Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkworks'tan Bir Korku-FPS Oyunu "Black Death"

Dark Works umarız Alone in the Dark: The New Nightmare'deki kaliteyi tekrar yakalayabilir
 
    Alone in the Dark: The New Nightmare ve Cold Fear'ın geliştiricisinden bir korku-fps oyunu. Black Death, I Am Alive'ın eski geliştiricisi Darkworks tarafından hazırlanıyor.

    Oyunda bir siyah sisin şehirdeki insanları öldürmesi ve onları bir çeşit zombiye çevirmesi sonucunda ortaya çıkan kaos konu alınıyor.
Ana karakterimiz bu siyah sisin kaynağını araştırmanın yanı sıra zombileşmiş insanları öldürmek veya kurtarmak arasında seçim de yapacak.

    Black Death'te kimyasal silahların yanı sıra ateşli silahlar da kullanabileceğimiz söyleniyor. Ekran görüntülerindeki bir sahne ise oldukça ilgi çekici. "Hayatta kalma prosedürü" başlığı altındaki bu görüntülerde düşmanlar "size çok yaklaşırsa ateş edin" ve "öldüklerinden emin olun" uyarıları var.
 
    PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan Black Death'in ilk ekran görüntüleri ve yayınlanmasa da olurmuş diyebileceğiniz teaser videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Darkworks Korku FPS Ubisoft PS3 Xbox 360 PC
Yeni Rainbow Six Oyunundan İlk Görüntü ve Bilgiler TERA: Politik Sistem Nasıl Olacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ortamkaos

25.6.2011 11:03:20

0
cold fear neydi be abi gece oynamak helebi de onu 2.cisinin çıkmaması kötü oldu.hala en sondaki yaratığı geçmişliğim yoktur :D :D neyse bu oyunda güzele benziyor bana sağlam bi korku oyunu lazım önüne çıkanı öldürle ilerlemeyen bişi inş bu oyunla olur

Leon10Rhyme

24.6.2011 13:26:50

0
Ubisoft atmosfer yaratmakta üstüne yoktur.Buna en iyi örneklendirme olarak assassins creed serisini verebilirim.Bu oyundada sonu gelmiş hayat olmayan bir şehir atmosferinde türlü çeşit yaratıklarla savaşıcaz ve bunu bize çok iyi yaşatıcak gibi duruyor.Özellikle "size çok yaklaşırsa ateş edin" ve "öldüklerinden emin olun" gibi cümleleri kullanmaları beni oyuna biraz daha çekti diyebilirim.Cold fear fazla ilgi görmeyen ama çok kaliteli bir korku oyunuydu umarım bu sefer bu korku türü tutar.

BSC Misafiri

24.6.2011 13:10:38

0
Oyun güzele beniyor konu felan oyunun içinde zaten zombiler varsa tutar bence

BSC Misafiri

24.6.2011 12:28:26

0
bu tarz korku oynlarına bayılırım dağıtıcılğınıda ubisoft yaptığına göre güzel bir oyundur

BSC Misafiri

24.6.2011 12:28:18

0
güzel bi şeye benziyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Death
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız