Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spyro Reignited Trilogy 10 Milyon Satışa Ulaştı!

 
 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Toys for Bob ekibinin üstlendiği platform macera oyunu Spyro Reignited Trilogy'nin dünya çapında 10 milyon adet sattığı açıklandı. Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! ve Spyro: Year of the Dragon'un yeniden yapımlarını içeren koleksiyon ilk olarak 13 Kasım 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Ardından 3 Eylül 2019'da Switch ve Steam üzerinden PC'de satışa sunuldu.
  
Spyro serisi yeni yılını kutlayacak
 
 
 
Spyro serisi 9 Eylül'de 25. yılını kutlayacak. Activision ekibi bu kapsamda yaptığı basın açıklamasında "25. yıl dönümü kutlamalarını takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz" ifadelerini kullandı.
 
İlk etapta Insomniac tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan sevilen platform oyunu Eylül 1998'de PlayStation için piyasaya sürüldü. Oyun çıkışıyla beraber eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Hayranlar mor renkli ejderhayı Crash Bandicoot'un yanına yakıştırdığını ve yeni bir maskot olarak gördüklerini aktardı.
 
Sonraki yıllarda Toys for Bob, üç oyunu kapsayan Spyro Reignited Trilogy'yi Kasım 2018'de piyasaya sürdü. Üçlemenin tümü olumlu eleştiriler aldı ve hayranlar tarafından sevildi. Spyro hayranları, orijinal ilk üç oyunun yeni bir düzenleme almasına sevindi. 
 
Spyro Reignited Trilogy, piyasaya sürülmesinden bu yana PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC dahil olmak üzere birçok platforma geldi. 
 
Peki siz bu seriyi seviyor musunuz? 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spyro Reignited Trilogy Spyro the Dragon Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Drago
Test Drive Unlimited Solar Crown için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Starfield, Steam'deki İlk İki Saatinde 230 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı

Hudson51

3.9.2023 16:17:54

0
Güzel bir paketti. Steam de ara ara 40 küsür liralara düşüyor. Denk getirirseniz zam gelmeden kaçırmayın derim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spyro Reignited Trilogy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız