Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DMC, Ninja Gaiden 3 Kadar Basit Değil

  
   Yeni Dante'yi ister beğenelim, ister beğenmeyelim, DMC oldukça iddialı bir biçimde gelmeye devam ediyor. Oyunun mekanikleri ile ilgili merak edilen konular ise yavaş yavaş aydınlığa kavuşuyor.
 
   Yeni oyunun Bayonetta ile karşılaştırılamayacağı belirtilirken, Bayonetta'nın oldukça karışık bir yapıda olduğu ve DMC'nin ona göre daha basit bir sistem sunacağının altı çiziliyor. Ancak oyunun hiç bir zaman Ninja Gaiden 3 kadar basit olmayacağı da söyleniyor.
 
   Oyunda her hareketin farklı silahlarla ve farklı kombinasyonlarla kullanılmasının değişik etkiler yaratacağı belirtiliyor. Buna göre sol analog ile iyi güçleri, sağ analog ile ise kötü güçlerimizi kullanabileceğiz. Bu güçler arasında geçişleri ise dövüşün istediğimiz anında gerçekleştirebileceğiz. Oyunda Ebony ve Ivory yerini koruyor. Ayrıca Rebellion sword, Demon sword ve Angel Sword da Dante'nin kullanacağı silahlar arasında.
 
   Farklı kombinasyonlar uyguladığımız dövüş sistemiyle meşhur DmC serisinin yeni halinin nasıl olacağı merak konusu. Özellikle karakterimiz ile ilgili eleştiriler bitmek tükenmek bilmiyor. Ancak yapımcı firma, oyun çıktıktan sonra karakterimize ısınacağımızdan emin. Tabii görmeden birşey dememiz mümkün değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Computer And Videogames DMC Devil May Cry Aksiyon Ninja Theory Capcom Xbox 360 Playstation 3 Ninja Gaiden 3 Bayonetta
İşte 2012'nin En Çok Beklenen Oyunları Bu Sefer Notch'a Meydan Okudular
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

333444333

11.4.2012 20:38:27

0
tekrar tekrar söylemekten usanmıcam batılı bir dokunuş arıyorlardı ama fazla oldu ana karakterin içine et 4. oyundaki nero dan eser yok bu ne ayak böle ya

BSC Misafiri

11.4.2012 17:48:39

0
celtic Warrior kardeş gir devil may cry ın face sayfasına bilgilerde eşşek kadar pc yazıor ben mi yanlış görüorum bi bakın gençler

Celtic Warrior

11.4.2012 16:37:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Peki bilgisayar için çıkacakmı?
Hayır, çıkmayacak.

Serden Geçti

11.4.2012 15:54:41

+1
Şeytanlarmı bizi ağlatacak bizmi şeytanları göreceğiz...

BSC Misafiri

11.4.2012 15:49:30

0
Peki bilgisayar için çıkacakmı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DMC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız