Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Death'ten 20 Yeni Görsel

Böyle bir imleç görmeyeli çok olmuştu.

     Son dönemin favori türlerinden biri haline gelen korku FPS türünün son örneklerinden biri olan Black Death için 20 yeni ekran görüntüsü yayınlandı.
 
      Oyunda, oyuna isminin de veren siyah bir sisin, şehirdeki insanları öldürmesi ve onları bir çeşit enfeksiyon ile zombiye dönüştürmesi konu ediniliyor. Biz ise bu sisin perde arkasını araştıran ve karşılaştığımız bazı zombileri öldürmek veya hayata geri döndürmek arasında seçim yapacak olan bir karakteri yönetiyoruz. Bu hayata döndürme olayı ise muhtemelen belli bir sınırlamaya sahip olacak çünkü oyunun ekran görüntülerinde de karakterin bir zombiye şırınga batırdığını görüyoruz. 
 
     Videoda dikkat çeken bir diğer unsur ise karakterimizin taktığı maske oluyor. Muhtemelen solunum yolu ile enfeksiyona neden olan sisten bu yöntem ile kurtuluyoruz. Bu maskenin oyunun atmosferine iyi bir etki yaptığı da belli oluyor.
 
     Grafiksel olarak ise oyunun biraz hayal kırıklığı olacağını ön görebiliriz. Zira hem çevre hem de silah detayları vasatın çok altında gözüküyor. PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Darkworks Korku FPS Ubisoft PS3 Xbox 360 PC
Codemasters Tarihi F1 Yarışları İstiyor Ubisoft, Free-to-Play Stüdyo Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.7.2011 00:22:06

0
Grafik kimin umrunda?Önemli olan nekadar korkutacağı:D

BSC Misafiri

13.7.2011 09:51:02

0
beyler yapmayın silah olmassa hiç oynayamam :D

SOLID SNAKE

13.7.2011 00:35:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: avatar78 Pardon pardon, sözüm anlaşılmış. Fps derken silahı kastetmiştim, fps'nin da first person olduğunu unuttum. -ghost hocam, aslında benim burada demek istediğim de tam bu: Amnesia ve penumbra serilerinde silah yok ve aşırı çaresizsin. Asıl korku budur. Oyunu tek başıma oynayamadığımı hatırlıyorum -Elinde bir silah olsa ve Amnesia'da olsan... Düşünün artık, korkar mıydık?
Yanlış anlaşılma oldu şimdi tamamdır. Aynen bende oynarken, Acayip Acayip sesler çıkarıyordum farkında değilim

The_Rahip

13.7.2011 00:11:05

0
Demosu çıktığı zaman tadına bır bakıp alıp almama kararımı veririm.

Valientee

12.7.2011 22:33:42

+2
@avatar78 Dostum sana sonuna kadar katılıyorum eğer amaç survivor - horror ise o korkuyu yaşatmak için elimize silah vermemeleri lazım :D Sadece bir el lambası veya fener olduğu zaman oyunun atmosferi çok korkutucu olmasa bile geriliyorsunuz :D Amnesia buna en iyi örnektir , bu tip oyunlar arıyorsanız ; Ju-On The Grudge - Wii The Calling - Wii Penumbra Fatal Frame serisi Silent Hill Serisi (Shattered Memories önerim.) Daha sanki vardı oynadıklarım arasında ama hatırlayamadım bu yukarıda yazdığım oyunlarda oyunu dalga geçmeden oynarsanız korkuyu hissediceğinize bahse girerim ^^

avatar78

12.7.2011 21:47:12

0
Pardon pardon, sözüm anlaşılmış. Fps derken silahı kastetmiştim, fps'nin da first person olduğunu unuttum. -ghost hocam, aslında benim burada demek istediğim de tam bu: Amnesia ve penumbra serilerinde silah yok ve aşırı çaresizsin. Asıl korku budur. Oyunu tek başıma oynayamadığımı hatırlıyorum -Elinde bir silah olsa ve Amnesia'da olsan... Düşünün artık, korkar mıydık?

SOLID SNAKE

12.7.2011 21:40:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: avatar78 Korku fps oyunu yapmayın, bence tutmuyor. Çaresizlik ön planda olmalı, silahın olmamalı.
Amnesia veya Penumbra Serisini Oynamadın heralde ?

avatar78

12.7.2011 20:50:37

0
Korku fps oyunu yapmayın, bence tutmuyor. Çaresizlik ön planda olmalı, silahın olmamalı.

SOLID SNAKE

12.7.2011 19:33:35

0
Bu Görüntüler oyunun Pre Alpha Demo'sundan dır onuda Belirtelim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Death
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız