Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Free-to-Play Stüdyo Satın Aldı

Ubisoft'tan F2P oyunlar bekleyebiliriz.
 
     Fransız oyun firması Ubisoft, free-to-play oyunlar geliştiren Owlient ismindeki oyun şirketini açıklanmayan bir fiyat ile satın aldığını duyurdu. Owlient'in aylık iki milyondan fazla aktif kullanıcısı var ve Howrse gibi at yetiştirme oyunları bulunuyor.
 
     Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot, anlaşma sonrasında "Çok hızlı büyüyen ve kâr getiren bir şirket, sahip oldukları çok iyi teknolojiler var ve bunları diğer stüdyolarımızla paylaşabiliriz. Burda sahip olduğumuz şey sadece kazançları değil, aynı zamanda da nasıl kazandıklarını öğreneceğiz." şeklinde konuştu. Açıklamada Ubisoft'un yüksek çözünürlük, genel oyunculara hitap eden ve online olmak üzere üç alanda oyun geliştirdiği, birinden öğrendiği tecrübelerle diğer alanları geliştirdiği söylendi.
 
     40 kişilik bir ekipten oluşan ve Paris'te ikamet eden Owlient daha çok genç bayanlara yönelik oyunlar geliştiriyor. Stüdyonun bu konudaki bilgileri Ubisoft'un online alandaki oyunlarında yeni yöntemler kullanmasına katkıda bulunabilir. Bakalım Owlient'in aileye katılması gelecek Ubisoft oyunlarına nasıl bir yön gösterecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Owlient Ubisoft Free-to-play free to play ücretsiz F2P
Black Death'ten 20 Yeni Görsel Deus Ex: Human Revolution Yeni Videosuyla Gözüktü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız