Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Deus Ex Serisinin Geleceği Hakkında Konuştu

 
   Square Enix CEO'su Yosuke Matsuda GamesIndustry.biz. ile yaptığı röportajda Deus Ex serisinin sonlandığı söylentilerine cevap verdi ve serinin geleceği hakkında konuştu. 
 
   "Deus Ex markasının devam etmeyeceği hakkında hiçbir şey söylemedik ancak ortalıkta dolanan söylentiler bu yönde." diye belirten Square Enix CEO'su Yosuke Matsuda sınırsız kaynaklara sahip olmadıklarını ve şu anda başka yapımlar üzerinde çalıştıkları için Deus Ex'in sırasını beklemesini gerektiğini söyledi. 
 
   Yosuke Matsuda ayrıca Deus Ex markasının "çok önemli" olduğunu belirterek "Şimdiden bir sonraki oyunda ne yapmak istediğimizi tartışıyor ve keşfediyoruz." dedi. 
 
   Eidos Montreal şu anda Crystal Dynamics ile birlikte Avengers oyunu üzerinde çalışıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Deus Ex Deus Ex Universe Eidos Montreal Square Enix PC PS4 Xbox One Mankind divided
Demon’s Souls Online Hizmetleri Kuzey Amerika ve Avrupa'da da Sona Eriyor PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobil Cihazlara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Boone

29.11.2017 12:33:30

0
MD ne kadar sönük kalsa da bana kendisini çok keyifle oynatmıştı. Belki de bu seriye karşı ne olursa olsun oynarım kafası ile başladığım için olabilir. Son olacağını sanmıyorum ama yeni oyunu gerçekten uzun bir süre göremeyeceğimiz ortada. Muhtemelen çıkacak olan oyun Jansen'ın hikayesine nokta koyar ve ilk iki oyundaki J.C. Denton'ın hikayesine bağlanır.

Jer Aders

28.11.2017 21:30:13

0
Az önce bitirdim mankind divided ı hemen sonra bu haberi görmem garip oldu??.Her neyse oyun giriş gelişme bakımından çok başarılı bence ancak sonu biraz havada kalmış daha iyi bir son olabilirdi.Birde bu Adam Jensen e oyunda kadın bulabilsek şöyle witcher tarzı anlar yaşasak(cinsel anlamda değil)duygusal anlamda şöyle yennefer gibi triss gibi arkamızda duran bize kendisini sevdirten birisi mesela muhteşem olur sonuçta buda bir rpg oyunu romance olmalı oyunda bence ama kesinlikle oyunun havasını bozacak şekilde olmamalı 3.oyundan temennim bu şimdilik.Hadi sağlıcakla kalım.??

Project Scorpio

28.11.2017 19:06:57

0
Son çıkan oyuna One X desteği getirselerde oynasak.

Drima

28.11.2017 18:48:05

0
Her şey bir yana optimizasyon sorunu efsane boyutlardaydı ilk zamanlar. DX12 ile çıkacak deyip 11'de ve optimize özürlü yarım yamalak oyunu çıkarıp seriyi sevenleri iyi soğuttular..

Guest-2C5CD639E

28.11.2017 18:01:56

0
Birda ki oyunu yeni nesilde görürüz bu nesil görmemiz mümkün değil maalesef.

2K

28.11.2017 17:22:06

0
Deus Ex: Mankind Divided çok beğendiğim bir oyun olsa bile Human Revolution kadar iyi bir oyun değildi. Aynı zamanda o kadar oynadıktan sonra sonu bir dizinin bölümü gibi bitiyordu. Önceki oyunda olmayan yeni sorular yaratıp, bunların çoğunu açıklamıyordu. Yapacakları Avengers oyunu için de Online olacak gibi söylentiler vardı umarım online özellikleri olan konusu olan, ilerlemeli bir oyun yaparlar.

Wayward Son

28.11.2017 13:03:46

0
Devam ettirmezlerse kan çıkar. İkinci oyun hikaye anlamında bir nebze daha sönük olabilir (ki yer yer çok güzel noktaları da vardı). Ancak hem atmosfer, hem genel konu hem de ilk DE'ye bağlama anlamında başarılıydı. Prag'ın harita tasarımı müthişti. Klasik DE özgürlüğünü baya bir üst seviyeye taşımıştı. Yani HR'in devamında gelen oyun, gayet iyi bir devam oyunuydu. Mikro ödeme zımbırtısına bulaşmasalardı belki oyuncular tarafından çok daha iyi anılabilirdi. Neticesinde bekliyoruz efendim. DE candır, az ve öz çıkar ama başından kaldırmaz.

BSC Misafiri

28.11.2017 10:48:54

+1
Aman konuşma.. İlk oyunun çeyreği ikinci oyun. İlk oyunun yarısı HR ve HR nin yarısı MD'den sonra yapmayın bir şey. Aman yapmayın. Pre-Order Aldığıma pişman olduğum ilk 5 oyundadır son oyun. 1080 ile dx11'de adam gibi oynayamadım optimize özürlü diye ki o da ayrı bi hikaye. Aman istemez çıkarmayın yeni oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Mankind Divided
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız