Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crusader Kings II: Horse Lords Genişlemesi Steam'de Ücretsiz

 
Orta Çağ temalı strateji oyunu Crusader Kings II ana oyunu Steam'de kalıcı olarak oynaması ücretsiz ve oyunun genişleme paketlerinden biri daha ücretsiz oldu.

Horse Lords genişleme paketini 16 Mayıs Türkiye saati ile 20:00'a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu tarihten önce eklerseniz sizde kalacak.

İçeriği:  
 

Popüler strateji-RPG oyunu Crusader Kings II’nin dokuzuncu genişleme paketi Crusader Kings II: Horse Lords, Avrasya bozkırlarının dinamik ve canlı göçebe kültürlerine odaklanan genişletilmiş bir oynanış sunuyor.
 
Yeni bir yönetim biçimi ve haraçla bağımlı vilayetlere sahip olabilme imkânı gibi yeni sistemler ve oyun mekanikleri getiren bu paket aynı zamanda size eyerinize atlayıp imparatorluğunuzu at sırtında kurma imkânı veriyor.
 
Genişlemek ve İpek Yolu’ndaki ticareti kontrol ederek fetihlerinizi finanse etmek gibi bir opsiyonunuz var ama dikkatli olun, diğerleri de bu verimli yolları kontrol etmeye çalışacak ve iyi koruyamazsanız düşman akıncıları ticaret merkezlerinizi yıkmaya çalışabilecek.
 
Bir Pax Mongolica kurup Doğu ve Batı’yı hükümdarlığınız altında birbirine bağlayıp, Avrasya’yı domine edip yeni bir refah çağı yaratabilecek misiniz? Yoksa diğerlerinin inşa ettiği her şeyi yıkan, önüne çıkan herkesi yok eden bir kılıç mı olacaksınız?
 
Tarihin dizginlerini elinize alıp Cengiz Han olma zamanı geldi.
 
- Yeni Orta Asya kültürleri. Tarım Havzası ve Moğolistan’ın büyük çoğunluğu haritaya eklendi.
- Bozkır kültürleri için göçebe yönetim biçimi. Bu kültürler yerleşik toplumlardan tamamen farklı işliyorlar. Yerleşkeler yerine nüfusu yönetiyorsunuz ve ordular nüfus büyüklüğüne göre oluşuyor. Ayrıca hükümdarın gücü çeşitli klanların istekleriyle dengelenmek zorunda. Klanlar normal tebalar olarak değil, göçebe grubu içerisindeki ayrı aileler ve fraksiyonlar olarak yaşıyor.
- Yüzlerce yeni olay bozkırlara ve Orta Asya’ya renk ve çeşitlilik katıyor.
- Göçebe olmayan hükümdarların göçebelerle savaşmak için düşman topraklarına savunma binaları inşa edebilmek gibi özel seçenekleri bulunuyor.
- Kendine özel dinamik ticaret mekanikleri ve çatışmalarıyla İpek Yolu.
Yeni göçebe askerler. İdaresi zor oğullarınızı ve kardeşlerinizi asker yaparak savaşa yollayın.
vTopraksız yağmacılar ortaya çıkabilir ve bölgeyi bir süre taciz edebilir veya orayı fethedip yerleşmeyi deneyebilir.
- Yeni diplomasi seçeneği: Haraca bağlı vilayetler

Bu haberin bağlantısı
URL
Crusader Kings II paradox strateji pc steam
Steam'in ‘Sıradaki Oyun’ Özelliği Oyun Önermeye Hazır The LEGO Ninjago Movie Video Game PS4, Xbox One ve PC'de Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crusader Kings II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız