Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls 3 için hayran yapımı kolay mod yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi Zethras, aksiyon rol yapma Dark Souls 3 için yeni bir mod yayınladı. Kolay Mod adlı bu mod sayesinde oyuna üç farklı zorluk ayarı geliyor ve oyuncular bu zorlu oyunu zorlanmadan bitirebiliyor. Bu mod, tüm oyun deneyimi biraz daha kolaylaştırmak için bazı ayarlamalar yaparak oyunu daha da kolay hale getiriyor.
 
Zoru sevmeyenler için
 
 
 
Easy Souls III adlı bu mod içerisinde üç zorluk ayarı yer alıyor. Bunlar arasında Easy, VeryEasy ve UltraEasy seçenekleri bulunuyor. Kolay Mod temelde kazandığınız ruh miktarını yüzde 25 arttırıyor. Ayrıca aldığınız hasarı yüzde 25'lik oranda düşürüp düşmanlara verdiğiniz hasarı yüzde 25 oranında arttırıyor. VeryEasy modunda bu yüzdeler yüzde 50'lik bir orana ulaşıyor. Son zorluk ayarı UltraEasy'de ise yüzdeler yüzde 75 oluyor.
 
Resmi olmayan hayran yapımı bu kolay modu ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz. Elbette Dark Souls oyunları zorluklarıyla biliniyor ve ön plana çıkıyor. Zoru sevmeyen oyuncular bu modu deneyebilir ve oyunun sonuna kolay bir şekilde ulaşabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming dark souls dark souls 2 from software vga namco bandai aksiyon RPG pc ps3 xbox 360
Resident Evil 4 Remake için anime temalı reklam videosu yayınlandı Sonic Frontiers'ın ilk büyük DLC'si bu hafta geliyor

BSC Misafiri

21.3.2023 09:48:00

0
Elden Ring hype'ından sonra Dark Souls oynamak isteyip te oynayamayanlar için çok mantıklı bir mod olmuş :D Herkesin fazla zamanı olmayabiliyor, kısa zaman içerisinde girip bir şeyler kesip ilerleyeyim kafasında bence eğlenceli olabilir. Dark Souls 1'i bitirmiş birisi olarak Dark Souls 2 için bir türlü zaman bulamıyorum çünkü bir kere başladın mı oyuna kolay kolay ara veremiyorsunuz. Ara verdiğiniz taktirde hem nerede ne yaptığınız unutuyorsunuz, hemde mekanikleri unuttuğunuz için tekrar bir alıştırma süreci geçirmeniz gerekiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls II ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız