Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadpool'un Yaratıcısı: Ryan Reynolds, Deadpool 3'ten Önce Yeni Bir Green Lantern Filminde Oynamalı

 
Çizgi roman dünyasında zaten popüler olan Deadpool karakteri, Ryan Reynolds'ın canlandrıdığı Deadpool filmleri sayesinde daha da popülerleşti. Karakterin tarzı da müsaade ettiği için bir çok farklı yapım ile rahatlıkla dalga geçebildi.
 
Dalga geçtiklerinin arasında en dikkat çekici olan da yine Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Green Lantern filmi. Deadpool'un her iki filminde de Green Lantern ile açık bir şekilde dalga geçildi.
 
Deadpool karakterinin asıl yaratıcısı Rob Liefeld ise, Ryan Reynolds'ın Deadpool 3 filminden önce, yeni bir Green Lantern filminde oynaması gerektiğini söyledi. 
 
DC'nin sinemada kurmaya başladığı evrene yeni birçok karakter katılıyor. Green Lantern göndermelerini de daha önceki DC filmlerinde görmüştük. Muhtemelen ilerleyen süreçte bir Green Lantern filmi görürüz, ancak Ryan Reynolds'ın tekrar oynayacağını hiç sanmıyorum açıkçası.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber green lantern ryan reynolds deadpool 3
Nolan'ın Yeni Filmi Tenet'te Zaman Yolculuğu Olmayacak European Masters 2020 Turnuvasının Şampiyonu LDLC OL Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sakarya01

13.5.2020 01:14:30

+1
Amerikayı trilyonuncu kez bir daha kurtarsınlar bakalım birde yeşil kurtarış izleyelim

Punisher155

13.5.2020 00:14:53

0
Green Lantern aslında Ryan Reynolds'ın dalga geçemeyeceği kadar sağlam ve çok köklü bir DC karakteri ama sinemada pek tutmadı hatta kendisinin yarısı kadar bile iyi ve sürükleyici olamayan bazı Marvel filmleri bile Green Lantern filmini gişede katladı, halbuki filmi izleyen çizgiroman severler bilir yazılardan sonraki sahne asıl bombanın ikinci film olacağının sinyallerini net şekilde veriyordu ama WB gişeden dolayı korkup ikinci filmi iptal etti. Karakterin sinemada biraz ciddiyetle gene Ryan Reynolds gibi kumral beyaz tenli bir tipin Hal Jordan olduğu, üzerine düşünülmüş sağlam bir filmini yapabilselerdi eğer bugün hayran kitlesi artmış olurdu. Sinemadaki karizmasının kurtarılması şart ama sürekli rafa kaldırılan Green Lantern Corps filmi böyle giderse hiç çekilemeyecek. Tamamiyle kafası karışık ne yaptığını bilmeyen vizyonsuz Warner Bros yöneticilerin eseri bu işte DCEU'yu geleceği belirsiz bir hale soktular. Green Lantern'ın Ryan Reynolds'a değil vizyonu geniş, görsellikten anlayan ve kararlı bir yönetmene/yapımcıya ihtiyacı var. Gerisi gelir çünkü bilen bilir karakterdeki potansiyel çok yüksek. Ryan Reynolds ise Deadpool'da gayet başarılı tam o karakterin adamı haliyle ordan yürümeye devam etmesi gayet mantıklı zaten arkasında da artık Disney var.

Ziromen

12.5.2020 22:14:25

0
Adam dalga geçtiği bir şeyin içinde niye olsun, deadpool 3 de yine dalga geçmek içinmi, şamar oğlanımı bu green lantern

BSC Misafiri

12.5.2020 20:50:10

0
Aman sakın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız