Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nolan'ın Yeni Filmi Tenet'te Zaman Yolculuğu Olmayacak

 
Bilim kurgu anlamında son zamanların en popüler yönetmenlerinden olan Christopher Nolan, filmlerinde net bir zaman yolculuğu kullanmasa da her zaman ile ilgili bir şeyler olmuştu. Yeni filminin fragmanlarında da yine zamanla bir oynama olacağını net bir şekilde görmüştük. Hatta çoğu izleyici bu sefer direkt olarak zaman yolculuğu olacağını düşündü.
 
Filmin başrol oyuncularından Robert Pattinson da filmin içerisinde zaman yolculuğu olmadığını söyledi. Zaman yolculuğu olmasa da yine de zamanın farklı kullanılışı ile ilgili bir film izleyeceğimiz kesin gibi. Robert Pattinson ayrıca, geçtiğimiz günlerde filmden hiçbir şey anlamadığını söyleyen Michael Caine'in düşüncelerine de katıldığını söyledi.
 
Filmin vizyon tarihi şu an için 17 Temmuz, ancak ertelenme ihtimali var ve bu da birkaç gün içerisinde belli olacak. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington ve Robert Pattinson gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu Deadpool'un Yaratıcısı: Ryan Reynolds, Deadpool 3'ten Önce Yeni Bir Green Lantern Filminde Oynamalı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

14.5.2020 07:00:57

0
ınsanda daha fazla merak uyandırıyor bu acıklamalar

BSC Misafiri

12.5.2020 20:50:01

0
Merakla bekliyorum:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız