Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TERA: Politik Sistem Nasıl Olacak?

TERA'yı heyecanla bekliyoruz!

     TERA, E3'de duyurulduğundan beri hakkında bir çok söylenti ve videolar çıkıyor. Yapımcılar oyunu diğer MMORPG'lerden ayıracak bir çok özellik sunacaklarını garanti ediyorlar.
 
    Bunlardan birisi ise TERA'daki politik sistem, diğer mmorpg'lerde çok rastlamadığımız, değişik bir sistem bu, yapımcılar şöyle açıklıyor;
 
     "TERA'nın politik sistemi tamamen dinamik bir yapıda. Gerçek hayatta ve politikada olduğu gibi oyuncular politika için karizmatik ve güvenilir gözükmeliler. Oyunda bunun için bir kampanya başlatabilirsiniz, bunu da yapmanın bir çok yolu var, bir websitesi, blog, oyun için açtığımız özel forumlarda yazmak ve tabiki oyun içinde kulaktan kulağa yapılan konuşmalar.  Seçilirseniz eğer, bu oyuncu başarılı olabilmek için çalışmak zorunda kalacak -gerçek hayattaki gibi- Eğer oyuncu politik kariyerine devam etmek isterse bunun için etrafındaki kişilerle ve genel olarak "halkla" arasını iyi tutmak zorunda. Bunu yaptığı sürece kariyerinde daha da yükselecek, "politika puanları" alacak ve bu sayede yeni eşyalar alabilecek, vergileri çıkarıp indirebilecek ve en önemlisi düşmanlarını hapise atabilecek. 
 
     Seçilen oyuncular ellerinde gücü bulunduracaklar ve bu gücü dışardaki oyuncular saygıyla görebilsin diye de özel bir mount(binek)'a sahip olacaklar. Böylece oyuncular sizi gördüklerinde politik gücünüzü anlayacak."

Bu haberin bağlantısı
URL
TERA PC MMORPG Bluehole Studios En Masse
Darkworks'tan Bir Korku-FPS Oyunu "Black Death" EA: Nintendo, Geleceğin "Online"da Olduğunu Anladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TERA: The Exiled Realm of Arborea
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız