Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot Geliştiricisi Activision'dan Ayrılıyor!

 
 
Spyro Reignited Trilogy ve Crash Bandicoot geliştiricisi Toys for Bob, Activision'dan ayrılarak özel bir stüdyo haline geleceğini duyurdu. Bugüne kadar özel ve ikonik karakterleri bizlere sunan bu stüdyo, şimdi ise yoluna ayrı bir şekilde devam etmeye hazırlanıyor.
 
Toys for Bob özel oyunlar sunmaya devam edecek
 
 
 
Toys for Bob tarafından yapılan duyuruda çeşitli ifadeler bulunuyor ve şunlar söyleniyor: “Elimizde şu anda büyük bir fırsat bulunuyor. Bu fırsatla beraber kendi köklerimize geri dönmeye hazırlanıyoruz. Şu anda ana şirketimiz Activision ile yollarımızı ayırma aşamasındayız ve Microsoft ile beraber yeni bir ortaklığı araştırıyoruz. Bir sonraki yeni projenin adımlarını yavaş yavaş atıyoruz ancak sizlere bunu duyurmak için oldukça erken. İlerleyen süreçte yeni hikayeleri, karakterleri ve yeni oyun deneyimlerini sunmak için heyecanlanıyoruz.”
 
Ekibin bizlere sunduğu oyunlar arasında yer alan Spyro Reignited Trilogy, PlayStation klasiği üç farklı oyunu bizlere sunuyor ve gerçekten de güzel bir oyun deneyimiyle karşılaşabiliyoruz. Diğer taraftan Crash Bandicoot yine özel karakterler arasında bulunuyor ve oyunculara nostalji hissiyatı yaşatmaya devam ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spyro Reignited Trilogy Spyro the Dragon Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Drago
GreedFall II: The Dying World Erken Erişim Olarak Geliyor Yarış Oyunu Endurance Motorsport Series Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Caped 117 Crusader

4.3.2024 21:08:46

0
IP'ler Microsoft'da kalıyor. Toys for Bob'da Microsoft ile bağımsız bir şekilde çalışmaya devam edecek olay bu. Zaten Crash gibi onların yaptığı oyunları kim yapabilecek

BSC Misafiri

2.3.2024 17:58:52

0
Crash Bandicoot markası dahil değildir bu ayrılığa, Activision (Microsoft) pek marka satmaz çünkü.

BSC Misafiri

1.3.2024 20:56:52

+1
CoD'a silah skini yapmaktan kim olsa bıkar normaldir. Bir aralar Raven software vardı adamlar warzone'u geliştirmekten köreldi gitti. Ayrıca Microsoft'un stüdyoyu kapatmak yerine ayrılmalarına müsaade etmesi şaşırttı hayret, umarım kendilerine bir yayıncı bulurlar diyeceğim ama ellerinde yeni bir üründe yokmuş bu koşullarda işleri zor.

nForcer

1.3.2024 18:50:02

+1
İleride Crash Bandicoot fikri mülkiyet haklarını da Activision'dan satın alırlar umarım. Köklerine sadık kalarak yepyeni bir Crash Bandicoot oyunu çıkarmanın altından kalkacak başka bir geliştirici daha zor gelir çünkü.

BSC Misafiri

1.3.2024 18:19:37

+1
Crash bandicot 4 harika bir oyundu. Yeni oyunu bu sayede ps5 e de gelir umarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spyro Reignited Trilogy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız