Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crusader Kings II Genişlemesi The Old Gods Ücretsiz

 
Crusader Kings II geçtiğimiz günlerde ücretsiz oldu ve halen Steam üzerinden ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ana oyunun yanı sıra The Old Gods genişleme paketi de ücretsiz oldu.

Genişleme paketini ücretsiz olarak almak için Crusader Kings haber bültenine kayıt olmanız gerekiyor. Onayladıktan sonra e-mail üzerinden kodunuz gönderilecek.
 
The Old Gods hakkında:
 

- Bir Pagan kabile reisi olarak oynayın ve zayıf komşularınıza yıkım getirin. Eğer uzun süre barış içinde yaşarsanız toplumunuzun içinde huzursuzluk başlayacaktır...
- Yeni en erken başlangıç tarihi: M.S. 867. Viking Rurik, Rus krallığını kurmuştur ve Ragnar Lodbrok'un oğullarının yönetimindeki Büyük İnançsız Ordusu, İngiltere'de yağma ve yıkımlar gerçekleştirmektedir.
- Zerdüşt bir lider olarak oynayın ve bu eski dine itibar kazandırın.
- Maceracılar: Yurtsuz karakterler kendi kendilerine ordu toplayabilir ve topraklar kazanabilir.
- Planlı İstilalar: İstila niyetinizin olduğunu duyurun ve ordunuzun maceracıların ve istekli savaşçıların katılımıyla büyümesini izleyin. Ama savaş açmakta da çok gecikmeyin, yoksa ordunuz paramparça olabilir.
- Bir Amaç Uğruna Savaşan Asiler: Asiler artık kim olduğu belli olmayan düşmanlar olmaktan çıkıyor. Artık belli amaçları olan karakterler tarafından yönetilmekteler.
- Taşraları yıkın ve yağmalayın. Şehirleri yakın ve bütün altınlarını alın!
- Büyük Blot sırasında Odin'e kurbanlar verin!
- Hristiyanlar ve Müslümanlar, inançsızları yok etmek adına sefere çıkabilirler.
- Oyunun yeni, estetik Pagan arayüzü.
- Yeni olaylar ve kararlar, berserker'lar, sejdr, ritülleri lanetler, kehanetler, kutsal değerler, rün taşları ve çok daha fazlası...

 
Ek olarak, serinin yeni oyunu Crusader Kings III resmi olarak duyuruldu. 2020'de Steam ve Xbox Game Pass PC için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Crusader Kings II paradox strateji pc steam
Red Dead Redemption 2 PC vs Xbox One X Grafik Karşılaştırması Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (14 Ekim - 21 Ekim)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crusader Kings II
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız