Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crusader Kings II: The Reaper's Due Genişlemesi Steam'de Ücretsiz

 
Paradox Development Studio'nun 2012'de çıkan Orta Çağ temalı strateji oyunu Crusader Kings II uzun bir süredir Steam'de kalıcı olarak oynaması ücretsiz ve oyunun genisleme paketlerinden biri de ücretsiz oldu.

The Reaper's Due genişleme paketini 9 Mart'a kadar kütüphenize ekleyebilirsiniz. Bu tarihten önce eklerseniz sizde kalacak.

Genişleme paketi hakkında:
 

Kara Ölüm'ün geçtiği topraklarda çok az medeniyet kırıntısı kalmıştır. Hızlı definler çok az dini tören ve kargalar için bir ziyafet anlamına geliyor. Bir zamanlar verimli olan bölgeler artık çoraklaşmış halde ve toprakların lordları kaçmış, tepenin üzerindeki kalesine saklanıp salgının ona vurmadan geçmesini umuyor. Daha zeki prensler tedbir almış ve daha bereketli yılların getirilerini hemen harcamamış.
 
Ama zamanla herkes azrailin hakkı olanı vermek zorunda.
 
The Reaper's Due ek paketi, Crusader Kings II'ye orta çağlarda on binlerce insanın canına mal olan salgınları ve hastalıkları getirerek bunların önemini gösteriyor. Özellikle de Kara Ölüm: Avrupa'da yaşayan insanların üçte birini süpüren devasa bir salgın.
 
Öne Çıkan Özellikler

The Reaper's Due, hali hazırda orta çağ'ın dokusunu en iyi canlandıran oyuna yepyeni sistemler ve özellikler getiriyor.

Salgınlar: Hastalıklar ticaret yolları üzerinde bölgeden bölgeye sıçrayarak gelirlerinizi ve mevcut askerlerinizi azaltabilir.

Varlıklar ve Kraliyet Odaklanması: İyi idare edilen bölgeler, barış içindeki krallıklarda devasa gelirler ve kas gücü getirir.

Hastaneler ve Kraliyet Fizikçileri: Krallığınızı hastalıkların kırıp geçmesini engelleyin ve saray halkının en son Kara Çağ medikal gelişmelerini edindiğinden emin olun.

Asil Tecritleri: İnsanlarınızı geride bırakmak anlamına gelse bile kendinizi hastalıkların pençesinden kurtarmak için kalenize çekilin.

Yeni Olay Örgüleri: Yeni hastalıklar dünyanın sonunu mu getiriyor? Bu dehşet için suçlanabilecek birisi var mı? Dünyanın problemlerine sebep olan ya da onları çözmeye yarayacak doğa üstü güçler var mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
Crusader Kings II paradox strateji pc steam
Sword Art Online: Alicization Lycoris – Eldrie, Linel ve Fizel Boss Dövüşü Oynanış Videosu Epic Games, GeForce Now Sistemini "Yürekten Destekliyor"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crusader Kings II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız