Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DAVE THE DIVER Satışları 3 Milyonu Aştı

 
 
Geliştirici Mintrocket tarafından oyunculara sunulan tek oyunculu macera rol yapma oyunu DAVE THE DIVER için yeni satış rakamı açıklandı. Açıklanan verilere göre oyunun satışları 3 milyon adedi aştı belirtildi.
 
Oyun eğlenceli bir içeriği bünyesinde barındırıyor
 
 
 
DAVE THE DIVER ilk olarak 27 Ekim 2022 tarihinde Steam üzerinden PC için erken erişim sürümü ile beraber piyasaya sürüldü. Ardından 28 Haziran 2023 tarihinde PC ve 26 Ekim 2023 tarihinde ise Switch konsolu için tam sürümü olarak yayınlandı.
 
Deniz macerasını bizlere aktaran yapım içerisinde gündüzleri denizleri keşfedebileceğimiz, geceleri ise bir suşi restoranını işletebileceğimiz bir yapı sunuluyor. Mavi denizlerin sırlarını ortaya çıkarabileceğimiz yapım içerisinde her biri farklı kişiliklere sahip 3 farklı karakter bulunuyor ve bunlarla beraber derin denizin gizemlerini çözmeye çalışıyoruz. Yeni maceraların bizleri beklediği yapımda ilgi çekici manzaralar, karakterler ve animasyonlar yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc DAVE THE DIVER
Xbox Game Pass'e Ocak Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı Prince of Persia: The Lost Crown PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

BSC Misafiri

4.1.2024 12:45:17

0
Çok tatlı oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DAVE THE DIVER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız