Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cook, Serve, Delicious! 3?! Bir Fragmanla Duyuruldu!

 
Vertigo Gaming'in geliştiriciliğini yaptığı bağımsız yapım Cook, Serve, Delicious! 3?!  bir fragman ile duyuruldu. Cook, Serve, Delicious! 3?! Ocak 2020'de Steam'de erken erişime sunulacak. 2020'nin üçüncü çeyreğine kadar sürmesi planlanan erken erişimin ardından yine 2020'nin üçüncü çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için tam sürümü piyasaya sürülmüş olacak.
 
Geliştirici firmanın yaptığı açıklamaya göre Cook, Serve, Delicious! serisinin satışları 1 milyon kopyayı geçmiş durumda. Orijinal Cook, Serve, Delicious! şu anda PC, iOS ve Android'te ulaşılabilir durumda. Serinin ikinci oyunu Cook, Serve, Delicious! 2 ise PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac ve Linux platformlarında ulaşılabilir durumda.
 
Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Duyuru fragmanını izlemek isteyenler ise fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cook Serve Delicious! 3?! simülasyon yemek yapma duyuruldu ne zaman çıkacak
KOTOR II Hayranları Oyunu Mobil Platformlara Getirmeye Kararlı Super Mario Maker 2'de Haftanın En İyi Bölümlerini Sizler İçin Derledik

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cook, Serve, Delicious! 3?! ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız