Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat X'in Kollector's Edition Paketi Duyuruldu!

 
    Mortal Kombat X'in Kollector's Edition sürümü Warner Bros tarafından duyuruldu. Firma, Mortal Kombat X için dört farklı özel sürüm hazırladı. Bu sürümler ise Kollector's Edition, The Kollector's Edition by Coarse, Limited Edition ve Premium Edition olarak belirlendi.
 
    Premium Edition sürümü oyunun yer aldığı tüm platformlara çıkış yapacak fakat diğer sürümler sadece Microsoft Xbox One ile Sony PlayStation 4'e özel olacak. Bu sürümlerin detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz.

Kollector's Edition by Coarse
 
    Kollector's Edition by Coarse paketine özel olarak hazırlanan Scorpion figürü Orijinal Sertifikaya sahip olarak paket içerisinde yer alacak. Bu figürün oyuna aktarılmış altın kaplamalı karakter modelini içerisinde barındıracak. Ayrıca şu an ismi açıklanmamış dört eski Mortal Kombat karakterlerini de özel olarak oyuna ekleyecek olan Kombat paketini içerecek. Paket 149.99 dolara piyasaya sunulacak. Bu paket sadece PS4 ve Xbox One'a özel olacak. Paketin tanıtım görseline aşağıdan bakabilirsiniz.
 
Mortal Kombat X Kollector's Edition

    Bu paket sadece Avrupa'da satışa sunulacak ve sadece Amazon üzerinden 180 dolara satın alınabilecek. Paket içeriğinde ise özel çelik disk kutusu (steel pack), özel kart (serialised steel card) yer alırken el ile boyanmış 28 cm'lik Scorpion figürü de pakete dahil olacak. Bunun yanı sıra oyun içi altın kaplamalı Scorpion karakter modeli ile Kollector's Edition by Coarse'da bahsettiğimiz Kombat paketi yer alacak. Ayrıca Mortal Kombat X: Blood Ties adlı çizgi romanın ilk bölümü de paket içeresinde olacak. Paket yine PlayStation 4 ile Xbox One'a özel olacak. Paketin tanıtım görseline aşağıdan bakabilirsiniz.


Mortal Kombat X Limited Edition

    Bu sürümü sadece Gamestop'ta erken sipariş ile satın alabileceksiniz. Sınırlı sayıda olacak olan bu ürün 95 dolara satılacak. Paket içeriğinde Kombat paketi ile Soğuk Savaş temalı kaplamaya sahip özel Scorpion karakteri olacak. Bu sürüm de sadece PS4 ve Xbox One'a özel olacak.

Mortal Kombat X Premium Edition

    Bu sürüm oyunun yer aldığı tüm platformlara gelecek. Paket 90 dolara satılacak ve sadece dijital olarak piyasaya sunulacak. Kombat paketi de bu sürüme dahil olacak.
 
    Mortal Kombat X, 14 Nisan'da PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak. Son olarak oyunun figürlerini tasarlayan Sven Waschk ve Mark Landwehr'in Kollector's Edition'a sürümüne ait yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Mortal Kombat X Mortal Kombat 10 PC PlayStation 4 Xbox One NetherRealm Ed Boon Sub-Zero Scorpion
Dark Souls 2: Scholar of the First Sin için Yeni Bir Video Night Cry'ın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.2.2015 02:01:34

0
Almak için aceleye gerek yok. 1 sene sonra ultimate yada komplet edition gibi bir paketle içeriğe sahip olabilirsiniz.

TakoPlay

3.2.2015 23:53:45

+1
Çok güzel ama çok pahalı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat X ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız