Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eidos Montreal "Deus Ex Serisi Ölmedi" Diyor

 
   Deus Ex serisi yakın bir zamanda olmasa da devam edecek gibi görünüyor.
 
   Deus Ex: Mankind Divided'ın iç açıcı olmayan satışlarından sonra serinin beklemeye alındığı ve uzun bir süre yeni oyun çıkmayacağı haberleri ortaya çıkmıştı.
 
   Electric Playground'a konuşan Eidos Montreal'in başı David Anofossi Deus Ex serisinin ölmediğini söyledi ve "Sadece serinin geleceğini düşünmeli ve doğru ve saygılı bir biçimde yapmalıyız." diye ekledi.
 
   Square Enix CEO'su Yosuke Matsuda da geçtiğimiz yıl GamesIndustry.biz ile yaptığı bir röportajda Deus Ex serisinin ileride devam edeceğine yönelik açıklamalarda bulunmuştu. "Deus Ex markasının devam etmeyeceği hakkında hiçbir şey söylemedik ancak bir sebepten dolayı ortalıkta bu yönde söylentiler çıktı." diyen Yosuke Matsuda sınırsız kaynaklara sahip olmadıkları ve şu anda başka yapımlar üzerinde çalıştıkları için her şeyin bir sırası olduğunu belirtmişti.
 
   Eidos Montreal şu anda Shadow of the Tomb Raider ve Avengers oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex Deus Ex Universe Eidos Montreal Square Enix PC PS4 Xbox One Mankind divided
Red Dead Redemption 2 Sekiz Yıldır Geliştiriliyor ADATA XPG, INFAREX K20 Oyuncu Klavyesini Tanıttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

efendimuhendis

10.5.2018 09:05:37

0
Oldukça güzel bir seri olmasına rağmen maalesef oyuncular tarafından anlaşılamamış bir seri deus ex. 2000 yılında da öyleydi hala öyle. Oynanış olarak HR'a göre çok daha iyi tek kötü yanı senaryonun bir yere bağlanmaması. Yeni oyun büyük ihtimalle yeni nesile gelecek birkaç sene sonra ve seriyi ilk deus ex oyununa bağlayarak final yapacak.

Wayward Son

8.5.2018 09:02:18

+1
Son oyunun sıkıntısı, ana hikaye kısmının HR'a göre daha hafif kalmasıydı. Bu yüzden de yan hikayeler çok fazlaydı. Hani biraz bu anlamda DLC tadı verdi. İlk oyunda çok daha yoğundu olaylar, burada tek bir konuya odaklanıldı ancak ben yine de bayıldım. Mekanlar, atmosfer ve oyun evreni içine çekiyordu. Ayrıca yeni oynanış mekanikleri de yerindeydi. 45 saatte bitirmişim. DE serisi gibi bir seri zaten piyasada yok. Elbette devam ettirmeliler. Tekrar tekrar oynayıp sıkılmadığım ender serilerden.

BSC Misafiri

8.5.2018 06:05:33

0
Human revulations efsane bir oyundu. Mükemmel bir haz almıştım ki zamanında oynamadım yani 1.5 yıl önce eski nesil grafiklerle oynamama rağmen büyüledi beni. Deus ex mankind divided'ı ilk gün aldım ama HR, taki tadı alamadım...

mehmetalpertr

8.5.2018 01:30:05

0
işte bu adamlar şu anda Shadow Of The Tomb Raider'ı yapıyorlar. Sırf o yüzden oyundan ümidim çok az. İlk iki TR oyununu yapan Crystal Dynamics'e Avengers oyununu verdiler. TR'de bunlara kaldı.. [:\-]

Bugra4129

8.5.2018 01:13:03

0
Bu oyun Human Revulationa göre zayıf kalsa da kesinlikle devamı gelmesi gerek,daha hikayeyi ilk Deus Ex e bağlamaları lazım.Umarım Adam karakterini düzgün bir finalle uğurlarlar gerçekten sevdiğim bir karakterdir kendisi.

Guest-E87629FD5

8.5.2018 00:54:32

0
Ölmedi ama bitkisel hayatta derlermiş

EnergyHill

7.5.2018 22:44:12

0
Son oyun tam bir facia kimse sormamış mı bu oyunu nasıl cıkarırsınız diye.Human rev bana göre efsaneydi.Bırakın avengers gibi şeyleri adam akıllı cyper punk oyunu yapın.

rambocuk

7.5.2018 20:57:55

0
Skill puan satmak için bazen anlamsız zorlaşan ama keyif vermeyen tam aksine uyku getiren bir zorluk olarak , işte bu son oyunu yarıda bırakmama neden oldu bir önceki humanı bitirmiştim , zaten iç karartıcı karanlık bir atmosfer anlamsız zorluk sıkıcı görevler çıkınca karşınıza en heycanlı yerinde oyunun tüm tadını kaçırabiliyordu hikaye sunumu zaten yok gibi karakterlerin konuşmalarını takip edebildiğin kadar hikayeye giriyorsun

Uchigatana

7.5.2018 20:32:42

+1
Zevkli bir oyundu devamı yakışır.

Antikaruh

7.5.2018 19:45:28

0
Normal zorlukta 11 saatte bitti Mankind Divided kitapsızlar ! Bitmemiş-miş ! Gördüm ki oyunun ana senaryosu ortalama bir oyuncu için zaten 12-14 saat arası sürüyormuş. Gerisini yan görev diye kakalamışlar ama ne yan görev; milletin evine gir, peynir bul, şarap bul, e-posta oku, çık ! Orjinal aldığım için en çok üzüldüğüm oyun oldu. Human Revolution'nın hatrına gözüm kapalı aldım ama bin pişman oldum. Oyunun son kısmına değinmek dahi istemiyorum, zira bir googlelayın görecekisiniz serzeniş ve bağırışları. Oyunda sadece 1 boss var ! Bu bile çok şeyi anlatıyor da aslında.

Drima

7.5.2018 19:26:23

+1
İşte onlara göre ölmedi.. Kalplerde yaşıyor. Benim için öleni rahat 18 yıla yakın oldu. İlk oyunun kalitesini ne Invisible War ne Human Revolution ne Fall ne de Mankind Divided oyununda görebildik.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Mankind Divided
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız