıyorsun ama
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

23.8.2016 16:58:56

+3
quote:

Orjinalden alıntı: onur12onur12onur Yil olmus 2016 hala 30 fps de oyun oynuyor konsolcular :D
Dedi hile,hack,hırsızlık ve diğer adını sayamadımız pisliklerle boğuşan pc tayfası.

İdrak İstimlak

23.8.2016 16:36:23

+1
Bir yamayla güncelleme yaparken oyun oynamayı çözemeyen firmadan mı bahsediyorsun? Kabul et veya etme, bu neslin en gereksiz cihazı bu konsol müsvettesi Xbox One'dır. Sen daha bir buçuk sene Scorpio hülyalarına dalıp, tatlı tatlı hayaller kurarken, PS4 ve PS Neo sahipleri çatır çatır daha iyi imkanlarla oyun oynamaya devam edecekler.

Chirrut Imwe

23.8.2016 16:33:17

+1
Yükleme sorunu MS'un mu? Bi yamayla cözülür. Bloodborne ilk ciktiginda 1dkk falandi. JC3'ün PS4 versiyonu 15dkk sürüyordu

Ustanak

23.8.2016 14:42:17

0
Hiç sorma.. Uganda saat dilimi midir nedir gıcık oldum.. Akşam 6'da erişime açılıyor

veterangamer

23.8.2016 14:31:12

0
900p

Arthur_Morgan

23.8.2016 14:29:10

+4
Yil olmus 2016 hala 30 fps de oyun oynuyor konsolcular :D

İdrak İstimlak

23.8.2016 13:53:50

0
Hacım bak 900p diyorlar, 41 saniye yükleme süresi diyorlar, aloo. Çok fena hülyalara daldın şu Scorpio denilen alet yüzünden. Uyan artık, hayaller 4K ama gerçekler 720p

Persona_Non_Grata

23.8.2016 13:49:21

+2
xbox one: şamarlara doymayan yüzyılın en ezik konsolu.

Chirrut Imwe

23.8.2016 13:43:58

0
Bu mesajla anladimi ki PS Fanlarinin umutlari tamamen tükenmis,hayal dünyasina gecmisler

İdrak İstimlak

23.8.2016 13:40:29

+5
Yahu ortada olmayan, bir buçuk sene sonra çıkacak bir konsola mı bel bağladın? Hadi diyelim bir buçuk sene sonra taş gibi bir konsolla geldiler, olmaz ya, biz oldu diyelim. Sen nasıl 1.5 sene umutlar, hayaller içinde beklediysen, Sony'nin duyuracağı ve Scorpio'dan 1-2 sene sonra çıkacak PS5'i de biz de aynı mantıkla bekleyebilir, hatta senin gibi dalga geçme denemesinde bile bulunabiliriz. Her şey bir tarafa deli gibi savunduğun konsol müsvettesini de Scorpio haberlerinden sonra hemen de terk ettin, artık savunulacak bir tarafı da kalmadı değil mi? Ama bak biz 3 yıldır anlatıyoruz, bu adamlardan iş çıkmaz, aklını başına topla diye, anca 3 yılda aklın başına geldi. Bak şimdiden diyorum sen Scorpio'ya da fazla bel bağlama, yine aynı duruma düşeceksin, gel bu defa anlamak için 3 seneni heba etme...

2K

23.8.2016 13:34:54

0
Video başlığında dediği gibi bu ilk bakış yani daha detaylı bir şekilde test etmemişler ama oynanışı büyük ölçüde etkileyen bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. HR'yi konsolda oynamıştım ve yükleme süresi gerçekten bıktırmıştı. Xbox One da durum daha beter ama aslında bu tarz bir oyun için 28 saniyede oldukça uzun. Stealth olarak giderken bir hatada hemen quick load yapıp, etrafı çözerken 28 saniyede çekilmez, umarım PC de durum daha iyidir.

Chirrut Imwe

23.8.2016 13:32:04

0
Scorpio'nun duyurulmasindan sonra,bu cözünürlük haberleri Artik pek bi ragbet görmüyor cünkü ilerde baslarina gelecek seyleri cooook iyi biliyorlar

mementopolis

23.8.2016 13:28:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Hadi çözünürlük vakalarına alıştıkta, kardeşim o yükleme süresi nedir yahu? Nerede MS'un müthiş yazılım mühendisleri, çözsünler bu sorunu da, 300K server falan boşa mı, yatmasın, çalıştırsınlar...
Duydunuz ne dedigini yatmasinlar vurun kirbaci vurun kirbaci :D

İdrak İstimlak

23.8.2016 13:24:24

+1
Hadi çözünürlük vakalarına alıştıkta, kardeşim o yükleme süresi nedir yahu? Nerede MS'un müthiş yazılım mühendisleri, çözsünler bu sorunu da, 300K server falan boşa mı, yatmasın, çalıştırsınlar...

orangeblu

23.8.2016 13:07:09

0
Xbox One her zamanki gibi

BSC Misafiri

23.8.2016 13:02:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Niye takiyorsunuzki sonucta scorpio cikinca oyunlari insan gozunun algilama kapasitesinden daha yuksek ve 120 fps kesintisiz calistiracak. Bide saymakla bitmez exclusive oyunlarida var. Kesinlikle mukemmel. Kappa
Sen ne dion kardeş yaa...

CoreGame

23.8.2016 12:55:21

0
Xbox rip

BSC Misafiri

23.8.2016 12:47:31

0
Niye takiyorsunuzki sonucta scorpio cikinca oyunlari insan gozunun algilama kapasitesinden daha yuksek ve 120 fps kesintisiz calistiracak. Bide saymakla bitmez exclusive oyunlarida var. Kesinlikle mukemmel. Kappa

F13

23.8.2016 12:44:16

0
60 fps ile çekilmiş video ?

mementopolis

23.8.2016 12:33:52

0
Oyunu Steamda acilmasina 6 saat var saka gibi ya :) .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Mankind Divided
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız