Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin için Yeni Bir Video


    Dark Souls 2'nin PC ve eski nesil sürümlerine güncelleme olarak gelecek Scholar of the First Sin'in yeni bir videosu yayınlandı. Bu videoda ümitlerinizi boş çıkaracak kadar karanlık bir atmosfere sahip.
 
    Forlorn Hope (ümitsiz girişim) adıyla yayınlanan videoda yeni boss'ların yanı sıra farklı mekanlarda farklı düşman türleriyle karşılaştığımızı da görüyoruz. Yeni NPC'leri de gördüğümüz oyun Red Phantom'dan geçilmiyor.
 
   Oyunun güncellemesinin 5 Şubat'ta yayınlanacağını belirtelim. Dark Souls 2: Scholar of the First Sin'in DX11 destekli PC sürümü ve Playstation 4 ile Xbox One sürümleriyse 7 Nisan'da raflardaki yerini alacak.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Dying Light 1 Milyondan Fazla Sattı Mortal Kombat X'in Kollector's Edition Paketi Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

immortalizmm

4.2.2015 02:25:09

0
Ayın 5'in de gelcek işte bakalım beyleyip görcez ama 3 lü 4'lü pvp zevkli olabilir

SenJi

3.2.2015 22:15:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: immortalizmm

Bu yeni çıkan değil ki bu oyuna sahip olanlara güncelleme yeni grafikli 7 nisanda çıkacakmış ama öyle aman amanda bir şey eklememiş gibi görünüyor. Tabi 22 tl ye kadar düşmüştü o sayede pvp' ye can geldi 300 kişilere düşmüşken oyuncu sayısı 10 binlere kadar çıktı :D
O bahsettiğin güncelleme gelmişti diye hatırlıyorum.Gelmediysede umarım scholar of sin normal versiyonu ucuzken almamaya değer.

immortalizmm

3.2.2015 22:06:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi Zamanında ne güzel çok güzel indirimler almıştı sitedeki herkes Scholar of the sin çıkıcak grafikleri,oynanışı herşeyi değşiciçek gelişicek mükemmel olucak diye forumda yaygara çıakrdılar almadık.Şimdi ise adamlar karşımıza aynı oyunu sunuyor.Para tatlı geldi tabi.Keşke yılbaşında fiyatı çok düştüğünde DLCleri ile alsaydım.
Bu yeni çıkan değil ki bu oyuna sahip olanlara güncelleme yeni grafikli 7 nisanda çıkacakmış ama öyle aman amanda bir şey eklememiş gibi görünüyor. Tabi 22 tl ye kadar düşmüştü o sayede pvp' ye can geldi 300 kişilere düşmüşken oyuncu sayısı 10 binlere kadar çıktı :D

SenJi

3.2.2015 21:50:16

0
Zamanında ne güzel çok güzel indirimler almıştı sitedeki herkes Scholar of the sin çıkıcak grafikleri,oynanışı herşeyi değşiciçek gelişicek mükemmel olucak diye forumda yaygara çıakrdılar almadık.Şimdi ise adamlar karşımıza aynı oyunu sunuyor.Para tatlı geldi tabi.Keşke yılbaşında fiyatı çok düştüğünde DLCleri ile alsaydım.

NeloAngelo

3.2.2015 18:57:56

0
grafiklerde hiç bi gelişim göremedim hala 2004 oyunları gibi

Shovel Knight

3.2.2015 18:43:59

+2
bu video da yeni hiç bir şey yok

immortalizmm

3.2.2015 18:31:55

+2
Ümitlerimiz boşa çıkacak derken ben bu videoda pek yeni bir şey göremedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız